vorige/volgende

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »
Bo az

Bo az

03/10/2003 19:30:00
Quote Anchor link
Ik weet dat ik het hier ergens gelezen heb, maak kan het niet meer vinden (op zich geen slecht teken, betekend dus dat er goed gepost wordt(Y)!)

Maar ik wil in een forum/gastenboek/o.i.d. een volgende/vorige pagina, zodat er maar 10 berichten per pagina worden weer gegeven...

weet iemand waar ik dat kan vinden of kan iemand dat uiteggen?

ik heb mijn berichten onder een nr op geslagen zo dus:

---bestand: id.php----
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?

$id
= 15;

?>

---map: berichten---
alle bestanden staan er in...

nou goed, ik denk dat ik alleen maar onduidelijker word...

ik hoop dat iemand mij kan helpen al vast bedankt!

Boaz
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:37:14
 
B a s
Beheerder

B a s

03/10/2003 20:16:00
Quote Anchor link
goed rekenen..

open het bestand en kijk welk getal erin staat..

deel dit getal door 10.. 15 / 10 kan dus niet, dus dat wordt 1,25 ofzo..

Pak alles voor de komma:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$gedeelde_getal
= $getal_uit_bestand / 10;

$getal = explode("," $gedeelde_getal);

$getal[0] = dus het getal voor de komma
$getal[1] = dus het getal na de komma

// begin met de pagina nummering
echo "| ";
for ($i = 0; $i <= $getal[0]; $i++)
{

     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$i\">pagina $i</a> | ";

     $laatste_getal = $i;
}


$extra_getal = $laatste_getal + 1;

// kijk of extra getal moet toegevoegd worden
if ($getal[1])
     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$extra_getal\">pagina $extra_getal</a> |";
?>


Dan zet je dit in 'pagina.php':

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
// getal is dus, 1, 2, 3, 4 etc.
if ($getal)
{

     $open_getal = $getal * 10;
     $totaal_getal = $open_getal + 10;      

     /*
     open de bestanden vanaf $open_getal t/m $totaal_getal en laat ze zien
     */

}
else
{
    /*
    open de bestanden 1 (of 0) t/m 10.
    */

}
?>
 
Bo az

Bo az

03/10/2003 21:20:00
Quote Anchor link
thnx ik zal kijken of t lukt!, en het wordt geen 1,25 maar 1,5 :P
 
B a s
Beheerder

B a s

03/10/2003 21:57:00
Quote Anchor link
:p
 
Bo az

Bo az

04/10/2003 10:06:00
Quote Anchor link
Probleem:

Er zaten een paar kleine schoonheids foutjes in :)
Dat is toch wel gelukt, nu heb ik het volgende probleem:

Als ik op bv |pagina 0| klik worden de laatste 10 berichten weer gegeven en als ik op |pagina 1| klik ook ???, | pagina 2| idem enz enz

ik wil graag dat als ik op pagina 0 klik 10 andere berichten verscijnen dan als ik op pagina 2 klik :P
 
B a s
Beheerder

B a s

04/10/2003 10:19:00
Quote Anchor link
ik ben nog steeds van mening dat je het moet doen zoals ik het er heb neergezet bij: pagina.php.

dus zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
if ($HTTP_GET_VARS["getal"])
{

   $open_getal = $HTTP_GET_VARS[getal] * 10;
   $laatste_getal = $open_getal + 10;

   for ($i = $open_getal; $i <= $laatste_getal; $i++)
   {

        $bestand = $open_getal_bericht.txt

        if (file_exists($bestand))
        {

          $file = fopen($bestand, r);
          fgets($file, 4096);
          fclose($file);
        }
   }
}

else
{
     echo "open bestanden 0 t/m 10";
}

?>
Gewijzigd op 04/10/2003 10:22:00 door B a s
 
Bo az

Bo az

04/10/2003 10:48:00
Quote Anchor link
Ik heb de fout o.i.d. ook niet kunnnen vinden maar ik vind het wel vaag, ik heb nu dit:

***!kort!stukjePHP***

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

include("codes.php");
include("lol_id.php");

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$gedeelde_getal
= $id / 10;

$getal = explode(",",$gedeelde_getal);

$getal[0];
$getal[1];

// begin met de pagina nummering
echo "| ";
for ($i = 0; $i <= $getal[0]; $i++)
{

     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$i\">pagina $i</a> | ";

     $laatste_getal = $i;
}


$extra_getal = $laatste_getal + 1;

// kijk of extra getal moet toegevoegd worden
if ($getal[1])
     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$extra_getal\">pagina $extra_getal</a> |";
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
<?
// getal is dus, 1, 2, 3, 4 etc.
if ($getal)
{

$open_getal = $getal[0] * 10;
$totaal_getal = $open_getal + 10;

echo "<font size='5'>LOL:</font><br><br>";
echo "<a href='lol_plaats.php'>Plaats Nieuw</a><br><br>";
echo "
<center><table border='1' cellpadding='2' cellspacing='0' style='border-collapse: collapse' bordercolor='#111111' width='500' id='AutoNumber1'>"
;

for ($var = $open_getal; $var < $totaal_getal; $var++ )
 {

 //PASSWORD conterole

if (file_exists("members/$log[0].php"))
{

include("members/$log[0].php");

if ($log[1] !== $pass)
 {

 echo "Onjuist wachtwoord!";
 session_destroy();
 }

else
 {
 $del_tab = "<td><a href='lol_del.php?id=$var&p=wijzig'>wijzig</a><br><br><a href='lol_del.php?id=$var&p=del'>delete</a></td>";
 }
}

//***
 if(file_exists("lol/$var.php"))
  {

  include("lol/$var.php");
  if ($door == "gast")
  {

  $profiel = $door;
  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  include("members/$door.php");
  $profiel = "<a href='vieuw_profiel.php?id=$door'>$door</a>";
  }

  if ($moh[0] == "" OR $moh[0] == "http://" OR $moh[0] == "zeg ik niet" OR $moh[0] == "nog niet ingevuld")
  {

  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  $moh[0] = "<br><img width='60' heigth='60' src='$moh[0]'>";
  }

  $bericht = codes($bericht);
  $bericht = stripslashes($bericht);
  $bericht = nl2br($bericht);
  echo "<tr><td width='150' valign='top'>Geplaatst door:<br>$profiel<br>$moh[0]<br><font size='1'>$datum</font></td><td valign='top'>$bericht</td>$del_tab</tr>";
  }
 }

 
echo "</table></center>";

}

else
{
echo "<font size='5'>LOL:</font><br><br>";
echo "<a href='lol_plaats.php'>Plaats Nieuw</a><br><br>";
echo "
<center><table border='1' cellpadding='2' cellspacing='0' style='border-collapse: collapse' bordercolor='#111111' width='500' id='AutoNumber1'>"
;

for ($var = 0; $var < 11; $var++ )
 {

 //PASSWORD conterole

if (file_exists("members/$log[0].php"))
{

include("members/$log[0].php");

if ($log[1] !== $pass)
 {

 echo "Onjuist wachtwoord!";
 session_destroy();
 }

else
 {
 $del_tab = "<td><a href='lol_del.php?id=$var&p=wijzig'>wijzig</a><br><br><a href='lol_del.php?id=$var&p=del'>delete</a></td>";
 }
}

//***
 if(file_exists("lol/$var.php"))
  {

  include("lol/$var.php");
  if ($door == "gast")
  {

  $profiel = $door;
  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  include("members/$door.php");
  $profiel = "<a href='vieuw_profiel.php?id=$door'>$door</a>";
  }

  if ($moh[0] == "" OR $moh[0] == "http://" OR $moh[0] == "zeg ik niet" OR $moh[0] == "nog niet ingevuld")
  {

  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  $moh[0] = "<br><img width='60' heigth='60' src='$moh[0]'>";
  }

  $bericht = codes($bericht);
  $bericht = stripslashes($bericht);
  $bericht = nl2br($bericht);
  echo "<tr><td width='150' valign='top'>Geplaatst door:<br>$profiel<br>$moh[0]<br><font size='1'>$datum</font></td><td valign='top'>$bericht</td>$del_tab</tr>";
  }
 }

 
echo "</table></center>";
}

?>


Je zal er wel niet wijzer van worden, maar toch....
Gewijzigd op 04/10/2003 10:50:00 door Bo az
 
B a s
Beheerder

B a s

04/10/2003 11:01:00
Quote Anchor link
$open_getal = $getal[0] * 10;

je moet ff

$open_getal = $HTTP_GET_VARS[getal] * 10;

doen..

en if ($getal)

veranderen in:

if ($HTTP_GET_VARS["getal"])
 
Bo az

Bo az

04/10/2003 16:05:00
Quote Anchor link
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,

(ja ik ben blij)

Hij doet het!!!

Bedankt Bas!!!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.