vorige/volgende

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »
Bo az

Bo az

03/10/2003 19:30:00
Quote Anchor link
Ik weet dat ik het hier ergens gelezen heb, maak kan het niet meer vinden (op zich geen slecht teken, betekend dus dat er goed gepost wordt(Y)!)

Maar ik wil in een forum/gastenboek/o.i.d. een volgende/vorige pagina, zodat er maar 10 berichten per pagina worden weer gegeven...

weet iemand waar ik dat kan vinden of kan iemand dat uiteggen?

ik heb mijn berichten onder een nr op geslagen zo dus:

---bestand: id.php----
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?

$id
= 15;

?>

---map: berichten---
alle bestanden staan er in...

nou goed, ik denk dat ik alleen maar onduidelijker word...

ik hoop dat iemand mij kan helpen al vast bedankt!

Boaz
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:57:35
 
B a s
Beheerder

B a s

03/10/2003 20:16:00
Quote Anchor link
goed rekenen..

open het bestand en kijk welk getal erin staat..

deel dit getal door 10.. 15 / 10 kan dus niet, dus dat wordt 1,25 ofzo..

Pak alles voor de komma:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$gedeelde_getal
= $getal_uit_bestand / 10;

$getal = explode("," $gedeelde_getal);

$getal[0] = dus het getal voor de komma
$getal[1] = dus het getal na de komma

// begin met de pagina nummering
echo "| ";
for ($i = 0; $i <= $getal[0]; $i++)
{

     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$i\">pagina $i</a> | ";

     $laatste_getal = $i;
}


$extra_getal = $laatste_getal + 1;

// kijk of extra getal moet toegevoegd worden
if ($getal[1])
     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$extra_getal\">pagina $extra_getal</a> |";
?>


Dan zet je dit in 'pagina.php':

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
// getal is dus, 1, 2, 3, 4 etc.
if ($getal)
{

     $open_getal = $getal * 10;
     $totaal_getal = $open_getal + 10;      

     /*
     open de bestanden vanaf $open_getal t/m $totaal_getal en laat ze zien
     */

}
else
{
    /*
    open de bestanden 1 (of 0) t/m 10.
    */

}
?>
 
Bo az

Bo az

03/10/2003 21:20:00
Quote Anchor link
thnx ik zal kijken of t lukt!, en het wordt geen 1,25 maar 1,5 :P
 
B a s
Beheerder

B a s

03/10/2003 21:57:00
Quote Anchor link
:p
 
Bo az

Bo az

04/10/2003 10:06:00
Quote Anchor link
Probleem:

Er zaten een paar kleine schoonheids foutjes in :)
Dat is toch wel gelukt, nu heb ik het volgende probleem:

Als ik op bv |pagina 0| klik worden de laatste 10 berichten weer gegeven en als ik op |pagina 1| klik ook ???, | pagina 2| idem enz enz

ik wil graag dat als ik op pagina 0 klik 10 andere berichten verscijnen dan als ik op pagina 2 klik :P
 
B a s
Beheerder

B a s

04/10/2003 10:19:00
Quote Anchor link
ik ben nog steeds van mening dat je het moet doen zoals ik het er heb neergezet bij: pagina.php.

dus zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
if ($HTTP_GET_VARS["getal"])
{

   $open_getal = $HTTP_GET_VARS[getal] * 10;
   $laatste_getal = $open_getal + 10;

   for ($i = $open_getal; $i <= $laatste_getal; $i++)
   {

        $bestand = $open_getal_bericht.txt

        if (file_exists($bestand))
        {

          $file = fopen($bestand, r);
          fgets($file, 4096);
          fclose($file);
        }
   }
}

else
{
     echo "open bestanden 0 t/m 10";
}

?>
Gewijzigd op 04/10/2003 10:22:00 door B a s
 
Bo az

Bo az

04/10/2003 10:48:00
Quote Anchor link
Ik heb de fout o.i.d. ook niet kunnnen vinden maar ik vind het wel vaag, ik heb nu dit:

***!kort!stukjePHP***

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

include("codes.php");
include("lol_id.php");

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$gedeelde_getal
= $id / 10;

$getal = explode(",",$gedeelde_getal);

$getal[0];
$getal[1];

// begin met de pagina nummering
echo "| ";
for ($i = 0; $i <= $getal[0]; $i++)
{

     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$i\">pagina $i</a> | ";

     $laatste_getal = $i;
}


$extra_getal = $laatste_getal + 1;

// kijk of extra getal moet toegevoegd worden
if ($getal[1])
     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$extra_getal\">pagina $extra_getal</a> |";
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
<?
// getal is dus, 1, 2, 3, 4 etc.
if ($getal)
{

$open_getal = $getal[0] * 10;
$totaal_getal = $open_getal + 10;

echo "<font size='5'>LOL:</font><br><br>";
echo "<a href='lol_plaats.php'>Plaats Nieuw</a><br><br>";
echo "
<center><table border='1' cellpadding='2' cellspacing='0' style='border-collapse: collapse' bordercolor='#111111' width='500' id='AutoNumber1'>"
;

for ($var = $open_getal; $var < $totaal_getal; $var++ )
 {

 //PASSWORD conterole

if (file_exists("members/$log[0].php"))
{

include("members/$log[0].php");

if ($log[1] !== $pass)
 {

 echo "Onjuist wachtwoord!";
 session_destroy();
 }

else
 {
 $del_tab = "<td><a href='lol_del.php?id=$var&p=wijzig'>wijzig</a><br><br><a href='lol_del.php?id=$var&p=del'>delete</a></td>";
 }
}

//***
 if(file_exists("lol/$var.php"))
  {

  include("lol/$var.php");
  if ($door == "gast")
  {

  $profiel = $door;
  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  include("members/$door.php");
  $profiel = "<a href='vieuw_profiel.php?id=$door'>$door</a>";
  }

  if ($moh[0] == "" OR $moh[0] == "http://" OR $moh[0] == "zeg ik niet" OR $moh[0] == "nog niet ingevuld")
  {

  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  $moh[0] = "<br><img width='60' heigth='60' src='$moh[0]'>";
  }

  $bericht = codes($bericht);
  $bericht = stripslashes($bericht);
  $bericht = nl2br($bericht);
  echo "<tr><td width='150' valign='top'>Geplaatst door:<br>$profiel<br>$moh[0]<br><font size='1'>$datum</font></td><td valign='top'>$bericht</td>$del_tab</tr>";
  }
 }

 
echo "</table></center>";

}

else
{
echo "<font size='5'>LOL:</font><br><br>";
echo "<a href='lol_plaats.php'>Plaats Nieuw</a><br><br>";
echo "
<center><table border='1' cellpadding='2' cellspacing='0' style='border-collapse: collapse' bordercolor='#111111' width='500' id='AutoNumber1'>"
;

for ($var = 0; $var < 11; $var++ )
 {

 //PASSWORD conterole

if (file_exists("members/$log[0].php"))
{

include("members/$log[0].php");

if ($log[1] !== $pass)
 {

 echo "Onjuist wachtwoord!";
 session_destroy();
 }

else
 {
 $del_tab = "<td><a href='lol_del.php?id=$var&p=wijzig'>wijzig</a><br><br><a href='lol_del.php?id=$var&p=del'>delete</a></td>";
 }
}

//***
 if(file_exists("lol/$var.php"))
  {

  include("lol/$var.php");
  if ($door == "gast")
  {

  $profiel = $door;
  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  include("members/$door.php");
  $profiel = "<a href='vieuw_profiel.php?id=$door'>$door</a>";
  }

  if ($moh[0] == "" OR $moh[0] == "http://" OR $moh[0] == "zeg ik niet" OR $moh[0] == "nog niet ingevuld")
  {

  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  $moh[0] = "<br><img width='60' heigth='60' src='$moh[0]'>";
  }

  $bericht = codes($bericht);
  $bericht = stripslashes($bericht);
  $bericht = nl2br($bericht);
  echo "<tr><td width='150' valign='top'>Geplaatst door:<br>$profiel<br>$moh[0]<br><font size='1'>$datum</font></td><td valign='top'>$bericht</td>$del_tab</tr>";
  }
 }

 
echo "</table></center>";
}

?>


Je zal er wel niet wijzer van worden, maar toch....
Gewijzigd op 04/10/2003 10:50:00 door Bo az
 
B a s
Beheerder

B a s

04/10/2003 11:01:00
Quote Anchor link
$open_getal = $getal[0] * 10;

je moet ff

$open_getal = $HTTP_GET_VARS[getal] * 10;

doen..

en if ($getal)

veranderen in:

if ($HTTP_GET_VARS["getal"])
 
Bo az

Bo az

04/10/2003 16:05:00
Quote Anchor link
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,

(ja ik ben blij)

Hij doet het!!!

Bedankt Bas!!!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.