vorige/volgende

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »
Bo az

Bo az

03/10/2003 19:30:00
Quote Anchor link
Ik weet dat ik het hier ergens gelezen heb, maak kan het niet meer vinden (op zich geen slecht teken, betekend dus dat er goed gepost wordt(Y)!)

Maar ik wil in een forum/gastenboek/o.i.d. een volgende/vorige pagina, zodat er maar 10 berichten per pagina worden weer gegeven...

weet iemand waar ik dat kan vinden of kan iemand dat uiteggen?

ik heb mijn berichten onder een nr op geslagen zo dus:

---bestand: id.php----
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?

$id
= 15;

?>

---map: berichten---
alle bestanden staan er in...

nou goed, ik denk dat ik alleen maar onduidelijker word...

ik hoop dat iemand mij kan helpen al vast bedankt!

Boaz
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 20:52:49
 
B a s
Beheerder

B a s

03/10/2003 20:16:00
Quote Anchor link
goed rekenen..

open het bestand en kijk welk getal erin staat..

deel dit getal door 10.. 15 / 10 kan dus niet, dus dat wordt 1,25 ofzo..

Pak alles voor de komma:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$gedeelde_getal
= $getal_uit_bestand / 10;

$getal = explode("," $gedeelde_getal);

$getal[0] = dus het getal voor de komma
$getal[1] = dus het getal na de komma

// begin met de pagina nummering
echo "| ";
for ($i = 0; $i <= $getal[0]; $i++)
{

     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$i\">pagina $i</a> | ";

     $laatste_getal = $i;
}


$extra_getal = $laatste_getal + 1;

// kijk of extra getal moet toegevoegd worden
if ($getal[1])
     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$extra_getal\">pagina $extra_getal</a> |";
?>


Dan zet je dit in 'pagina.php':

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
// getal is dus, 1, 2, 3, 4 etc.
if ($getal)
{

     $open_getal = $getal * 10;
     $totaal_getal = $open_getal + 10;      

     /*
     open de bestanden vanaf $open_getal t/m $totaal_getal en laat ze zien
     */

}
else
{
    /*
    open de bestanden 1 (of 0) t/m 10.
    */

}
?>
 
Bo az

Bo az

03/10/2003 21:20:00
Quote Anchor link
thnx ik zal kijken of t lukt!, en het wordt geen 1,25 maar 1,5 :P
 
B a s
Beheerder

B a s

03/10/2003 21:57:00
Quote Anchor link
:p
 
Bo az

Bo az

04/10/2003 10:06:00
Quote Anchor link
Probleem:

Er zaten een paar kleine schoonheids foutjes in :)
Dat is toch wel gelukt, nu heb ik het volgende probleem:

Als ik op bv |pagina 0| klik worden de laatste 10 berichten weer gegeven en als ik op |pagina 1| klik ook ???, | pagina 2| idem enz enz

ik wil graag dat als ik op pagina 0 klik 10 andere berichten verscijnen dan als ik op pagina 2 klik :P
 
B a s
Beheerder

B a s

04/10/2003 10:19:00
Quote Anchor link
ik ben nog steeds van mening dat je het moet doen zoals ik het er heb neergezet bij: pagina.php.

dus zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
if ($HTTP_GET_VARS["getal"])
{

   $open_getal = $HTTP_GET_VARS[getal] * 10;
   $laatste_getal = $open_getal + 10;

   for ($i = $open_getal; $i <= $laatste_getal; $i++)
   {

        $bestand = $open_getal_bericht.txt

        if (file_exists($bestand))
        {

          $file = fopen($bestand, r);
          fgets($file, 4096);
          fclose($file);
        }
   }
}

else
{
     echo "open bestanden 0 t/m 10";
}

?>
Gewijzigd op 04/10/2003 10:22:00 door B a s
 
Bo az

Bo az

04/10/2003 10:48:00
Quote Anchor link
Ik heb de fout o.i.d. ook niet kunnnen vinden maar ik vind het wel vaag, ik heb nu dit:

***!kort!stukjePHP***

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

include("codes.php");
include("lol_id.php");

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$gedeelde_getal
= $id / 10;

$getal = explode(",",$gedeelde_getal);

$getal[0];
$getal[1];

// begin met de pagina nummering
echo "| ";
for ($i = 0; $i <= $getal[0]; $i++)
{

     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$i\">pagina $i</a> | ";

     $laatste_getal = $i;
}


$extra_getal = $laatste_getal + 1;

// kijk of extra getal moet toegevoegd worden
if ($getal[1])
     echo "<a href=\"pagina.php?getal=$extra_getal\">pagina $extra_getal</a> |";
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
<?
// getal is dus, 1, 2, 3, 4 etc.
if ($getal)
{

$open_getal = $getal[0] * 10;
$totaal_getal = $open_getal + 10;

echo "<font size='5'>LOL:</font><br><br>";
echo "<a href='lol_plaats.php'>Plaats Nieuw</a><br><br>";
echo "
<center><table border='1' cellpadding='2' cellspacing='0' style='border-collapse: collapse' bordercolor='#111111' width='500' id='AutoNumber1'>"
;

for ($var = $open_getal; $var < $totaal_getal; $var++ )
 {

 //PASSWORD conterole

if (file_exists("members/$log[0].php"))
{

include("members/$log[0].php");

if ($log[1] !== $pass)
 {

 echo "Onjuist wachtwoord!";
 session_destroy();
 }

else
 {
 $del_tab = "<td><a href='lol_del.php?id=$var&p=wijzig'>wijzig</a><br><br><a href='lol_del.php?id=$var&p=del'>delete</a></td>";
 }
}

//***
 if(file_exists("lol/$var.php"))
  {

  include("lol/$var.php");
  if ($door == "gast")
  {

  $profiel = $door;
  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  include("members/$door.php");
  $profiel = "<a href='vieuw_profiel.php?id=$door'>$door</a>";
  }

  if ($moh[0] == "" OR $moh[0] == "http://" OR $moh[0] == "zeg ik niet" OR $moh[0] == "nog niet ingevuld")
  {

  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  $moh[0] = "<br><img width='60' heigth='60' src='$moh[0]'>";
  }

  $bericht = codes($bericht);
  $bericht = stripslashes($bericht);
  $bericht = nl2br($bericht);
  echo "<tr><td width='150' valign='top'>Geplaatst door:<br>$profiel<br>$moh[0]<br><font size='1'>$datum</font></td><td valign='top'>$bericht</td>$del_tab</tr>";
  }
 }

 
echo "</table></center>";

}

else
{
echo "<font size='5'>LOL:</font><br><br>";
echo "<a href='lol_plaats.php'>Plaats Nieuw</a><br><br>";
echo "
<center><table border='1' cellpadding='2' cellspacing='0' style='border-collapse: collapse' bordercolor='#111111' width='500' id='AutoNumber1'>"
;

for ($var = 0; $var < 11; $var++ )
 {

 //PASSWORD conterole

if (file_exists("members/$log[0].php"))
{

include("members/$log[0].php");

if ($log[1] !== $pass)
 {

 echo "Onjuist wachtwoord!";
 session_destroy();
 }

else
 {
 $del_tab = "<td><a href='lol_del.php?id=$var&p=wijzig'>wijzig</a><br><br><a href='lol_del.php?id=$var&p=del'>delete</a></td>";
 }
}

//***
 if(file_exists("lol/$var.php"))
  {

  include("lol/$var.php");
  if ($door == "gast")
  {

  $profiel = $door;
  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  include("members/$door.php");
  $profiel = "<a href='vieuw_profiel.php?id=$door'>$door</a>";
  }

  if ($moh[0] == "" OR $moh[0] == "http://" OR $moh[0] == "zeg ik niet" OR $moh[0] == "nog niet ingevuld")
  {

  $moh[0] = "";
  }

  else
  {
  $moh[0] = "<br><img width='60' heigth='60' src='$moh[0]'>";
  }

  $bericht = codes($bericht);
  $bericht = stripslashes($bericht);
  $bericht = nl2br($bericht);
  echo "<tr><td width='150' valign='top'>Geplaatst door:<br>$profiel<br>$moh[0]<br><font size='1'>$datum</font></td><td valign='top'>$bericht</td>$del_tab</tr>";
  }
 }

 
echo "</table></center>";
}

?>


Je zal er wel niet wijzer van worden, maar toch....
Gewijzigd op 04/10/2003 10:50:00 door Bo az
 
B a s
Beheerder

B a s

04/10/2003 11:01:00
Quote Anchor link
$open_getal = $getal[0] * 10;

je moet ff

$open_getal = $HTTP_GET_VARS[getal] * 10;

doen..

en if ($getal)

veranderen in:

if ($HTTP_GET_VARS["getal"])
 
Bo az

Bo az

04/10/2003 16:05:00
Quote Anchor link
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,

(ja ik ben blij)

Hij doet het!!!

Bedankt Bas!!!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.