VPS instellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

31/12/2014 18:01:41
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb vandaag een Cloudbox gekocht en nu probeer ik deze goed in te stellen. Zelf heb ik er niet heel veel verstand van, dus ik vroeg me af of jullie me misschien een beetje op weg kunnen helpen.

Op dit moment heb ik alles zo ingesteld:
Afbeelding

Klopt dit?

Ik ben van plan hier een webserver op te draaien.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:09:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2014 18:17:28
Quote Anchor link
In het algemeen voldoet dit wel.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

31/12/2014 18:23:09
Quote Anchor link
Gelukkig, dan laat ik dit zo staan.

Dan nog een vraagje, ik probeer DirectAdmin te installeren. (Ik heb een licentie gekocht bij versio.nl).
Voor ik de installatie begin, staat er dat ik dit moet uitvoeren:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
yum install wget gcc gcc-c++ flex bison make bind bind-libs bind-utils openssl openssl-devel perl quota libaio libcom_err-devel libcurl-devel gd zlib-devel zip unzip libcap-devel cronie bzip2 cyrus-sasl-devel perl-ExtUtils-Embed autoconf automake libtool which patch mailx db4-devel


Dat heb ik nu gedaan, maar wanneer ik dit hierna uitvoer..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
wget http://www.directadmin.com/setup.sh


..krijg ik de melding dat wget niet kan worden gevonden.
Hoe los ik dit op?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2014 18:53:01
Quote Anchor link
Heb je dit geinstalleerd als root?

Wat zegt: whereis wget?

Ik neem aan dat je deze server voor test-doeleinden gaat gebruiken? Want DirectAdmin is out-of-the-box nog niet geheel veilig. En je zult wel eerst enige ervaring moeten krijgen om de boel te beheren als er iets stuk zou gaan of geupdated dient te worden.
Zeker als je van plan bent om klanten te hosten,
Gewijzigd op 31/12/2014 19:01:59 door - Ariën -
 
Lord Gaga

Lord Gaga

31/12/2014 19:24:33
Quote Anchor link
Blijkbaar stonden er onzichtbare tekens in het gekopieerde stuk tekst, het is me nu wel gelukt om alles te installeren voor ik kan beginnen met DirectAdmin.

In eerste instantie wil ik dit inderdaad gebruiken om te testen, maar uiteindelijk wil ik hier een website op hosten.
De reden hiervoor is omdat ik bij mijn web host moet wachten wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe PHP versie wordt uitgebracht.

Weet je misschien ook of er ergens een overzicht is waarin staat wat er aan de default instellingen van DirectAdmin niet veilig is, en wat je hier aan kunt doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2014 20:01:51
Quote Anchor link
- Root-toegang kan je beter uitzetten via SSH, en gebrui maken van SSH-keys.
- Installeer modRuid2 om elke site onder de juiste username te draaien.
- /tmp niet-executable mounten.

Updaten van PHP, MySQL, Apache etc.. gaat niet via yum meer met DA, maar via de custombuild.

Gezien ik op een mobieltje zit te werken kan ik even geen linkjes met uitleg geven, maar met wat zoeken red je je vast wel.

Succes :-)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/01/2015 12:46:56
Quote Anchor link
@Aar: Waarom modRuid2 in plaats van suphp? Die laatste wordt als standaard onderdeel aangeboden bij directadmin toch?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/01/2015 13:02:36
Quote Anchor link
modRuid2 werkt makkelijker. Met suPhp werken de /~username directories niet meer, en werken de php-flags in .htaccess niet. Een behoorlijke beperking waarbij mensen genoodzaakt een workaround te zoeken. Ook schijnt suPhp toch niet iets zwaarder te zijn dan modRuid2.

Verder wordt mod_ruid2 nu ook al enige tijd aangeboden via de Custombuild 2.0 van DirectAdmin.
Gewijzigd op 01/01/2015 13:05:05 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/01/2015 13:40:21
Quote Anchor link
Oke dankjewel Aar. Klein vraagje nog: Die PHP flags, wat versta je daar precies onder? (misschien heb je een voorbeeldje)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/01/2015 13:57:06
Quote Anchor link
php_flag display_errors off

Om maar een voorbeeld te noemen.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

01/01/2015 16:50:11
Quote Anchor link
- Aar - op 01/01/2015 13:02:36:
Verder wordt mod_ruid2 nu ook al enige tijd aangeboden via de Custombuild 2.0 van DirectAdmin.


Ik heb bij het installeren van DirectAdmin voor Custombuild 2.0 gekozen, heb ik dan al standaard mod_ruid2 of moet ik dit nog apart installeren?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/01/2015 17:38:37
Quote Anchor link
Geen idee. Test het eens uit met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
system('whoami');
?>


Dit moet dan je username tonen.
of voer dit uit:
grep 'mod_ruid2' /etc/httpd/conf/httpd.conf
Gewijzigd op 01/01/2015 17:44:14 door - Ariën -
 
Lord Gaga

Lord Gaga

01/01/2015 18:22:21
Quote Anchor link
Het stukje PHP geeft inderdaad de username weer. Ik zal nu nog even kijken hoe ik de andere dingen die je aangaf het best kan aanpakken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.