Vraag bij script: 'Arjan's Nieuwssysteem v2.5'

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark

Mark

02/03/2007 12:17:00
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een vraag over 'Arjan's Nieuwssysteem v2.5'.
Op dit gebied ben ik nog niet zo bekend op dit gebied.
Ik heb dit nieuwssysteem geinstalleerd en ook de query's uitgevoerd, nu is het probleem dat ik niet in het admin-paneel kan komen omdat hij zegt 'U bent niet correct ingelogt!'.
Wat moet ik hiermee doen?
Alvast bedankt voor de reactie.
Met vriendelijke groet,
Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:27:39
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/03/2007 12:20:00
Quote Anchor link
Ik kan me voorstellen dat je even de juiste tabellen moet aanmaken en zorgen dat de juiste waarden daarin staan. Verander ook meteen ingelogt even in ingelogd ;-)
 
Winkie

winkie

02/03/2007 12:20:00
Quote Anchor link
jezelf eerst admin maken zoals in de tut staat

en vragen over t script kun je ook plaatsen bij het script zelf.

Edit: sorry dat had je al gedaan :) nevermind!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door winkie
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/03/2007 12:23:00
Quote Anchor link
Arjaaaaaaaan! Heeeeeeelp!

(Hij is onine, zie ik)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/03/2007 12:44:00
Quote Anchor link
What's up, yo?
 
Mark

Mark

07/03/2007 16:54:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 02.03.2007 12:58
Ik heb inderdaad de query's uitgevoerd.
Hoe moet ik mezelf admin maken in de database? Ik neem aan dat ik eerst een gebruiker aan moet maken?
Alvast bedankt.


Gewijzigd op 02.03.2007 12:58 door Mark

Arjan Kapteijn schreef op 02.03.2007 13:41
Registeren, activeren, inloggen en vervolgens kan je in het admin panel. Grote kans alleen dat je daar weinig kan behalve je eigen gegevens wijzigen... als je meer wilt zul je in phpmyadmin jezelf admin moeten maken.

Ik lever er geen standaard admin account bij omdat velen vergeten deze aantepassen/te verwijderen.

Mark schreef op 02.03.2007 14:22
Arjan,
Een probleem is dat er geen registratie of dergelijke bij zit, hoe kan ik dan registreren?
Alvast bedankt.

Arjan Kapteijn schreef op 02.03.2007 14:22
nieuws.php?actie=registreren

Mark schreef op 02.03.2007 14:37
Ik heb me nu geregistreerd en geactiveerd.
Kunt u misschien precies aangeven hoe ik in de database mijn account op admin kan zetten?
Alvast bedankt.

Iemand een idee?
 
Nick Mulder

Nick Mulder

07/03/2007 17:10:00
Quote Anchor link
Waarschijnelijk de waarde van een veld veranderen ;)
 
Mark

Mark

07/03/2007 17:19:00
Quote Anchor link
Maar welke waarde en in welke tabel?
Alvast bedankt.
 
Kalle P

Kalle P

07/03/2007 17:27:00
Quote Anchor link
Kijk in het script wat er staat bij admin pagina. Zoek iets in deze trend:

Heel simpel vb
$role = "SELECT role FROM users WHERE name = 'ape'";

if($role == "admin"){
//show admin panel

}
else {
//geen toegang
}
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/03/2007 17:34:00
Quote Anchor link
In de tabel gebruikers kan je bij je eigen gebruiker gewoon de functie naar admin zetten...

Afbeelding

Daarna kan je het gewoon wijzigen in het admin-menu.

Afbeelding
 
Mark

Mark

07/03/2007 17:36:00
Quote Anchor link
Sorry(A)
Ik snap het echt niet, ik heb in alle bestanden gezocht en kan het niet vinden.
In welk bestand moet ik precies kijken? In de FTP of in de database?
Alvast bedankt.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/03/2007 17:48:00
Quote Anchor link
... als je meer wilt zul je in phpmyadmin jezelf admin moeten maken... Link voor de gein eens wat informatie aan elkaar.
 
Mark

Mark

07/03/2007 18:55:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 07.03.2007 17:48:
... als je meer wilt zul je in phpmyadmin jezelf admin moeten maken... Link voor de gein eens wat informatie aan elkaar.


Ik heb hierover al veel geprobeerd te vinden, zonder resultaat van mijn probleem.
Kunt u misschien uitleggen hoe ik in phpmyadmin mezelf admin maak?
Ik heb al bij gebruikers gekeken, maar daar staan veel andere onderwerpen zoals GebruikersID enzo, als ik daar de inhoud van bekijk zie ik helemaal niks intressants om er dingen aan te veranderen?
Alvast bedankt en sorry dat ik teveel vraag(A)
 
Mark

Mark

11/03/2007 18:24:00
Quote Anchor link
Heeft iemand misschien een idee, ik heb nog steeds niks kunnen vinden!?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.