vraag over C sharp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robert Jansen

Robert Jansen

10/04/2012 19:34:46
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraag over C-sharp. Mijn vraag is waarom moet ik de twee variabelen x en y optellen en vermenigvuldigen en niet achter elkaar plakken?

public void String()
{
int x = 7;
int y = 3;

resultaat = Convert.ToString(x + y * y);

DeWaardeVanResultaatIs("?");
}

Wat is dan het antwoord?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:13:16
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 19:37:41
Quote Anchor link
ik gelood dat csharp: 7+3= 10*3= 30 doet. maar weet het niet zeker.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/04/2012 19:53:28
Quote Anchor link
Ook Csharp houd de normale volgorde van bewerking aan, en dus zal 7 + 3*3 gewoon 63 zijn. Verder ben je een type-indicator van 'resultaat' vergeten, en ik weet niet precies waarom het niet werkt. Probeer eens om eerst een variabele te initialiseren die x+y^2 bevat, en daarna deze naar een string te typecasten.
 
Jens erd

Jens erd

10/04/2012 20:34:53
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 10/04/2012 19:53:28:
en dus zal 7 + 3*3 gewoon 63 zijn.



Pardon?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

10/04/2012 21:40:49
Quote Anchor link
Jens erd op 10/04/2012 20:34:53:
Jacco Brandt op 10/04/2012 19:53:28:
en dus zal 7 + 3*3 gewoon 63 zijn.



Pardon?


Denk dattie 7 * 3*3 deed
7 * 3*3 = 7 * 9 = 63
Gewijzigd op 10/04/2012 21:56:39 door Lord Gaga
 
Robin Avoort

Robin Avoort

10/04/2012 23:29:12
Quote Anchor link
Ik neem aan dat hij dit zal doen:
3*3 = 9
9+7 = 16
 

11/04/2012 01:40:22
Quote Anchor link
Zoals Robin zegt zou hij normaal dus eerst * & / berekeningen moeten uitvoeren (3 * 3) en dan + & - (9 + 7). Dus is kom ook op 16 uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.