Vraag over IP block script tutorial

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Un-X-PecteD

Un-X-PecteD

19/03/2004 16:25:00
Quote Anchor link
Is het niet een mogelijkheid om hostnames na te kijken en te blockeren ? En zo ja, wat zou er dan aangepast moeten worden ?

En wat zou er veranderd moeten worden om de werking van het scriptje om te draaien (ipv iedereen die op de blocklijst staat te blokeren, en de rest door te laten, juist iedereen die op de lijst staat door te laten, en de rest te blokeren) ?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:02:18
 
Un-X-PecteD

Un-X-PecteD

19/03/2004 16:26:00
Quote Anchor link
lol, ik ben nog steeds moderator :P
 
Mitch X

Mitch X

19/03/2004 16:37:00
Quote Anchor link
Quote:
En wat zou er veranderd moeten worden om de werking van het scriptje om te draaien (ipv iedereen die op de blocklijst staat te blokeren, en de rest door te laten, juist iedereen die op de lijst staat door te laten, en de rest te blokeren) ?


Lijkt me vrij weinig ... je moet alleen de mensen die WEL erop mogen op de "blacklist" zetten :)
 
Un-X-PecteD

Un-X-PecteD

19/03/2004 16:42:00
Quote Anchor link
Ja klopt, maar dan die werking omdraaien... Lijkt me inderdaad dat er ook iets heel kleins aangepast moet worden, maar omdat dit script verder nog iets boven mijn niveau ligt vraag ik t ff :)
 
Un-X-PecteD

Un-X-PecteD

19/03/2004 16:45:00
Quote Anchor link
Edit:
dubbelpost...
Gewijzigd op 19/03/2004 16:45:00 door Un-X-PecteD
 
Arend a

Arend a

19/03/2004 19:22:00
Quote Anchor link
Schrijf gewoon lekker een interface voor .htaccess.

Die lust ip's en hostnames. Apache's Order allow, deny of order deny, allow is preciesin staat te doen wat je wil.

httpd.apache.org
Of google op .htaccess
 
Rick

Rick

20/03/2004 02:21:00
Quote Anchor link
http://httpd.apache.org/
zo geavanceerd is het url scriptje niet arend, het werkt niet op die manier ;)

en hier is btw de officiele howto
http://httpd.apache.org/docs/howto/htaccess.html
 

22/03/2004 03:43:00
Quote Anchor link
Waarom werk tie niet bij mij.. kgeloof niet dat ik iets fout heb gedaan.. kheb de admin.php gemaakt en de block.php.. en uitteraard ook de database gemaakt.. maar toch krijg ik een blanco pagina als ik naar www.mijnurl.nl/block.php ga
 
Un-X-PecteD

Un-X-PecteD

22/03/2004 09:47:00
Quote Anchor link
dat is de bedoeling... maak een html file met wat tekst erin en verder bovenin de body zet je deze code neer:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
    require("block.php");  
?>


als je je tekst ziet ben je niet geblockt, maar als je je eigen ip blokkert krijg je een melding dat je geblokeerd bent...
 
Un-X-PecteD

Un-X-PecteD

22/03/2004 09:49:00
Quote Anchor link
maar... wat moet ik nu aanpassen om het doel van dat hele script om te draaien ? (alleen mensen op de blocklist worden toegelaten)

En is dit ook mogelijk met hostnames ipv ip adressen...?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.