Vraag over parsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Eilander

Marco Eilander

13/08/2019 11:40:29
Quote Anchor link
Hallo,

Weet iemand hoe ik dit het beste kan parsen?
Afbeelding

Het staat verdeeld in categorieën en subcategorieën, maar ik kom er niet uit, hoe ik dit soort "methodes" moet parsen.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:27:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2019 11:47:09
Quote Anchor link
Je vraag is tot nu toe heel erg onduidelijk. Hoe ziet je rauwe tekst eruit, en wat moet er mee gebeuren? En hoe moet het eruit zien?
Gewijzigd op 13/08/2019 11:50:05 door - Ariën -
 
Marco Eilander

Marco Eilander

13/08/2019 11:51:46
Quote Anchor link
- Ariën - op 13/08/2019 11:47:09:
Je vraag is tot nu toe heel erg onduidelijk. Hoe ziet je rauwe tekst eruit, en wat moet er mee gebeuren?


Het ziet eruit als yml/yaml, maar yaml_parse() lijkt niet te werken.
Ik wil het uitlezen en duidelijk weergeven op de website.

Het staat zo in de database:
Gewijzigd op 13/08/2019 12:10:21 door Marco Eilander
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2019 11:56:36
Quote Anchor link
Maar heb je een voorbeeld van de rauwe content? We kunnen niet zien of het nou een 'tab' of een spatie wordt gebruikt bij het inspringen. En het kan ook zo zijn dat PMA (waar de screenshot volgens mij van afkomstig is) zelf nog een human-readable sausje eroverheen gooit.

Dus plaats eens het resultaat uit je SELECT-query tussen code-tags in dit topic.
Gewijzigd op 13/08/2019 11:59:11 door - Ariën -
 
Marco Eilander

Marco Eilander

13/08/2019 12:08:15
Quote Anchor link
- Ariën - op 13/08/2019 11:56:36:
Maar heb je een voorbeeld van de rauwe content? We kunnen niet zien of het nou een 'tab' of een spatie wordt gebruikt bij het inspringen. En het kan ook zo zijn dat PMA (waar de screenshot volgens mij van afkomstig is) zelf nog een human-readable sausje eroverheen gooit.

Dus plaats eens het resultaat uit je SELECT-query tussen code-tags in dit topic.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
logoutlocation:
  world: world
  x: 27.122245262494587
  y: 63.0
  z: -127.2268212082609
  yaw: -76.5413
  pitch: -18.150059
timestamps:
  logout: 1565685928465
  login: 1565686825832
  lastteleport: 1565687120421
  kits:
    bedrock: 1564501735001
    dtools: 1519114986868
    bertfishmoxide: 1519163498554
    tools: 1564486782381
    stone: 1564486781439
lastAccountName: sunwebreisman
ipAddress: ############
lastlocation:
  world: world
  x: 35.31435208711508
  y: 63.0
  z: -116.98784824396597
  yaw: -92.44093
  pitch: 18.149937
afk: true
money: '2850685.0'
homes:
  home:
    world: world
    x: 80.25204475043219
    y: 73.0
    z: 51.024855862125115
    yaw: 202.01068
    pitch: 11.549895
godmode: false
Gewijzigd op 13/08/2019 12:11:44 door Marco Eilander
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

13/08/2019 12:09:39
Quote Anchor link
1) Waarom staat dit zo ("raw") in de database? Kun je niet beter op voorhand de boel gestructureerd opslaan?
2) Hoe zou je het willen hebben (slechts een enkele waarde, alles in een assoc.array / objecten / ...)?
 
Marco Eilander

Marco Eilander

13/08/2019 12:11:01
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 13/08/2019 12:09:39:
1) Waarom staat dit zo ("raw") in de database? Kun je niet beter op voorhand de boel gestructureerd opslaan?
2) Hoe zou je het willen hebben (slechts een enkele waarde, alles in een assoc.array / objecten / ...)?


Nee, want dat wordt automatisch gedaan door een plugin, die ik verbinding laat maken met mijn database.
Het liefst had ik het in de vorm van JSON of iets soortgelijks, maar de maker van de plugin, heeft het zo gedaan.


UPDATE
Ik heb net nog even gebeld naar mijn hosting.. Het bleek, dat yaml uit stond bij de php instellingen, en zij hebben het voor mij aangezet. Nu werkt yaml_parse() wel.
Gewijzigd op 13/08/2019 12:25:09 door Marco Eilander
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.