Vraag over php fotoalbum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

15/06/2010 11:02:23
Quote Anchor link
Ik heb een fotoalbum via phpfotalbum.net gedownload. Deze is werkend te vinden op http://www.media-web.nl/nature/ en dan onder fotoalbum.


dit moet portfolio zijn.
[/modedit]

Nu mijn vraag.. Als je op een album klikt en dan op de desgewenste foto opent deze in een groot formaat. Echter wil ik het zo hebben dat deze opent in een nieuw scherm. Het liefst zoals hier: http://www.agfoto.nl/mood.html



kan iemand mij hier mee helpen? indien nodig tegen betaling. Ik heb het gehele script dus dat is geen probleem.

voor snelle info [email protected]
Gewijzigd op 15/06/2010 11:09:10 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 18:15:19
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/06/2010 11:11:25
Quote Anchor link
Zij maken gebruik van lightbox. Dit is gratis te downloaden:

http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/
Gewijzigd op 15/06/2010 11:12:09 door Bas IJzelendoorn
 
Axl Hoogelander

Axl Hoogelander

15/06/2010 11:21:11
Quote Anchor link
Je hebt een mooiere, maar ik weet de naam eventjes niet.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/06/2010 11:25:34
Quote Anchor link
jQuery lightbox

http://leandrovieira.com/projects/jquery/lightbox/

als je "lightbox" googled dan heb je er zo een paar te pakken.
 
Axl Hoogelander

Axl Hoogelander

15/06/2010 11:29:29
Quote Anchor link
Sorry, die bedoelde ik niet:P
 

15/06/2010 11:29:38
Quote Anchor link
kan ik dit zo inplementeren in mijn fotoalbum? En zo ja hoe?
 
Massimo W

Massimo W

15/06/2010 12:03:09
Quote Anchor link
Ik gebruik Fancybox. http://www.fancybox.net/

Duidelijke uitleg over hoe je eea kan implementeren staat op de website.
 

15/06/2010 12:29:03
Quote Anchor link
sorry ik krijg hem niet verder bij stap 4 van dit document. deze stap lukt niet omdatik deze regels niet kan vinden wie kan mij helpen? ik heb deze stappen gevolgd:
http://www.watrud.com/faqs/PHP-Album-lightbox.html ben nu bij stap 4 maar die regel kan ik niet vinden....
Gewijzigd op 15/06/2010 12:30:30 door
 

15/06/2010 12:53:03
Quote Anchor link
oke ik heb hem er nu in maar hij geeft een error op de pagina check:
http://www.media-web.nl/nature/ en klik op portfolio en vervolgens een album aan en dan een foto dan egeft hij een error.. iemand enig idee?
 

15/06/2010 12:57:58
Quote Anchor link
Oke hij werkt alleen komt hij nog een een scrollbalk scherm iemand enig idee hoe ik dit in een nieuw scherm krijg?

Graag niet bumpen; twee berichten van jezelf na elkaar binnen 24 uur. Heb je een toevoeging aan je vorige bericht, gebruik dan het 'wijzigen' icoontje.[/modedit]
Gewijzigd op 15/06/2010 16:04:55 door Bas IJzelendoorn
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/06/2010 16:10:29
Quote Anchor link
Ik gebruik zelf bijna nooit fotoalbums en dergelijk en heb niet de code nu bij de hand maar normaal gesproken kan je dit in de link zetten met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="hier je url" target="_blank">linknaam</a>


Echter zou ik mij niet kunnen bedenken waarom je zou willen dat de foto op een aparte pagina laad. Onderaan staat namelijk een grote "close" button of als je buiten de foto klikt ben je weer terug op de website. Dit vinden de meeste mensen ook fijner dan een aparte pagina te moeten sluiten.
Gewijzigd op 15/06/2010 16:12:28 door Bas IJzelendoorn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.