Vraag over variables en forms

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harmen

harmen

29/09/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb even een vraag. Stel, ik wil een variable als titel invoegen tussen de <title>...</title> tag. Ik heb het al in een ander document gezet, wat geïnclude is. Hoe ga ik dat dan aanpakken?

(wijzig 2e vraag weg gehaald)

Gr,

Harmen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harmen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:22:57
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/09/2008 21:41:00
Quote Anchor link
Je eerste vraag:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title><?php echo $title; ?></title>
</head>

<body>
</body>
</html>

Je tweede vraag is me niet duidelijk.
 
Harmen

harmen

29/09/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Dat heb ik dus geprobeert en toen kreeg ik:

$title, als titel
 
Martijn B

Martijn B

29/09/2008 21:51:00
Quote Anchor link
Heet je script wel:

index.php, script.php, blaat.php

Belangrijk is dat het eindigt met ".php" anders wordt het bestand niet door PHP verwerkt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Harmen

harmen

29/09/2008 21:52:00
Quote Anchor link
Ben eruit..

bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.