Vraagje ivm HTTPS omzetting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »
Ivo Schuermans

Ivo Schuermans

03/12/2018 00:46:58
Quote Anchor link
Ik weet niet juist of deze ook naar https moet omzetten en wat dit dan juist moet zijn.
Is er iemand die mij kan informeren.

<script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');</script>

1/ http:/.test(d.location)?'http':'https'; ( komende uit dit bovenstaand script)

2/ "http://$_SERVER[HTTP_HOST]$_SERVER[REQUEST_URI]"

3/ <I><!--#echo var="HTTP_HOST" --></I>


Vriendelijke groet,
Ivo Schuermans
Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:12:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2018 01:13:11
Quote Anchor link
De Javascript is goed, controleert tenminste wat er gebruikt wordt. Je mag er trouwens ook wel vanuit gaan dat Twitter wel werkende scripts aanbied.

Puntje 2 moet https worden.

Voor de rest moet je even trial en error kijken of alles klopt.
Ook moet je even kijken of je geen 'mixed-content' hebt, wat herkenbaar is aan een geel slotje.
 
Ivo Schuermans

Ivo Schuermans

03/12/2018 02:34:43
Quote Anchor link
- Ariën - op 03/12/2018 01:13:11:
De Javascript is goed, controleert tenminste wat er gebruikt wordt. Je mag er trouwens ook wel vanuit gaan dat Twitter wel werkende scripts aanbied.

Puntje 2 moet https worden.

Voor de rest moet je even trial en error kijken of alles klopt.
Ook moet je even kijken of je geen 'mixed-content' hebt, wat herkenbaar is aan een geel slotje.




Toevoeging op 03/12/2018 02:38:49:

Bedankt alvast voor de snelle reactie,

Als ik punt 1 laat staan en ga kijken bij Firefox F12 dan valt hij hierover en heb er het volgende van gemaakt maar weet niet of dit goed is.

http:/.test(d.location)?'http':'https'; naar -> https:/.test(d.location)?'https':'http'; ( https geplaatst en https: http omgewisseld )en dan valt firefox hier niet over maar of dit goed is weet ik niet.

groetjes Ivo
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2018 09:20:52
Quote Anchor link
Wat zegt Firefox dan??? En wat gebeurt er dan normaal?

Vreemd dat je de code moet aanpassen. Dat is normaal echt niet nodig. Want nu sta je een voorwaarde om te draaien. Dus even die code opnieuw downloaden en integreren.
Gewijzigd op 03/12/2018 09:28:50 door - Ariën -
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

03/12/2018 10:26:52
Quote Anchor link
Wat je ook simpelweg kan doen is verwijzen naar //jedomein.nl/jepad/etc. Dan wordt alles binnen http ofwel https gehouden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2018 10:38:14
Quote Anchor link
In HTML en JS is dat prima.
Maar ik zou zelf adviseren om NIET aan standaard HTML-codes van externe partijen (zoals Twitter) te frotten.
 
Ivo Schuermans

Ivo Schuermans

03/12/2018 12:29:24
Quote Anchor link
Bedankt heb nog een vraagje moet ik deze ook omzetten? (HTTP/1.1)
header("HTTP/1.1 500 One of the parameters df_skip (" . $items_to_skip . ") or df_items (" . $items . ") was not set correctly.");

vriendelijke groet,
Ivo
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

03/12/2018 12:35:12
Quote Anchor link
Nope. Dat zijn HTTP headers, die moeten blijven zoals ze zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2018 12:36:13
Quote Anchor link
Wat je moet aanpassen zijn enkel verwijzingen in de vorm van URL's.
Gewijzigd op 03/12/2018 12:36:45 door - Ariën -
 
Ivo Schuermans

Ivo Schuermans

03/12/2018 16:00:04
Quote Anchor link
- Ariën - op 03/12/2018 12:36:13:
Wat je moet aanpassen zijn enkel verwijzingen in de vorm van URL's.



Ook urls als die linken naar een andere website?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2018 16:06:42
Quote Anchor link
Als je iets embed (zoals een afbeelding, javascript, css), dan wel. Dan is het wel te hopen dat de die partij ook https aan heeft staan.

Een normale link maakt niet uit, omdat het enkel user-content is waarvan een browser er zelf niks mee doet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://www.example.org">Klik</a>
Gewijzigd op 03/12/2018 16:13:55 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.