vraagje over dit script van 12 jaar oud

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Corne ridder

corne ridder

20/11/2019 20:43:08
Quote Anchor link
krijg nu fout melding

Notice: Undefined variable: Verzoeken in /home/bonanza/domains/bonanza-radio.nl/public_html/nonstop/go.php on line 13

Notice: Undefined variable: id in /home/bonanza/domains/bonanza-radio.nl/public_html/nonstop/go.php on line 25

Notice: Undefined variable: action in /home/bonanza/domains/bonanza-radio.nl/public_html/nonstop/go.php on line 27


Toevoeging op 20/11/2019 20:43:41:

ben nooit goed geweest in php zal het ook niet worden ook denk ik
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 09:40:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2019 20:45:58
Quote Anchor link
Zelfde verhaaltje al wat ik eerder had uitgelegd omdat het uit $_POST of $_GET vandaan komt.

Het is ook een mega-oud script zei ik net al in mijn gekruiste bericht, en dit kan je beter (laten) herschrijven.
Corne ridder op 20/11/2019 20:43:08:

ben nooit goed geweest in php zal het ook niet worden ook denk ik

Nooit een negatief zelfbeeld scheppen. Iedereen kan het, en het ligt eraan hoeveel je oefent.
Gewijzigd op 20/11/2019 20:46:45 door - Ariën -
 
Corne ridder

corne ridder

20/11/2019 20:47:08
Quote Anchor link
waar vind ik zo iemand ???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2019 20:49:10
Quote Anchor link
Je wilt het laten uitbesteden aan iemand anders?
Dat kan bijv. in het Vacature-forum van onze site (lees wel het topic over de criteria).
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.