vraagje over $file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arjan jansen

arjan jansen

04/02/2009 22:03:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb deze code nu wil graag van alle select velden een appart bestand maken en dan onder aan de pagina een echo geven
dus dacht ik als ik van alle bestand namen een $file maak dan hoef ik toch alleen echo$file te doen maar er klopt iets niet op lijn 132
mischien zie ik iets over het hoofd of zit er helemaal naast
ik bedank jullie alvast voor de reacties

Arjan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr>
                                        <td valign="top" class="selector_form"><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                        <tr class="selector_row1_bg">
                            <td class="selector_row1"><select <? $bestand=Breedte ?> class="selector_select">
                                <option value="">Alle</option>
                                
                                        <option value="095" >095</option>
                                    
                                        <option value="105" >105</option>
                                    
                                        <option value="125" >125</option>
                                    
                                        <option value="135" >135</option>
                                    
                                    
                            </select>&nbsp; </td>
                            <td align="right" class="selector_row1_tekst">
                            <span class="selector_breedte">Breedte van de band</span></td>
                        </tr>
                        <tr class="selector_row2_bg">
                                    <td class="selector_row1"><select> <? $bestand=breed ?> <class="selector_select">
                                <option value="">Alle</option>
                                
                                        <option value="00" >00</option>
                                    
                                        <option value="25" >25</option>
                                    
                                    
                                    
                            </select>&nbsp; </td>
                            <td align="right" class="selector_row2_tekst"><span class="selector_hoogte">Hoogte/Breedte verhouding</span></td>
                        </tr>
                        <tr class="selector_row1_bg">
                            <td class="selector_row1"><select> <? $bestand=hoog ?> <class="selector_select">
                                <option value="">Alle</option>
                                
                                        <option value="R10" >R10</option>
                                    
                                        <option value="R12" >R12</option>
                                    
                                        <option value="R13" >R13</option>
                                    
                                        <option value="R14" >R14</option>
                                    

                                    
                            </select>&nbsp; </td>
                            <td align="right" class="selector_row1_tekst"><span class="selector_inch">Inchmaat/Velgdiameter</span></td>
                        </tr>
                        <tr class="selector_row2_bg">
                                    <td class="selector_row1"><select> <? $bestand=Inch ?> <class="selector_select">
                                <option value="">Alle</option>
                                
                                        <option value="68" >68</option>
                                    
                                        <option value="69" >69</option>
                                    
                                        <option value="70" >70</option>
                                    
                                    
                                    
                            </select>&nbsp; </td>
                            <td align="right" class="selector_row2_tekst"><span class="selector_draag">Draagvermogen</span></td>
                        </tr>
                        <tr class="selector_row1_bg">
                                    <td class="selector_row1"><select> <? $bestand=snel ?> <class="selector_select">
                                <option value="">Alle</option>
                                
                                        <option value="M" >M = tot 130 km/h</option>
                                    
                                        <option value="N" >N = tot 140 km/h</option>
                                    
                                        <option value="P" >P = tot 150 km/h</option>
                                    
                                        <option value="Q" >Q = tot 160 km/h</option>
                                    
                                        <option value="R" >R = tot 170 km/h</option>
                                    
                                        <option value="S" >S = tot 180 km/h</option>
                                    
                                    
                                    
                            </select>&nbsp; </td>
                            <td align="right" class="selector_row1_tekst"><span class="selector_snel">Snelheidsindex</span></td>
                        </tr>
                        <tr class="selector_row2_bg">
                                    <td class="selector_row1"><select> <? $bestand=prijs ?> <class="selector_select">
                                <option value="">Alle</option>
                                
                                        <option value="1" >Topklasse</option>
                                    
                                        <option value="2" >Middenklasse</option>
                                    
                                        <option value="3" >Budget</option>
                                    
                            </select> <?$file= "prijs"?></td>
                            <td align="right" class="selector_row1_tekst">Prijsklasse</td>
                        </tr>
                        <tr class="selector_row1_bg">
                                    <td class="selector_row1"><select> <? $bestand=merk ?> <class="selector_select">
                                <option value="">Alle merken</option>
                                
                                        <option value="BR" >Bridgestone</option>
                                    
                                        <option value="CO" >Continental</option>
                                    
                            
                                    
                            </select>&nbsp; </td>
                            <td align="right" class="selector_row2_tekst">Bandenmerk</td>
                        </tr>
                        <tr class="selector_row2_bg">
                                <td class="selector_row1"><select> <? $bestand=soort ?> <class="selector_select">
                                <option value="">Alle categorien</option>
                                
                                        <option value="F" >4x4/SUV</option>
                                    
                                        <option value="C3" >Aanhanger</option>
                                    
                                        <option value="C1" >Bestelwagen</option>
                                    
                                        <option value="C2" >Caravan</option>
                                    
                                        <option value="P" >Personenauto</option>
                                    
                            </select> </td>
                            <td align="right" class="selector_row1_tekst">Auto categorie</td>
                        </tr>

<?

$file
={bestand  breed || bestand  soort || bestand  merk || bestand  Inch || bestand hoog } ;

echo $File;


?>


</body>

</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan jansen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:19:58
 
Winston Smith

Winston Smith

04/02/2009 22:07:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je er helemaal naast zit. Je overschrijft steeds $bestand. Wat jij wil is zo te zien een array $file, waarin je onder meer het merk, hoogte en breedte en soort kan opvragen. Kijk eens op php.net/array.
 
Roel -

Roel -

04/02/2009 22:45:00
Quote Anchor link
PHP Beginnershandleiding

Wat leuk dat ik dat nou zelf eens mag zeggen nu ik 'em gelezen heb :)
 
Arjan jansen

arjan jansen

04/02/2009 23:59:00
Quote Anchor link
Hallo Bedankt voor de reacties

ik heb de code aangepast maar hij doet niet wat ik wil
moet ik van iedere optie een arow maken voor dat hij in een appart menu weergeevt wat er ingevuld is

dus bv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
?>

<tr class="selector_row2_bg">
<td class="selector_row1"><select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $prijs ?>
<class="selector_select">
<option value="">Alle</option>

<$option value="$1" >Topklasse</option>

<$option>value="$2">Middenklasse</option>

<$option value="$3" >Budget</option>

if
{$prijs " "
echo vul hier in}
{
els echo $option
}
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door arjan jansen
 
- SanThe -

- SanThe -

05/02/2009 00:06:00
Quote Anchor link
Wat moet dit voorstellen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $prijs ?>
 
Arjan jansen

arjan jansen

05/02/2009 12:46:00
Quote Anchor link
Hallo

dat moest bestand = $prijs zijn
Arjan
 
Arjan jansen

arjan jansen

05/02/2009 15:21:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik heb het volgende gedaan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
    <td align="right" class="selector_row1_tekst"><span class="selector_inch">Inchmaat/Velgdiameter</span></td>
                        </tr>
                        <tr class="selector_row2_bg">
                                    <td class="selector_row1"><select name="inch" class="selector_select">
                                <option value="">Alle</option>
                                
                                        <option value="68" >68</option>
                                    
                                        <option value="69" >69</option>
                                    
                                        <option value="70" >70</option>


nu wil ik van name=ïnch" en bestand maken
dat ik later in het script wil toevoegen voor een bevestigings menu en dan een zoek functie in een dir of database

is dat gewoon [bestand=inch] ipv name=ïnch" of moet ik iets anders doen


Arjan
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

05/02/2009 15:43:00
Quote Anchor link
Bedoel je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="file" name="bestand" />
 
Arjan jansen

arjan jansen

05/02/2009 18:13:00
Quote Anchor link
hallo Ja dat bedoel ik
Maar moet dan niet name="bestand"veranderd worden in name="inch"
en onder aan de pagina word het dan echo "inch"
of kan dat niet


Arjan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.