vraagje over form en checkboxes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SerpenT

SerpenT

05/05/2004 00:19:00
Quote Anchor link
ik wil een een array met post meesturen, maar ik wil weten of dat wel kan. Dus zoiets wil ik versturen


<input type="checkbox" name="test[
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $i?>
]" value=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $id ?>



id komt uit de db en i wordt steeds verhoogt per keer dat er een checkbox wordt neergezet. maar ik krijg het niet voor elkaar:S
Thx in advance
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:36:40
 
B a s
Beheerder

B a s

05/05/2004 09:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
  for ($i = 1; $i <= 10; $i++)
  {

      echo "<input type=\"checkbox\" name=\"naam[$i]\" value=\"waarde $i\">";
   }

?>


$_POST['naam'] is dan je array...
 
SerpenT

SerpenT

05/05/2004 10:21:00
Quote Anchor link
jah bedankt man zoiets had ik ook bed8 toen ik niet kon slapen maar tog bedankt voor je moeite man!:D
 
B a s
Beheerder

B a s

05/05/2004 11:25:00
Quote Anchor link
;) np
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.