Vraagje over member systeem van deze site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Voula

Voula

06/02/2006 19:57:00
Quote Anchor link
hallo allemaal alles wel vandaag :)

ik ben bezig met een script :
http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/91/

Mijn vraag is waarom ik geen email ontvang bij registratie:
Moet ik iets veranderen in setup.php zoals email adres van mijn server??

zal ff code invoegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

$password['pass'] = md5($_POST['login_pass']);
$password['check'] = md5($_POST['login_pass_check']);
$login_name = addslashes(htmlspecialchars($_POST['login_name']));
if(!empty($_POST['login_name']) AND $password['pass'] == $password['check'])
  {

  # account maken:
  if(!is_dir('members'))
   {

   mkdir('members', 0777);
   }

  
  $handle = fopen('members/' . $login_name . '.php','w');
  fwrite($handle, "<? \$password = \"" . $password['pass'] . "\" ?>");
  fclose($handle);
  
  $website = addslashes(htmlspecialchars($_POST['website']));
  $afzender = $_POST['afzender'];
  $pagina = $_POST['pagina'];
    
  $handle = fopen('config.php','w');
  fwrite($handle, "<?\n \$website = \"" . $website . "\";\n \$afzender = \"" . $afzender . "\";\n \$pagina = \"" . $pagina . "\";\n ?>");
  fclose($handle);
  
  echo "<h1>Succes!</h1>\n<p>Please delete setup.php!</p>\n";
  }

else
  {
  echo "<h1>Foutje</h1>\n<p>Probeer het opnieuw.</b>\n";
  }
}

else
{
?>


<form method="POST" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
">

<h1>Create Admin account</h1>

<p>
<fieldset>
<legend>Setup Information</legend>
<p>Wat is de naam van je website?<br><input type="text" name="website" value='mijnwebsite'></p>
<p>Er wordt een registratie mail met het password verzonden, wat is de afzender van deze mail?<br><input type="text" name="afzender" value='[email protected]'></p>
<p>Naar welke pagina moet er worden gegaan na het inloggen?<br><input type="text" name="pagina" value='logged.php'></p>
</fieldset>
</p>

<p>
<fieldset>
<legend>Your Information</legend>
<p>Username:<br><input type="text" name="login_name" maxlength="20"></p>
<p>Password:<br><input type="password" name="login_pass" maxlength="20"></p>
<p>Retype Password:<br><input type="password" name="login_pass_check" maxlength="20"></p>
</fieldset>
</p>

<p><input type="submit" name="submit" value="Setup"></p>

</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>



-------------------------
Hopelijk weet iemand dit.
Of zit ik nou verkeerd.
De rest werkt wel allemaal!

Gr Voula startende pc freak ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:29:35
 
Voula

Voula

06/02/2006 20:05:00
Quote Anchor link
value='[email protected]'

value='logged.php'

Moet daar mijn gegevens zetten?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

06/02/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Voula,
ik heb nog niet gezocht naar de fout maar ik zie wel dat het de members gewoon opslaagt in een php bestand. indien jij over een mysql database bezit wil ik je mijn login systeem wel sturen (met of zonder pm systeem)
 
Voula

Voula

06/02/2006 20:14:00
Quote Anchor link
hoi niels

Ik heb script van deze site:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/91/

Ik kom er niet uit :(

is er dan echt nix wat ik moet veranderen?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

06/02/2006 20:15:00
Quote Anchor link
niels:
Voula,
ik heb nog niet gezocht naar de fout ..

maar vraagje:
bezit jij over een mysql database?
 
Voula

Voula

06/02/2006 20:18:00
Quote Anchor link
Ja heb mysql
 
Niels Beckers

Niels Beckers

06/02/2006 20:19:00
Quote Anchor link
dan kan je beter daarmee werken dan het in een apparte php bestanden op te slaan.
wat wil jij allemaal in het membersysteem?
 
Voula

Voula

06/02/2006 20:23:00
Quote Anchor link
wat ik eigenlijk wil is een leden login zodat ik mijn pagina`s kan beveiligen!

Ik hoorde net al dat ik alleen php kan beveiligen en geen htm pagina`s

ik wil zowel php als htl pagina`s beschikbaar stellen voor leden.

mis heb jij een tip

Ik ben geen gevorderde liefst alleen via php script
Mysql weet ik nog nix van

Gr Voula
 
Niels Beckers

Niels Beckers

06/02/2006 20:25:00
Quote Anchor link
je kan simpel je html pagina's vernoemen naar een.php pagina en in de php pagina gewoon je beveilig.php (ofzo) includen
 
Voula

Voula

06/02/2006 20:29:00
Quote Anchor link
dus ik kan alle htm pagina`s hernoemen naar php

heeft dat geen gevolgen voor de pagina`s zelf
behalve de links dan die worden dan automatisch aangepast dus alles wat gewijzigd is in php dus veranderen op server

maar dat wist ik niet
 
Voula

Voula

06/02/2006 20:53:00
Quote Anchor link
moet ik chmoden
zo ja is dat dan allen de map members
 
Voula

Voula

06/02/2006 21:43:00
Quote Anchor link
FF over het CHMODEN
Ik zit bij b-one Webhosting:
Heb hun net gesproken via onlinewebhelp!
zij geven mij deze code:
Die in chmod.php moet komen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$filename
= "b-one.php";
chmod("/customers/provideo-shop.de/provideo-shop.de/httpd.www/$filename", 0500);
echo "chmod for $filename was changed";
?>


ik snap hier dus echt nix van
Ben nog steeds met die login systeem bezig en nogsteeds geen mail voor registratie retour??!!

Ze zeggen dat ik chmod.php moet maken.
die moet in dezelfde map als waar de te chmoden file staat
In mijn geval is dat members (dir)

Mis iemand die weet hoe ik de code moet invoeren.
mis iemand ff een voorbeeldje maken
het gaat om de map memebrs (dus niet een pagina of bestand)

Als ik dit weet dan kan ik op deze manier in het vervolg chmoden.

Thx allemaal wie helpt de dame ff.
Wordt gek van dat inlog systeem
En het moet zo eenvoudig werken :(

Ik hoor en zie het wel
groetjes
 
Voula

Voula

06/02/2006 21:45:00
Quote Anchor link
heeft het wel met chmoden te maken?
want krijg geen foutmelding bij registratie!

Anders ga ik een andere login php proberen maar ik ben al zover :(
 
Niels Beckers

Niels Beckers

06/02/2006 22:29:00
Quote Anchor link
zij geven jou een vb hoe je iets moet chmodden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.