Vraagje over spel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michiel van sande

michiel van sande

24/03/2014 16:34:41
Quote Anchor link
Beste leden,
ik ben nieuw hier, en ik hoop dat ik hier ook juist zit voor deze vraag. :p

Het zit namelijk zo,
ik speel al jaren een online text based game en ben er eigenlijk zowat aan verslaafd geraakt. :p
Het gaat om www.omicidio.nl
In het spel is het eigenlijk de bedoeling dat je hoog en sterk word en de beste van het spel word.
Je kan mensen vermoorden,kogels kopen,verkopen, misdaden doen,...
Je moet enkel klikken, is ook niet met bewegende beelden ofzo.
En gokken natuurlijk..

Je hebt er roulettes,fruitmachines,blackjacks,krasloterijen, hoger-lager en een gewone loterij waarbij je loten kan kopen etc.

Het valt me nou op dat de roulettes de ene maand echt massaal goed verdienen en de andere maand gaan ze allemaal failliet.
Wat ik me nou afvraag is, of de admins van het spel, dit kunnen instellen, wanneer de casino's veel geven of veel nemen ofzo..

Nog iets raar, mijn broer (die niet thuis woonde) won altijd heel veel op roulettes. Maar nu woont ie weer thuis en ineens won ie niets meer op de roulettes, kunnen de admins dit instellen naargelang het IP-adres misschien?

Als ik dit allemaal weet kan ik misschien wel een truucje vinden om veel winst te maken. :p

Ik hoop dat dit topic juist staat en dat jullie me meer info kunnen geven, ken namelijk niets af van scripten of wat dan ook.
Even voor de duidelijkheid, het is dus ook niet de bedoeling om een cheat te maken, maar gewoon om de casino's te gaan begrijpen. :p

Mvg.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 07:15:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/03/2014 16:37:11
Quote Anchor link
Tja, dat is nou het algoritme van zo'n spel. Zolang je die niet weet blijft het spel voor verrassingen zorgen.
 
Michiel van sande

michiel van sande

24/03/2014 16:40:29
Quote Anchor link
Maar het is dan toch een vast ritme dan dat de admins zelf zo gemaakt hebben ?
Het ritme valt te achterhalen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/03/2014 16:50:53
Quote Anchor link
Met moeite valt het ritme wel te achterhalen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

24/03/2014 22:47:23
Quote Anchor link
Ik kan het achterhalen, ik weet niet of het helemaal legaal is, dus ik zal even in de Algemene Voorwaarden van hun site.

Verder ziet het er niet veel belovend uit. :p

Toevoeging op 24/03/2014 22:47:44:

<!--
Deze webpagina is een deel van het spel Omicidio en heeft de volledige copyrights van de makers.
Niets uit deze broncode mag worden verveelvuldigd of worden uitgegeven zonder schriftelijke toestemming van minstens twee van de makers.

(c) 2006-2014 Het Omicidio-team
-->

Wat jammer :(

Toevoeging op 24/03/2014 22:49:12:

Er zit een rand(); in. Dus het is eigelijk random.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/03/2014 22:53:46
Quote Anchor link
Ligt eraan op welke manier het wordt gebruikt. Waar vind je die rand() dan?
Gewijzigd op 24/03/2014 22:55:04 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 14:28:32
Quote Anchor link
De rand() wordt je cookie, bij het goksysteem, als ik zou kunnen achterhalen wat de value van de rand(); is, kan je verder kijken, en misschien een bruteforce erop doen. Maar aangezien dat illegaal is, zou ik dat niet doen.


Sorry voor late reactie, maar ik had zo het gevoel dat de OP dit misschien wel wilde weten.
 
Wudap Ouwe

Wudap Ouwe

24/06/2014 14:13:45
Quote Anchor link
Weet je al hoe het werkt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/06/2014 14:53:20
Quote Anchor link
Tja, als er een random-seed wordt gebruikt dan wordt het reverse-engineering van het algoritme wel lastig. En ik denk dat ze vast wel een hoop loggen om hun algoritme stabiel te houden. Als ik eigenaar was zou ik dat in ieder geval doen ;).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.