Vraagje over Zend.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ed Wisseborn

Ed Wisseborn

27/12/2006 19:29:00
Quote Anchor link
Hallo luitjes, werk sinds kort met de editor van Zend. Na het maken van een scriptje word die mooi omgezet door het programma als voorbeeld in de webbrowser. Als ik echter in de eerste pagina verwijs naar een volgende gaat het fout en kan hij die niet vinden. Normaal sla je die 2 op in de documentroot. Moet dit ook bij Zend of....
Hoop dat het een beetje duidelijk is.

Gr.Ed
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:28:03
 
Frank -

Frank -

27/12/2006 19:45:00
Quote Anchor link
Het is mij niet echt duidelijk wat nu jouw probleem.

Vraagje: Heb je wel een project aangemaakt? Op die manier komt er een verband tussen de verschillende bestanden en is de boel een stuk beter te bouwen en onderhouden.

Tip: Vergeet vooral de snippets niet!
 
Ed Wisseborn

Ed Wisseborn

27/12/2006 19:55:00
Quote Anchor link
Nee, heb geen project aangemaakt. Ga dat proberen.
 
Ed Wisseborn

Ed Wisseborn

27/12/2006 21:44:00
Quote Anchor link
Project aangemaakt. Staan nu 2 files in.
1e.
<form action = "verwerken.php" method = "post">
Uw naam:
<input type = "text" name = "naam"><br><br>
<input type = "submit" value = "Versturen van gegevens"><br><br>
</form>

2e
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Goedendag <strong>" . $_POST["naam"] . "</strong>, leuk dat U er bent\n<br>";
?>


Als ik nu een naam invul bij het eerste krijg ik niets te zien bij het tweede.
?????????????????
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2006 21:46:00
Quote Anchor link
Niet bumpen please. Staan er bij je eerste voorbeeld echt overal spaties tussen?
 
Ed Wisseborn

Ed Wisseborn

27/12/2006 22:07:00
Quote Anchor link
Ja, het gekke is dat als ik alle 2 de files in mijn documentroot zet van wampserver doet hij het wel. Nu wil ik het dus met Zend proberen.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

28/12/2006 06:15:00
Quote Anchor link
Je hebt wel door dat Zend ook 'gewoon' een editor is?
Je hebt nog steeds je wampserver nodig. Maak een project aan, en zorg dat de bestanden opgeslagen worden in je documentroot, of in een map daar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.