Vraagje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »
Yassin B

Yassin B

09/02/2013 12:29:24
Quote Anchor link
Bij adf.ly heb ik deze code gekregen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://api.adf.ly/api.php?key=3b4a3353837207b1827e97a5f0f4260a&uid=2998742&advert_type=int&domain=adf.ly&url=http://somewebsite.com


Ik wil graag dat de gebruikers op mijn site een url kunnen invullen bijvoorbeeld in een tekstvak, en dat gene wat ze in het tekstvak hebben geschreven in de code komt bijvoorbeeld :

Ik typ google.nl in en dan wordt de code http://api.adf.ly/api.php?key=3b4a3353837207b1827e97a5f0f4260a&uid=2998742&advert_type=int&domain=adf.ly&url=http://google.nl

als je die code kopieert krijg je een code uit, ik wil dat die code dan te zien is in een iframe of iets dergelijks.

Kan dat,

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:44:14
 
Wouter J

Wouter J

09/02/2013 12:32:40
Quote Anchor link
als je een topic start heb je altijd een 'vraag(je)' en als je een vraag hebt heb je altijd iets met een vraagteken erin. Verzin eens een beter topic titel...
 
Yassin B

Yassin B

09/02/2013 12:35:57
Quote Anchor link
Wouter J op 09/02/2013 12:32:40:
als je een topic start heb je altijd een 'vraag(je)' en als je een vraag hebt heb je altijd iets met een vraagteken erin. Verzin eens een beter topic titel...


Hoe kan ik dit dan omschrijven in een titel
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/02/2013 12:36:58
Quote Anchor link
Url in tekstvak?
 
Yassin B

Yassin B

09/02/2013 12:37:50
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 09/02/2013 12:36:58:
Url in tekstvak?


kan, ik zal het voortaan beter omschrijven
 
Php knipper

php knipper

09/02/2013 12:39:23
Quote Anchor link
Yassin Ben op 09/02/2013 12:35:57:
Hoe kan ik dit dan omschrijven in een titel


"adf.ly api" ;)

je kan met php de html van een pagina in een variabel zetten en een variabel kan je weergeven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$url = 'http://google.be';
$html = file_get_contents(' http://api.adf.ly/api.php?key=3b4a3353837207b1827e97a5f0f4260a&uid=2998742&advert_type=int&domain=adf.ly&url'.$url);
echo $html;
Gewijzigd op 09/02/2013 12:40:21 door php knipper
 
Yassin B

Yassin B

09/02/2013 12:40:40
Quote Anchor link
Php knipper op 09/02/2013 12:39:23:
Yassin Ben op 09/02/2013 12:35:57:
Hoe kan ik dit dan omschrijven in een titel


"adf.ly api" ;)

je kan met php de html van een pagina in een variabel zetten en een variabel kan je weergeven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$url = 'http://google.be';
$html = file_get_contents(' http://api.adf.ly/api.php?key=3b4a3353837207b1827e97a5f0f4260a&uid=2998742&advert_type=int&domain=adf.ly&url'.$url);
echo $html;


Hoe kan ik er voor zorgen dat een gebruiker een url kan invullen en dat die dan op de plaats van '' komt te staan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$url = 'http://google.be';
Gewijzigd op 09/02/2013 12:44:21 door Yassin B
 
Jack Maessen

Jack Maessen

09/02/2013 12:44:08
Quote Anchor link
jeetje Wouter, wat ben je af en toe adrem
Wat heeft die jongen nu aan zo'n antwoord? Natuurlijk heb je hier gelijk in, maar struikel niet over de vraagstelling maar buig je over de inhoud...
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/02/2013 13:52:25
Quote Anchor link
zoiets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<html>
<head>
<script>

function make_url() {
    alert('http://api.adf.ly/api.php?' + document.getElementById('urlvak').value);
}

</script>
</head>
<body>
<input type="text" id="urlvak" />
<input type="button" value="KLIK" onclick='make_url();'/>
</body>
</html>
 
Yassin B

Yassin B

09/02/2013 13:58:39
Quote Anchor link
Ja dankje, is het ook mogelijk dat ie de output in plaats van een alert ook meteen naar de link stuur wat er uit komt

bijvoorbeeld:
Ik typ google.nl in output is http://api.adf.ly/api.php?key=3b4a3353837207b1827e97a5f0f4260a&uid=2998742&advert_type=int&domain=adf.ly&url=google.nl, kan die meteen naar die link gaan?
Gewijzigd op 09/02/2013 13:59:13 door Yassin B
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/02/2013 14:48:58
Quote Anchor link
ja dat is mogelijk met


window.location = "http://www.google.com/";
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<html>
<head>
<script>

function make_url() {
    window.location = 'http://api.adf.ly/api.php?' + document.getElementById('urlvak').value;
}

</script>
</head>
<body>
<input type="text" id="urlvak" />
<input type="button" value="KLIK" onclick='make_url();'/>
</body>
</html>
 
Yassin B

Yassin B

09/02/2013 14:53:05
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 09/02/2013 14:48:58:
ja dat is mogelijk met


window.location = "http://www.google.com/";
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<html>
<head>
<script>

function make_url() {
    window.location = 'http://api.adf.ly/api.php?' + document.getElementById('urlvak').value;
}

</script>
</head>
<body>
<input type="text" id="urlvak" />
<input type="button" value="KLIK" onclick='make_url();'/>
</body>
</html>


Dankje , het werkt :D
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/02/2013 14:55:22
Quote Anchor link
mooi ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.