[vrijwillig] Zou iemand een script voor mij willen schrijven?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jordy van den Belt

Jordy van den Belt

19/07/2010 15:32:25
Quote Anchor link
Ik zoek iemand die een php script wil schrijven dat alle bestanden uit een bepaalde map weergeeft in de vorm van links of buttons.
en dat het desbetreffende bestand verwijderd wordt nadat er op de link/button geklikt wordt.
Ik hoop niet dat dit teveel gevraagd is :redface
Gewijzigd op 19/07/2010 17:35:31 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:11:52
 

19/07/2010 15:36:07
Quote Anchor link
Dus dit is een vacature?
En wat heb je er voor over?
 
Jordy van den Belt

Jordy van den Belt

19/07/2010 15:40:52
Quote Anchor link
Ik zou het zeer op prijs stellen.
Maar iemand als jou zoek ik denk ik niet.
Zoek iemand die het vrijwillig wilt doen
En het leuk vind om met php bezig te zijn.
 

19/07/2010 15:45:41
Quote Anchor link
Dus het is een vacature.
Maar voor gratis.
Dat kan ook.
Klikkerdeklak.
Gewijzigd op 19/07/2010 15:46:02 door
 
Johan Dam

Johan Dam

19/07/2010 15:47:10
Quote Anchor link
Ik denk dat er hier genoeg zijn die het 'leuk vinden om met PHP bezig te zijn'

En eerlijk is eerlijk, het is niet zo heel erg veel werk wat je vraagt,

Toch denk ik dat de meeste hier zullen denken 'waarom gratis doen als ik ervoor betaald kan krijgen?'

Mocht je het gaan overwegen om er toch voor te betalen, meer dan 20 euro is het niet waard. (of er moet een complete 'over-kill' script geschreven worden)
 
Jordy van den Belt

Jordy van den Belt

19/07/2010 15:48:27
Quote Anchor link
Karl Karl op 19/07/2010 15:45:41:
Dus het is een vacature.
Maar voor gratis.
Dat kan ook.
Klikkerdeklak.


Sorry ben pas sinds gister aangemeld op deze site.
Heb het aangepast. Dankje.
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

19/07/2010 16:15:20
Quote Anchor link
Hier een gratis
http://www.solitude.dk/filethingie/

Zet in de config gewoon alles uit wat je niet nodig hebt
 
John D

John D

19/07/2010 16:24:46
Quote Anchor link
een gratis voorbeeldje. Beetje knutselen nog en het werkt....
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
function getFileNames(){

/* Default directory: /var/lib/php/session */

if ( $directory_handle = opendir( session_save_path() ) )
{

  while ( false !== ( $file = readdir( $directory_handle ) ) )
  {

    if($file != "." && $file != "..")
    {

    echo 'http://jouwdomein.nl/'.$file;
    }
  }

  closedir($directory_handle);
  return;
?>
 
Jurgen Meijer

Jurgen Meijer

19/07/2010 17:25:16
Quote Anchor link
Waarom niet glob() gebruiken? Is toch veel sneller?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/07/2010 17:36:51
Quote Anchor link
Topic verplaatst naar het juiste board, dit is geen vacature. Wil je wel een vacature plaatsen, zorg dan dat het aan de criteria voldoet:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/criteria-php-vacature-berichten/16800/

Edit:
Oplossingen worden trouwens al gegeven, hier zijn veel kleine scriptjes voor te vinden op internet
Gewijzigd op 19/07/2010 17:41:00 door Joren de Wit
 
PHP erik

PHP erik

19/07/2010 18:44:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
class FileList
{
    protected $_dir;
    protected $_fileList;

    public function __construct($dir = '.')
    {

        $this->_dir = $dir;
    }


    public function getFiles()
    {

        if (null === $this->_fileList) {
             foreach (glob($this->_dir . '/*') as $file) {
                if (is_dir($file)) {
                    continue;
                }


                $this->_fileList[] = $file;
            }
        }


        return $this->_fileList;
    }


    public function removeFile($file)
    {

        if (in_array($file, $this->getFiles())) {
            return unlink($file);
        }
    }
}


$fileList = new FileList();

if (!empty($_GET['remove'])) {
    $decoded = urldecode($_GET['remove']);
    $fileList->removeFile($decoded);
}


foreach ($fileList->getFiles() as $file) {
    echo '<a href="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '?remove=' . urlencode($file) . '">' . $file. '</a>';
    echo '<br />';
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.