W3C validator doet vreemd.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »
Tobias

Tobias

16/01/2005 12:43:00
Quote Anchor link
Ik heb deze code losgelaten op de W3C validator, maar ik krijg steeds twee rare fouten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet">
<table border="0" class="tablecontent" cellspacing="0" cellpadding="6" align="center"><tr>
<td colspan="10" height="15%">
<table border="1" width="100%" cellspacing="0" class="tablecontent"><tr><td bgcolor="darkred">
<center><h1>Meccano</h1></center></td></tr></table></td></tr>
<tr><td width="17%"><table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Menuhead}}</div></center></td></tr><tr>
<td bgcolor="lightgrey">{{Menulinks}}</td></tr></table>
</td><td width="80%">
<table border=1 class="tablecontent" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"><tr>
<td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Title}}</div>
</center></td></tr><tr><td bgcolor="lightgrey">{{Content}}</td></tr></table>
</td><tr><td colspan="10">
<table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="toetersenbellen">
Laatste wijziging: {{Laatstewijziging}}
| {{Contactlink}} | {{Laadtijd}} Sec.
| {{Disclaimerlink}}
| Vandaag: {{Vandaag}}</div></center></td></tr></table>
</td></tr></table>

1: Hij zegt dat ik met head en body moet werken, maar als ik dat doe zegt ie dat ik <head> niet goed afsluit, en dat ik <link> niet in <head> mag hebben.

2: Hij zegt dat ik mn <table> niet in <body> mag hebben, maar waar mag ie dan wel?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:50:14
 
DaeDaluz

DaeDaluz

16/01/2005 12:48:00
Quote Anchor link
waar staat <body> ? ws heb je het fout gelezen ofsow, paste de echte fout is ipv een vertaling :)
 
Tobias

Tobias

16/01/2005 12:54:00
Quote Anchor link
Nu heb ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

<head><link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet"></head>
<body>
<table border="0" class="tablecontent" cellspacing="0" cellpadding="6" align="center"><tr>
<td colspan="10" height="15%">
<table border="1" width="100%" cellspacing="0" class="tablecontent"><tr><td bgcolor="darkred">
<center><h1>Meccano</h1></center></td></tr></table></td></tr>
<tr><td width="17%"><table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Menuhead}}</div></center></td></tr><tr>
<td bgcolor="lightgrey">{{Menulinks}}</td></tr></table>
</td><td width="80%">
<table border=1 class="tablecontent" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"><tr>
<td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Title}}</div>
</center></td></tr><tr><td bgcolor="lightgrey">{{Content}}</td></tr></table>
</td><tr><td colspan="10">
<table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="toetersenbellen">
Laatste wijziging: {{Laatstewijziging}}
| {{Contactlink}} | {{Laadtijd}} Sec.
| {{Disclaimerlink}}
| Vandaag: {{Vandaag}}</div></center></td></tr></table>
</td></tr></table></body>

Nu krijg ik de error:
Line 4, column 70: end tag for "HEAD" which is not finished

...css" href="meccano.css" rel="stylesheet"></head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
 

16/01/2005 14:14:00
Quote Anchor link
Probeer eens:
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" />
of
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet"></link>
Je werkt in XHTML dus ALLE moet je afsluiten
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/01/2005 14:17:00
Quote Anchor link
Moet je niet met <html> beginnen?
 
Tobias

Tobias

16/01/2005 14:47:00
Quote Anchor link
@webmakerij: Dan krijg ik dit:
#

Line 4, column 65: character data is not allowed here

...ype="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" /></head>

You have used character data somewhere it is not permitted to appear. Mistakes that can cause this error include putting text directly in the body of the document without wrapping it in a container element (such as a <p>aragraph</p>) or forgetting to quote an attribute value (where characters such as "%" and "/" are common, but cannot appear without surrounding quotes).

Line 4, column 72: end tag for "HEAD" which is not finished

... href="meccano.css" rel="stylesheet" /></head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
Gewijzigd op 16/01/2005 14:47:00 door Tobias
 

16/01/2005 14:49:00
Quote Anchor link
Probeer deze is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" />
</head>
<body>
<table border="0" class="tablecontent" cellspacing="0" cellpadding="6" align="center"><tr>
<td colspan="10" height="15%">
<table border="1" width="100%" cellspacing="0" class="tablecontent"><tr><td bgcolor="darkred">
<center><h1>Meccano</h1></center></td></tr></table></td></tr>
<tr><td width="17%"><table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Menuhead}}</div></center></td></tr><tr>
<td bgcolor="lightgrey">{{Menulinks}}</td></tr></table>
</td><td width="80%">
<table border=1 class="tablecontent" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"><tr>
<td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Title}}</div>
</center></td></tr><tr><td bgcolor="lightgrey">{{Content}}</td></tr></table>
</td><tr><td colspan="10">
<table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="toetersenbellen">
Laatste wijziging: {{Laatstewijziging}}
| {{Contactlink}} | {{Laadtijd}} Sec.
| {{Disclaimerlink}}
| Vandaag: {{Vandaag}}</div></center></td></tr></table>
</td></tr></table></body> </html>
 
Tobias

Tobias

16/01/2005 20:26:00
Quote Anchor link
Dan krijg ik dit:
#

Line 5, column 59: character data is not allowed here

<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" />

You have used character data somewhere it is not permitted to appear. Mistakes that can cause this error include putting text directly in the body of the document without wrapping it in a container element (such as a <p>aragraph</p>) or forgetting to quote an attribute value (where characters such as "%" and "/" are common, but cannot appear without surrounding quotes).

&#9993;
#

Line 6, column 6: end tag for "HEAD" which is not finished

</head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
 
B a s
Beheerder

B a s

16/01/2005 21:14:00
Quote Anchor link
dit is niet strict css maar traditioneel he? dus dat <link ... /> klopt dan vlgns mij niet..
 
De VeeWee

de VeeWee

16/01/2005 21:31:00
Quote Anchor link
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="meccano.css"> --> moet niet afgesloten omdat het HTML4 is. Enkel bij XHTML moet je afsluiten
zo krijg ik geen error
Gewijzigd op 16/01/2005 21:40:00 door de VeeWee
 
John de Boer

John de Boer

16/01/2005 22:55:00
Quote Anchor link
Master-Disaster:
Moet je niet met <html> beginnen?


Hangt er vanaf wat je DOCTYPE is.
Als je
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
gebruikt valideert ie als HTML 4.01 (Strict)

gebruik je
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
valideert ie als XHTML 1.0 Strict
en dan moet je de (x)html-tag zo hebben:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

XHTML is hoofdletter-gevoelig!
 
Tobias

Tobias

17/01/2005 17:26:00
Quote Anchor link
Nu heb ik de / van <link> weggehaald en krijg ik dit:
Line 6, column 6: end tag for "HEAD" which is not finished

</head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
 

17/01/2005 17:41:00
Quote Anchor link
Oke heb de fout denk ik gevonden.
Je gebruikt de verkeerde DOCTYPE.

Hier zeg je XHTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

Maar vervolgens
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
Maar er is van voor XHTML:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
Of alleen:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
voor HTML
 
Tobias

Tobias

19/01/2005 17:28:00
Quote Anchor link
Dus jij denkt dat het eraan ligt dat ik eerst xml, dan html specificeer.
Zou goed kunnen, maar hoe moet ik anders de encoding duidelijk maken??
 

19/01/2005 19:47:00
Quote Anchor link
nou door te kiezen tussen HTML of XHTML dus:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
of
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
 
Tobias

Tobias

20/01/2005 07:38:00
Quote Anchor link
Ik bedoel de character encoding (utf-8)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.