Waar aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

30/01/2019 10:59:30
Quote Anchor link
Beste,

Aangezien mijn minieme kennis van php hier mijn vraag.
Op de pagina http://www.lvc-containerbouw.be/2018/containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=81
Zie je allemaal afbeeldingen staan. Deze zouden in het groot moeten komen staan.
Als ik via Firefox het bekijk zie ik onderstaande regel:
<img src="http://www.lvc-containerbouw.be/systeem/app/web/upload/small/43_fc56f2fd1ed56a9aa0ddeb8b0f845e28.jpg" alt="">
Als ik hier de 'small' verander in 'large' vult hij het volledig.
Maar de vraag is waar ik dit kan vinden en dus waar ik het ook kan aanpassen?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:29:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2019 12:54:14
Quote Anchor link
Kijk eens in 2018/containers.php?
 
Davy janssens

davy janssens

30/01/2019 13:01:01
Quote Anchor link
Mijn excuses voor het onoverzichtelijk maken, maar hieronder het bestand container.php.
Maar zie niks wat hiermee te maken kan hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ob_start();
?>

<!DOCTYPE html>
<html class="boxed" lang="nl-BE">
<head>

<!-- Basic -->
<meta charset="utf-8">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">

<title>LVC - Containerbouw</title>

{YP_META}
<meta name="keywords" content="lvc,containers,maatwerk,nieuw,lommel,perscontainer,kartoncontainer,trappen,voetgangertunnels,plateau,gesloten,chassis,maiscontainer,portaalcontainer,onderdelen" />
<meta name="description" content="LVC-containerbouw - Alle types van containers, ook maatwerk!">
<meta name="author" content="publistep.be">

<!-- Favicon -->
<link rel="shortcut icon" href="img/favicon.ico" type="image/x-icon" />
<link rel="apple-touch-icon" href="img/apple-touch-icon.png">

<!-- Mobile Metas -->
<meta name="viewport" content="width=device-width, minimum-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no">

<!-- Web Fonts -->
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400,600,700,800%7CShadows+Into+Light" rel="stylesheet" type="text/css">

<!-- Vendor CSS -->
<link rel="stylesheet" href="vendor/bootstrap/css/bootstrap.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/font-awesome/css/font-awesome.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/animate/animate.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/simple-line-icons/css/simple-line-icons.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/owl.carousel/assets/owl.carousel.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/owl.carousel/assets/owl.theme.default.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/magnific-popup/magnific-popup.min.css">

<!-- Theme CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/theme.css">
<link rel="stylesheet" href="css/theme-elements.css">

<!-- Current Page CSS -->
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/settings.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/layers.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/navigation.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/circle-flip-slideshow/css/component.css">

<!-- Skin CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/skins/lvc.css">

<!-- Theme Custom CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/custom.css">

<!-- Head Libs -->
<script src="vendor/modernizr/modernizr.min.js"></script>

</head>
<body>
<!--FACEBOOK-->
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11&appId=1503121049943105';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<!--EINDE FACEBOOK-->
<div class="body">
<header id="header" data-plugin-options="{'stickyEnabled': true, 'stickyEnableOnBoxed': true, 'stickyEnableOnMobile': true, 'stickyChangeLogoWrapper': false, 'stickyStartAt': 1, 'stickySetTop': '0', 'stickyChangeLogo': true}">
<div class="header-body">
<div class="header-container container">
<div class="header-row">
<div class="header-column">
<div class="header-logo">
<a href="index.html">
<img alt="LVC Containerbouw" width="222" height="108" data-sticky-width="133" data-sticky-height="65" data-sticky-top="-10" src="img/logo.png">
</a>
</div>
</div>
<div class="header-column">
<div class="header-row hidden-xs hidden-sm">
<nav class="header-nav-top">
<ul class="nav nav-pills">
<li>
<span class="ws-nowrap"><i class="fa fa-phone"></i> <b>+32(0)11 55.28.17</b> of <b>+32(0)11 54.40.47</b></span>
</li>
</ul>
</nav>
</div>
<div class="header-row">
<div class="header-nav">
<button class="btn header-btn-collapse-nav" data-toggle="collapse" data-target=".header-nav-main">
<i class="fa fa-bars"></i>
</button>
<ul class="header-social-icons social-icons hidden-xs">
<li class="social-icons-facebook"><a href="https://www.facebook.com/LVCcontainerbouw/" target="_blank" title="Facebook"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>
<li class="social-icons-linkedin"><a href="https://www.linkedin.com/company/lvc-containerbouw?trk=hb_tab_compy_id_2862844" target="_blank" title="Linkedin"><i class="fa fa-linkedin"></i></a></li>
</ul>
<div class="header-nav-main header-nav-main-effect-1 header-nav-main-sub-effect-1 collapse">
<nav>
<ul class="nav nav-pills" id="mainNav">
<li class="">
<a href="index.html">
<i class="fa fa-home"></i> Home
</a>
</li>
<li class="dropdown active">
<a class="dropdown-toggle" href="#">
Producten
</a>
<ul class="dropdown-menu">
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=76">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Specials op maat
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=79">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Perscontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=80">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Karren
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=81">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Opvang- en steenbakken
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=82">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Trappen
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=83">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Voetgangertunnels
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=84">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Onderdelen containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=75">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Open containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=85">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Plateau containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=86">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Gesloten containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=87">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Gesloten containers met beweegbaar dak
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=88">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Hardox containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=89">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Chassis en containertafels
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=90">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Keuring van containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=91">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Ontwaterings / Slibcontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=92">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Maïscontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=93">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Portaalcontainers
</a>
</li>
</ul>
</li>
<li class="">
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=78">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Stock
</a>
</li>
<li class="">
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=77">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Tweedehands
</a>
</li>
<li class="">
<a href="verhuur-containers.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Verhuur
</a>
</li>
<!--<li class="">
<a href="herstellingen.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Herstellingen
</a>
</li>-->
<li class="">
<a href="contact.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Contact
</a>
</li>
</ul>
</nav>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</header>

<div role="main" class="main">

<div class="container_fluid">
<img class="img-responsive" src="./img/slides/header-containers.jpg" width="100%">
</div>

<section class="section section-secondary mt-none">
<div class="container">

<div class="row">
<div class="col-md-8">
<h2><span class="zwart">Onze <strong>containers</strong></span></h2>
<div class="row">
<div class="col-sm-12">
{YP_LISTINGS}
</div>
</div>
</div>

</div>
</div>

</section>
</div>

<footer id="footer">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="footer-bg">
<img src="img/gegevens.png">
</div>
<div class="col-md-3">
<div class="newsletter">
<h4>LVC Containerbouw</h4>
<p class="footer">Heeft u vragen?<br>...of u wenst een offerte?<br><a href="contact.html"><b><u>Contacteer</u></b></a> ons vrijblijvend.</p>
</div>
</div>
<div class="col-md-3">
<div class="contact-details">
<h4>Openingsuren</h4>
<ul class="contact">
<li><p class="footer"><i class="fa fa-clock-o"></i> <strong>Maandag t/m vrijdag:</strong><br>8u00 tot 12u00 en 12u30 tot 17u00</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-clock-o"></i> <strong>Afspraak:</strong> mogelijk op zaterdagvoorm. en na de kantooruren</p></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="col-md-4">
<div class="contact-details">
<h4>Contactgegevens</h4>
<ul class="contact">
<li><p class="footer"><i class="fa fa-map-marker"></i> <strong>Adres:</strong> Joris Helleputtestraat 9 - 3920 Lommel</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-phone"></i> <strong>Tel:</strong> +32(0)11-55.28.17 of +32(0)11-54.40.47</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-envelope"></i> <strong>Email:</strong> <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></p></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="col-md-2">
<h4>Volg ons</h4>
<ul class="social-icons">
<li class="social-icons-facebook"><a href="https://www.facebook.com/LVCcontainerbouw/" target="_blank" title="Facebook"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>
<li class="social-icons-linkedin"><a href="https://www.linkedin.com/company/lvc-containerbouw?trk=hb_tab_compy_id_2862844" target="_blank" title="Linkedin"><i class="fa fa-linkedin"></i></a></li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<div class="footer-copyright">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="col-md-2">
<a href="index.html" class="logo">
<img alt="LVC Containerbouw" class="img-responsive" src="img/logo-footer.png">
</a>
</div>
<div class="col-md-8 center">
<h2 class="pslogan"><span class="slogan">Hart</span> <span class="zwart">voor de klant,</span> <span class="slogan">hard</span> <span class="zwart">met metaal</span></h2>
</div>
<div class="col-md-2">
<nav id="sub-menu">
<ul>
<li><a href="https://www.publistep.be" target="_blank"><span class="footerkleur">Publistep bvba</span></a> | 2018</li>
</ul>
</nav>
</div>
</div>
</div>
</div>
</footer>
</div>

<!-- Vendor -->
<script src="vendor/jquery/jquery.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.appear/jquery.appear.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.easing/jquery.easing.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery-cookie/jquery-cookie.min.js"></script>
<script src="vendor/bootstrap/js/bootstrap.min.js"></script>
<script src="vendor/common/common.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.validation/jquery.validation.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.easy-pie-chart/jquery.easy-pie-chart.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.gmap/jquery.gmap.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.lazyload/jquery.lazyload.min.js"></script>
<script src="vendor/isotope/jquery.isotope.min.js"></script>
<script src="vendor/owl.carousel/owl.carousel.min.js"></script>
<script src="vendor/magnific-popup/jquery.magnific-popup.min.js"></script>
<script src="vendor/vide/vide.min.js"></script>

<!-- Theme Base, Components and Settings -->
<script src="js/theme.js"></script>

<!-- Current Page Vendor and Views -->
<script src="vendor/rs-plugin/js/jquery.themepunch.tools.min.js"></script>
<script src="vendor/rs-plugin/js/jquery.themepunch.revolution.min.js"></script>
<script src="vendor/circle-flip-slideshow/js/jquery.flipshow.min.js"></script>
<script src="js/views/view.home.js"></script>

<!-- Theme Custom -->
<script src="js/custom.js"></script>

<!-- Theme Initialization Files -->
<script src="js/theme.init.js"></script>

</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include '/home/lvc731/public_html/systeem/app/views/pjLayouts/pjActionListings.php'; ?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2019 13:06:53
Quote Anchor link
Zou je de code tussen [code] en [/code]-tags willen plaatsen? Zie ook de Veelgestelde Vragen.


Het beste is om je site in een goede editor (bijv. Netbeans IDE) in te laden zodat je eenvoudig kan zoeken in alle bijbehorende bestanden. Hopende dat de gezochte inhoud niet in de database staat.
Gewijzigd op 30/01/2019 13:08:56 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/01/2019 16:48:37
Quote Anchor link
Waar je deze bestanden upload en hoe deze verder ingedeeld en van een naam voorzien worden en hoe je deze vervolgens weergeeft gebeurt waarschijnlijk sowieso op twee verschillende plaatsen.

Vergelijk de broncode met de HTML-source, mogelijk zitten de afbeeldingen in het {YP_LISTINGS} gedeelte. Mogelijk gaat hier een template-engine nog mee aan de slag die dat onderdeel vult.

Maar je bent nu je eigen code aan het reverse engineeren. Het zou gewoon handiger zijn als je iemand sprak die dit systeem heeft gebouwd of dat er ergens (wishful thinking) documentatie is die je kunt raadplegen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.