Waar aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

30/01/2019 10:59:30
Quote Anchor link
Beste,

Aangezien mijn minieme kennis van php hier mijn vraag.
Op de pagina http://www.lvc-containerbouw.be/2018/containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=81
Zie je allemaal afbeeldingen staan. Deze zouden in het groot moeten komen staan.
Als ik via Firefox het bekijk zie ik onderstaande regel:
<img src="http://www.lvc-containerbouw.be/systeem/app/web/upload/small/43_fc56f2fd1ed56a9aa0ddeb8b0f845e28.jpg" alt="">
Als ik hier de 'small' verander in 'large' vult hij het volledig.
Maar de vraag is waar ik dit kan vinden en dus waar ik het ook kan aanpassen?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:12:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2019 12:54:14
Quote Anchor link
Kijk eens in 2018/containers.php?
 
Davy janssens

davy janssens

30/01/2019 13:01:01
Quote Anchor link
Mijn excuses voor het onoverzichtelijk maken, maar hieronder het bestand container.php.
Maar zie niks wat hiermee te maken kan hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ob_start();
?>

<!DOCTYPE html>
<html class="boxed" lang="nl-BE">
<head>

<!-- Basic -->
<meta charset="utf-8">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">

<title>LVC - Containerbouw</title>

{YP_META}
<meta name="keywords" content="lvc,containers,maatwerk,nieuw,lommel,perscontainer,kartoncontainer,trappen,voetgangertunnels,plateau,gesloten,chassis,maiscontainer,portaalcontainer,onderdelen" />
<meta name="description" content="LVC-containerbouw - Alle types van containers, ook maatwerk!">
<meta name="author" content="publistep.be">

<!-- Favicon -->
<link rel="shortcut icon" href="img/favicon.ico" type="image/x-icon" />
<link rel="apple-touch-icon" href="img/apple-touch-icon.png">

<!-- Mobile Metas -->
<meta name="viewport" content="width=device-width, minimum-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no">

<!-- Web Fonts -->
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400,600,700,800%7CShadows+Into+Light" rel="stylesheet" type="text/css">

<!-- Vendor CSS -->
<link rel="stylesheet" href="vendor/bootstrap/css/bootstrap.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/font-awesome/css/font-awesome.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/animate/animate.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/simple-line-icons/css/simple-line-icons.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/owl.carousel/assets/owl.carousel.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/owl.carousel/assets/owl.theme.default.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/magnific-popup/magnific-popup.min.css">

<!-- Theme CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/theme.css">
<link rel="stylesheet" href="css/theme-elements.css">

<!-- Current Page CSS -->
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/settings.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/layers.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/navigation.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/circle-flip-slideshow/css/component.css">

<!-- Skin CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/skins/lvc.css">

<!-- Theme Custom CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/custom.css">

<!-- Head Libs -->
<script src="vendor/modernizr/modernizr.min.js"></script>

</head>
<body>
<!--FACEBOOK-->
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11&appId=1503121049943105';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<!--EINDE FACEBOOK-->
<div class="body">
<header id="header" data-plugin-options="{'stickyEnabled': true, 'stickyEnableOnBoxed': true, 'stickyEnableOnMobile': true, 'stickyChangeLogoWrapper': false, 'stickyStartAt': 1, 'stickySetTop': '0', 'stickyChangeLogo': true}">
<div class="header-body">
<div class="header-container container">
<div class="header-row">
<div class="header-column">
<div class="header-logo">
<a href="index.html">
<img alt="LVC Containerbouw" width="222" height="108" data-sticky-width="133" data-sticky-height="65" data-sticky-top="-10" src="img/logo.png">
</a>
</div>
</div>
<div class="header-column">
<div class="header-row hidden-xs hidden-sm">
<nav class="header-nav-top">
<ul class="nav nav-pills">
<li>
<span class="ws-nowrap"><i class="fa fa-phone"></i> <b>+32(0)11 55.28.17</b> of <b>+32(0)11 54.40.47</b></span>
</li>
</ul>
</nav>
</div>
<div class="header-row">
<div class="header-nav">
<button class="btn header-btn-collapse-nav" data-toggle="collapse" data-target=".header-nav-main">
<i class="fa fa-bars"></i>
</button>
<ul class="header-social-icons social-icons hidden-xs">
<li class="social-icons-facebook"><a href="https://www.facebook.com/LVCcontainerbouw/" target="_blank" title="Facebook"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>
<li class="social-icons-linkedin"><a href="https://www.linkedin.com/company/lvc-containerbouw?trk=hb_tab_compy_id_2862844" target="_blank" title="Linkedin"><i class="fa fa-linkedin"></i></a></li>
</ul>
<div class="header-nav-main header-nav-main-effect-1 header-nav-main-sub-effect-1 collapse">
<nav>
<ul class="nav nav-pills" id="mainNav">
<li class="">
<a href="index.html">
<i class="fa fa-home"></i> Home
</a>
</li>
<li class="dropdown active">
<a class="dropdown-toggle" href="#">
Producten
</a>
<ul class="dropdown-menu">
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=76">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Specials op maat
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=79">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Perscontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=80">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Karren
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=81">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Opvang- en steenbakken
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=82">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Trappen
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=83">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Voetgangertunnels
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=84">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Onderdelen containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=75">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Open containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=85">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Plateau containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=86">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Gesloten containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=87">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Gesloten containers met beweegbaar dak
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=88">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Hardox containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=89">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Chassis en containertafels
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=90">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Keuring van containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=91">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Ontwaterings / Slibcontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=92">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Maïscontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=93">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Portaalcontainers
</a>
</li>
</ul>
</li>
<li class="">
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=78">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Stock
</a>
</li>
<li class="">
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=77">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Tweedehands
</a>
</li>
<li class="">
<a href="verhuur-containers.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Verhuur
</a>
</li>
<!--<li class="">
<a href="herstellingen.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Herstellingen
</a>
</li>-->
<li class="">
<a href="contact.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Contact
</a>
</li>
</ul>
</nav>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</header>

<div role="main" class="main">

<div class="container_fluid">
<img class="img-responsive" src="./img/slides/header-containers.jpg" width="100%">
</div>

<section class="section section-secondary mt-none">
<div class="container">

<div class="row">
<div class="col-md-8">
<h2><span class="zwart">Onze <strong>containers</strong></span></h2>
<div class="row">
<div class="col-sm-12">
{YP_LISTINGS}
</div>
</div>
</div>

</div>
</div>

</section>
</div>

<footer id="footer">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="footer-bg">
<img src="img/gegevens.png">
</div>
<div class="col-md-3">
<div class="newsletter">
<h4>LVC Containerbouw</h4>
<p class="footer">Heeft u vragen?<br>...of u wenst een offerte?<br><a href="contact.html"><b><u>Contacteer</u></b></a> ons vrijblijvend.</p>
</div>
</div>
<div class="col-md-3">
<div class="contact-details">
<h4>Openingsuren</h4>
<ul class="contact">
<li><p class="footer"><i class="fa fa-clock-o"></i> <strong>Maandag t/m vrijdag:</strong><br>8u00 tot 12u00 en 12u30 tot 17u00</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-clock-o"></i> <strong>Afspraak:</strong> mogelijk op zaterdagvoorm. en na de kantooruren</p></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="col-md-4">
<div class="contact-details">
<h4>Contactgegevens</h4>
<ul class="contact">
<li><p class="footer"><i class="fa fa-map-marker"></i> <strong>Adres:</strong> Joris Helleputtestraat 9 - 3920 Lommel</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-phone"></i> <strong>Tel:</strong> +32(0)11-55.28.17 of +32(0)11-54.40.47</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-envelope"></i> <strong>Email:</strong> <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></p></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="col-md-2">
<h4>Volg ons</h4>
<ul class="social-icons">
<li class="social-icons-facebook"><a href="https://www.facebook.com/LVCcontainerbouw/" target="_blank" title="Facebook"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>
<li class="social-icons-linkedin"><a href="https://www.linkedin.com/company/lvc-containerbouw?trk=hb_tab_compy_id_2862844" target="_blank" title="Linkedin"><i class="fa fa-linkedin"></i></a></li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<div class="footer-copyright">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="col-md-2">
<a href="index.html" class="logo">
<img alt="LVC Containerbouw" class="img-responsive" src="img/logo-footer.png">
</a>
</div>
<div class="col-md-8 center">
<h2 class="pslogan"><span class="slogan">Hart</span> <span class="zwart">voor de klant,</span> <span class="slogan">hard</span> <span class="zwart">met metaal</span></h2>
</div>
<div class="col-md-2">
<nav id="sub-menu">
<ul>
<li><a href="https://www.publistep.be" target="_blank"><span class="footerkleur">Publistep bvba</span></a> | 2018</li>
</ul>
</nav>
</div>
</div>
</div>
</div>
</footer>
</div>

<!-- Vendor -->
<script src="vendor/jquery/jquery.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.appear/jquery.appear.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.easing/jquery.easing.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery-cookie/jquery-cookie.min.js"></script>
<script src="vendor/bootstrap/js/bootstrap.min.js"></script>
<script src="vendor/common/common.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.validation/jquery.validation.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.easy-pie-chart/jquery.easy-pie-chart.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.gmap/jquery.gmap.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.lazyload/jquery.lazyload.min.js"></script>
<script src="vendor/isotope/jquery.isotope.min.js"></script>
<script src="vendor/owl.carousel/owl.carousel.min.js"></script>
<script src="vendor/magnific-popup/jquery.magnific-popup.min.js"></script>
<script src="vendor/vide/vide.min.js"></script>

<!-- Theme Base, Components and Settings -->
<script src="js/theme.js"></script>

<!-- Current Page Vendor and Views -->
<script src="vendor/rs-plugin/js/jquery.themepunch.tools.min.js"></script>
<script src="vendor/rs-plugin/js/jquery.themepunch.revolution.min.js"></script>
<script src="vendor/circle-flip-slideshow/js/jquery.flipshow.min.js"></script>
<script src="js/views/view.home.js"></script>

<!-- Theme Custom -->
<script src="js/custom.js"></script>

<!-- Theme Initialization Files -->
<script src="js/theme.init.js"></script>

</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include '/home/lvc731/public_html/systeem/app/views/pjLayouts/pjActionListings.php'; ?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2019 13:06:53
Quote Anchor link
Zou je de code tussen [code] en [/code]-tags willen plaatsen? Zie ook de Veelgestelde Vragen.


Het beste is om je site in een goede editor (bijv. Netbeans IDE) in te laden zodat je eenvoudig kan zoeken in alle bijbehorende bestanden. Hopende dat de gezochte inhoud niet in de database staat.
Gewijzigd op 30/01/2019 13:08:56 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/01/2019 16:48:37
Quote Anchor link
Waar je deze bestanden upload en hoe deze verder ingedeeld en van een naam voorzien worden en hoe je deze vervolgens weergeeft gebeurt waarschijnlijk sowieso op twee verschillende plaatsen.

Vergelijk de broncode met de HTML-source, mogelijk zitten de afbeeldingen in het {YP_LISTINGS} gedeelte. Mogelijk gaat hier een template-engine nog mee aan de slag die dat onderdeel vult.

Maar je bent nu je eigen code aan het reverse engineeren. Het zou gewoon handiger zijn als je iemand sprak die dit systeem heeft gebouwd of dat er ergens (wishful thinking) documentatie is die je kunt raadplegen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.