Waar zit de fout?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bare_nature

bare_nature

25/08/2004 21:23:00
Quote Anchor link
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
function bepaal() {
$home[] = "home01.htm";
$home[] = "home02.htm";
$home[] = "home03.htm";
mt_srand((double)microtime() * 1000000);
$nummer = mt_rand(0,2);
$file = $home[$nummer];
return $file;
}

$bestand = bepaal();
readfile($bestand);
?>

</body>

Dit is het body-gedeelte van mijn indexpagina met als bedoeling telkens één pagina van de drie homepagina's te tonen als een bezoeker de index site bezoekt. Als ik de pagina test zegt ie dat er een fout zit thv (nu) lijn 3 (de functie). Kan iemand mij helpen?

bare_nature
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:12:33
 
Mitch X

Mitch X

25/08/2004 21:27:00
Quote Anchor link
Als je die bestanden toch zelf invoerd maak er dan $home[0], $home[1] en $home[2] van :)
 
Bare_nature

bare_nature

25/08/2004 21:52:00
Quote Anchor link
Ha Mitch - Nu werkt ie wel vreemd genoeg. Ik weet nog niet waarom nu wel maar allezins bedankt voor je hulp.
 
Mitch X

Mitch X

25/08/2004 22:22:00
Quote Anchor link
Kweet het ook niej maar bij mij werkte het zo ook niet, en op de manier die ik net noemde wel :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.