waar zit je in de array?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Young Roger

Young Roger

31/08/2008 14:33:00
Quote Anchor link
Ik heb een array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
var arr=[2,5,1,4];

function waarZit(nummer){
}


Met de functie waarZit(nummer) wil ik uitzoeken waar bijvoorbeeld nummer 4 zit, op arr[3] natuurlijk... dus ik wil eigenlijk die 3 tevoorschijn toveren. Alleen weet ik niet welke functie in JS hiervoor geschikt is.. :( help me out! :D

Edit:

Elk getal zit maar één keer in de array.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Young Roger
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:20:12
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/08/2008 14:42:00
Quote Anchor link
In JavaScript moet je elk item doorlopen, en dan vergelijken of de waarde overeenkomt. Dan wil het wel, anders lukt dat niet. Er is voor JavaScript niet een array_key functie net als in PHP.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.