waarde in array aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wim

Wim

18/01/2007 12:08:00
Quote Anchor link
Ik probeer op de volgende manier de waarde in een array aan te passen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
while (list ($key, $val) = each ($_POST[o100])) {
$val = str_replace (",", ".", "$val");
}

?>


Dit werkt, alleen wordt het niet bijgewerkt in de array.
Welke functie moet ik hiervoor gebruiken?
Ik heb ze al een paar keer doorgelopen, maar ik zie er geen geschikte tussenstaan of ik kijk er overheen.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:11:00
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2007 12:10:00
Quote Anchor link
Welk array()? De $_POST?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/01/2007 12:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($_POST[o100] as $key => $value){
   $new_value = str_replace (",", ".", "$value");
   $_POST[o100][$key] = $new_value;
   }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2007 12:14:00
Quote Anchor link
Moet die $_POST[o100] niet netjes $_POST['o100'] zijn?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/01/2007 12:20:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 18.01.2007 12:14:
Moet die $_POST[o100] niet netjes $_POST['o100'] zijn?


Ik heb geen idee, hij beweerde dat wat er stond al werkte, dus ik ging ervanuit dat het zo wel goed zou zijn. :)
 
Wim

Wim

18/01/2007 12:51:00
Quote Anchor link
Op zich werkt het ja, alleen de waarde binnen de array onthoudt hij niet.
Als ik $val echo voor en na de str_replace, dan zie ik dat de waarde wijzigt.

Ik had verwacht dat het met een functie zou moeten, had helemaal niet aan gedacht dat het zo eenvoudig kon. :)

Bedankt Robert.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.