waarde tbl = $variabele

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 13:39:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$result
= mysql_query("SELECT name,level FROM tblbuildings");
while($row = mysql_fetch_array($result)){
?>


$1 = $row['level'] van het record waar $row['name'] = test
$2 = $row['level'] van het record waar $row['name'] = abc
Gewijzigd op 29/07/2010 13:59:58 door Jan DS
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:19:00
 

29/07/2010 13:41:47
Quote Anchor link
Oké?
 
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 13:45:17
Quote Anchor link
Vb tabel
name - level
abc - 5
test - 89

$1 = 89
$2 = 5
 

29/07/2010 13:46:27
Quote Anchor link
Ooit gehoord van zinnen?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

29/07/2010 13:48:06
Quote Anchor link
Leuk dat je wat code post, maar wat is je doel?
Het is geen script? Je noemt geen probleem? Je stelt geen vraag?
 
- Mark -

- Mark -

29/07/2010 13:48:18
Quote Anchor link
Ik kan niet voor anderen spreken maar ik ben niet bekend met de chinese taal. Kun je A.U.B je vraag wat beter verwoorden want dit is echt niet te begrijpen.
 
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 13:54:15
Quote Anchor link
Dan nu in zinnen:
$1 moet de waarde 'level' uit de database voorstellen waar 'name' gelijk is 'test'

zo ook

vb $1 = 89 want 89 is 'level' uit de database waar 'name' = test
 

29/07/2010 13:58:08
Quote Anchor link
Die tabel heeft geen kolom 'Owner' zoals jij in je query hebt zitten.
Ik denk dat je naar joins moet kijken.
Zie probleem nog niet echt.
 
B a s
Beheerder

B a s

29/07/2010 14:01:22
Quote Anchor link
@Jan DS, graag vragen formuleren. Wanneer je een topic post staat dit ook duidelijk aangegeven:

Gebruik eerst de zoekoptie voordat je een topic plaatst. Zorg ervoor dat je topic niet direct gesloten wordt:

* Schrijf zo goed mogelijk de Nederlandse taal
* Zorg dat je topic in de juiste categorie geplaatst wordt
* Geen 'script requests' of 'quick fixes'
* Omschrijf je probleem in detail
* Wat heb je geprobeerd om je probleem op te lossen?
* Wat is nou precies je vraag?

Graag je start post aanpassen.
 
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 14:03:13
Quote Anchor link
Die kolom heb ik weggelaten in het vb (voor het overzichtelijk te houden :D)
daar moet je geen rekening mee houden;
 

29/07/2010 14:07:22
Quote Anchor link
Jan DS op 29/07/2010 14:03:13:
Die kolom heb ik weggelaten in het vb (voor het overzichtelijk te houden :D)
daar moet je geen rekening mee houden;


Tyfus, kan je niet lezen ofzo.
Als je wat wilt moet je duidelijk wezen.
Daar heeft Bas het zelfs over.

Zoals het er nu voor staat heb je dus geen probleem.
 
John D

John D

29/07/2010 14:20:49
Quote Anchor link
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?
 

29/07/2010 14:22:23
Quote Anchor link
John D op 29/07/2010 14:20:49:
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?


Hij heeft het aangepast zoals je kunt zien.
Er stond eerst nog iets bij als WHERE owner=$_SESSION['user_id'] oid.
 
John D

John D

29/07/2010 14:31:09
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 14:22:23:
John D op 29/07/2010 14:20:49:
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?


Hij heeft het aangepast zoals je kunt zien.
Er stond eerst nog iets bij als WHERE owner=$_SESSION['user_id'] oid.

Maar hoe wist je dan dat er geen veldnaam owner in de tabel zit ? Je hoeft het veld niet meet te nemen in de SELECT owner wanneer je er een WHERE op doet ??
 

29/07/2010 14:32:11
Quote Anchor link
John D op 29/07/2010 14:31:09:
Karl Karl op 29/07/2010 14:22:23:
John D op 29/07/2010 14:20:49:
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?


Hij heeft het aangepast zoals je kunt zien.
Er stond eerst nog iets bij als WHERE owner=$_SESSION['user_id'] oid.

Maar hoe wist je dan dat er geen veldnaam owner in de tabel zit ? Je hoeft het veld niet meet te nemen in de SELECT owner wanneer je er een WHERE op doet ??


Omdat hij daar vb tabel zet.
Zou jij ook even willen lezen?
 
John D

John D

29/07/2010 14:37:11
Quote Anchor link
excuus, ik zie het, name=owner waarschijnlijk. Hij heeft het ons niet makkelijk gemaakt.....;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.