waarden uit database halen via .js file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Seb wd

seb wd

24/03/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Hello all,

Ik heb een .js file met daarin verschillende waarden. Deze worden als een dropdown getoond. Graag zou ik de waarden uit een database willen halen.
Hoe kan ik dit binnen een .js file realiseren?

Seb.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:51:02
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

24/03/2009 22:03:00
Quote Anchor link
Als je het uit een database haalt waarom wil je 't dan in een Javascript bestand? Waarom niet direct in je drop down?
 
Seb wd

seb wd

24/03/2009 22:06:00
Quote Anchor link
Ik gebruik chained select.

Seb.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

25/03/2009 17:31:00
Quote Anchor link
Okay, geen idee hoe je het nu doet, maar toch even dit:

Je kan variabelen in javascript pompen. De meest simpele techniek lijkt me de waarden tussen <script></script> te zetten.

Kijk hier eens

http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=62501&page=60
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.