Waardes verdelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »
Jacco Engel

Jacco Engel

22/01/2019 09:24:57
Quote Anchor link
Allereerst, sorry voor de wazige titel, maar kon niets beters bedenken.


Ik heb een string met een variabele lengte tussen de 1 en de 9, die ik split in een losse array (per teken). so far so good.

Vervolgens moeten deze gesplits worden in maximaal 3 groepen waarbij elke groep tenminste 1 waarde bevat. als er maar 2 tekens in de string staan worden het maximaal 2 groepen.

Nu ben ik op zoek naar een manier om alle mogelijke verdeel combinaties te krijgen.

Voorbeeld
string : 1234

Opties :
[123,4]
[12,34]
[1,234]

Voorbeeld 2
string : 123456

Opties :
[123,456]
[12,345,6]
[1,234,56]
[12,34,56]
[12,3,456]
enz. het idee lijkt me duidelijk (nee bovenstaand zijn niet alle mogelijke combinaties, ben ik me van bewust.

De volgorde hoeft niet te veranderen, en in de daadwerkelijke code zijn het binaire getallen, maar heb nu even 1 t/m 9 gebruikt voor de duidelijkheid.

Hopelijk heeft iemand een suggestie want kan even niets bedenken

Mvg,
Jacco
Gewijzigd op 22/01/2019 09:25:16 door Jacco Engel
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:37:35
 
Johan M

Johan M

22/01/2019 10:22:25
Quote Anchor link
Heb je hier misschien iets aan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

$string
= "654321";

for ($i = 1; $i < strlen($string); $i++) {
    $restult[] = substr($string, 0, $i) . ',' . substr($string, $i);
}


echo '<pre>';
var_dump($restult);

/*

array(5) {
  [0]=>
  string(7) "6,54321"
  [1]=>
  string(7) "65,4321"
  [2]=>
  string(7) "654,321"
  [3]=>
  string(7) "6543,21"
  [4]=>
  string(7) "65432,1"
}

*/


?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

22/01/2019 10:25:07
Quote Anchor link
Sorry, was 1 specificatie vergeten, een groep mag niet meer dan 3 waarden bevatten. Excuus :)

En ja dat is mogelijk wel een begin, maar verder dan dat ben ik niet gekomen :). Ik ga er nog verder over nadenken, verdere input zou gewardeerd worden :),

Maar dank je wel voor het meedenken
Gewijzigd op 23/01/2019 12:42:31 door Jacco Engel
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/01/2019 17:30:27
Quote Anchor link
Waarrrrrrrrrrrrrr heb je dit voor nodig.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 08:38:12
Quote Anchor link
Mn werk, meer kan ik er niet over roepen helaas :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 10:09:21
Quote Anchor link
Nu ja, je hebt zelf al min of meer een spec he. Die kun je gebruiken om randvoorwaarden te programmeren.

Je hebt een lengte: minimaal 1, maximaal 9.
Je hebt het maximaal aantal groepen, afhankelijk van lengte: 1 (lengte 1), 2 (lengte 2), 3 (lengte 3-9).
Je hebt de maximale lengte van een groep, mogelijk beperkt door de lengte van de invoer: 1 (lengte 1), 2 (lengte 2), 3 (lengte 3-9).

De laatste twee zaken impliceren elkaar min of meer.

Waar je eigenlijk naar op zoek bent zijn "lengtecombinaties". Invoer ter lengte 1 heeft maar één combinatie: 1. Invoer ter lengte 2 heeft meerdere combinaties:
11
2

Invoer ter lengte 3 heeft meerdere combinaties:
111
12
21
3

Invoer ter lengte 4 heeft meerdere combinaties:
112 (max 3 groepen restrictie)
121
13
211
22
31

Deze kun je lexicografish ordenen.

Aangezien je invoer maximum lengte 9 heeft en groepen niet groter dan 3 zijn zullen de combinaties dus altijd tussen 1 en 333 liggen. De cijfersom dient dan hetzelfde te zijn als de lengte van de invoer. Deze combinaties zou je dus eenmalig kunnen berekenen op deze manier.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
for ($i=1; $i < 10; $i++) {
    ?>
<h2>combinations for length <?php echo $i; ?></h2><?php
    $combinations
= array(); // to filter out doubles
    for ($j=1; $j < 334; $j++) {
        // note: 0 is allowed, the 0 just needs to be filtered out afterwards
        // note: second part is expensive, but is only executed if first part is true due to lazy evaluation

        if (array_sum(str_split($j)) == $i && preg_match('#^[0-3]*$#', $j) === 1) {
            // strip zeroes
            $match = str_replace('0', '', $j);
            // store as key so duplicates are removed
            $combinations[$match] = true;
        }
    }

    ?>
<ul><?php
        foreach (array_keys($combinations) as $v) {
            ?>
<li><?php echo $v; ?></li><?php
        }
    ?>
</ul><?php
}
?>

De rest lijkt mij makkelijk als je deze combinaties hebt?

En sinds het je werk betreft - had je hier niet zelf uit kunnen/moeten komen? :p
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 10:14:23
Quote Anchor link
Thomas, jij loopt op je werk/opleiding nooit tegen iets aan waar je even geen oplossing voor ziet ;)?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 10:22:27
Quote Anchor link
Continu, maar ik start meestal met een soort van strategie en/of probeer iets abstracts concreet te maken en gaandeweg door gewoon eerst wat testjes in klad uit te voeren kom je vaak al een heel eind.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 10:33:49
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/01/2019 10:22:27:
Continu, maar ik start meestal met een soort van strategie en/of probeer iets abstracts concreet te maken en gaandeweg door gewoon eerst wat testjes in klad uit te voeren kom je vaak al een heel eind.


En je denkt dat ik dat niet gedaan heb :)? Verder intressante dicussie maar niet voor dit topic
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 11:58:52
Quote Anchor link
Is hiermee je vraag beantwoord dan?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/01/2019 11:59:54
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/01/2019 10:09:21:
En sinds het je werk betreft - had je hier niet zelf uit kunnen/moeten komen? :p

Als de vraag was geweest "hoe include ik een bestand" dan had ik je zowaar gelijk gegeven, maar ook jij ziet toch dat dit een wat complexer gevalletje is?

Misschien is het voor jou gesneden koek, maar dat wil niet zeggen dat het dat voor iemand anders ook is. Iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en interessegebieden. Van de zijlijn roepen dat iemand 'iets had moeten weten' omdat het z'n werk is (hoe onschuldig wellicht bedoeld ook) komt een beetje betweterig over en bovendien doe je daarmee iemands kwaliteiten tekort. Het voegt mijns inziens weinig toe. Ik ken je inmiddels langer en daardoor weet ik dat je het niet verkeerd bedoelt, maar zeggen dat iemand z'n werk niet goed doet (zo komt het nu een beetje over) is niet echt heel tof ;)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 12:30:56
Quote Anchor link
"Het is voor mijn werk" en het vervolgens op een forum gooien. Ik krijg niet betaald voor mijn denkwerk, hij waarschijnlijk wel?

Ik kan natuurlijk niet zien hoeveel tijd hier tussen zat (moment van bedenken/realisatie dilemma/plaatsen topic), maar er zijn waarschijnlijk toch ook wel wat collega's? Weet ook niet voor wat voor bureau hij werkt, in welke capaciteit, en voor hoe lang.

Maar weet niet hoe dit verder staat naar anderen toe.

TS geeft hier ook verder niets over aan. Vandaar mijn vraag. Niet neerbuigend bedoeld, maar meer met enige verwondering. Als je ergens op kantoor zit dan gooi je het meestal eerst intern in de groep voordat je een openbare bron gaat bevragen/raadplegen lijkt mij zo?
Gewijzigd op 23/01/2019 12:32:35 door Thomas van den Heuvel
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 12:32:29
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/01/2019 11:58:52:
Is hiermee je vraag beantwoord dan?


Genoeg om voor nu mee door te kunnen, dank je wel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/01/2019 12:39:58
Quote Anchor link
@Thomas

Dat kan dat je het intern bespreekt, maar misschien werkt ie wel in z'n eentje. Wie zal het zeggen. Verder ook niet echt relevant lijkt me. Iedereen staat vrij om een openbare bron te raadplegen. Niemand weet alles.

>> Ik krijg niet betaald voor mijn denkwerk, hij waarschijnlijk wel?

Niemand op het forum krijgt betaald voor z'n denkwerk. Dat is ook niet de insteek van dit forum :)

Anyhow ... genoeg geluld. Jacco kan weer vooruit.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 12:41:13
Quote Anchor link
Quote:
"Het is voor mijn werk" en het vervolgens op een forum gooien. Ik krijg niet betaald voor mijn denkwerk, hij waarschijnlijk wel?

Dus hieruit mag ik concluderen dat jij van mening bent dat hier alleen vragen thuis horen van mensen die in een hobby project ergens tegenaan lopen?
(even recent voorbeeld)
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/wat-is-slim/102700/last/

Deze persoon wil uiteindelijk een site voor haar bedrijf opzetten? Moeten we die dan ook niet meer helpen? Die gaat er per slot van rekening uiteindelijk (hoop ik iig :P) ook geld mee verdienen

Quote:
Ik kan natuurlijk niet zien hoeveel tijd hier tussen zat (moment van bedenken/realisatie dilemma/plaatsen topic), maar er zijn waarschijnlijk toch ook wel wat collega's? Weet ook niet voor wat voor bureau hij werkt, in welke capaciteit, en voor hoe lang.


Correct, dus vraag dat in plaats van er aannames over te doen.

Quote:
Maar weet niet hoe dit verder staat naar anderen toe.


Niet veel beroerder dan de "Maak mn schoolwerk voor me" topics die ik af en toe voorbij zie komen. (imho)

Quote:
TS geeft hier ook verder niets over aan. Vandaar mijn vraag. Niet neerbuigend bedoeld, maar meer met enige verwondering. Als je ergens op kantoor zit dan gooi je het meestal eerst intern in de groep voordat je een openbare bron gaat bevragen/raadplegen lijkt mij zo?


En wat in mijn hele verhaal heeft je de indruk gegeven dat dit niet het geval is?

Jou hele manier van antwoorden is gebaseerd op verschrikkelijk veel aannames, en ik hoop alleen maar dat je er iets minder doet als je daadwerkelijk een project moet ontwikkelen.

Verder vind ik het wel intressant om deze discussie te voeren, maar mn probleem is verholpen, dus mik hem dan even naar de koffiehoek :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 12:53:04
Quote Anchor link
Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Dus hieruit mag ik concluderen dat jij van mening bent dat hier alleen vragen thuis horen van mensen die in een hobby project ergens tegenaan lopen?

Nee, maar als je ergens in een professionele capaciteit zit, dan zijn er waarschijnlijk wel enige verwachtingen.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
(even recent voorbeeld)
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/wat-is-slim/102700/last/

Deze persoon wil uiteindelijk een site voor haar bedrijf opzetten? Moeten we die dan ook niet meer helpen? Die gaat er per slot van rekening uiteindelijk (hoop ik iig :P) ook geld mee verdienen

Deze site heeft vaak de gewoonte om vragenstellers te "bedienen" en ze op die manier ter wille te zijn. Terwijl dat lang niet altijd het "beste" advies is wat gegeven kan worden. Soms is de conclusie gewoon dat men ergens externe expertise moet zoeken/inhuren in plaats van dat men zelf allerlei dingen gaat kleien.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Correct, dus vraag dat in plaats van er aannames over te doen.

Daar heb ik al min of meer op gezinspeeld, maar je laat er nog steeds niets over los.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Niet veel beroerder dan de "Maak mn schoolwerk voor me" topics die ik af en toe voorbij zie komen. (imho)

Het feit dat jij het blijkbaar geen probleem vindt om je tot dit zelfde niveau te verlagen zegt een hoop.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
En wat in mijn hele verhaal heeft je de indruk gegeven dat dit niet het geval is?

Dit is mij eigenlijk nog steeds niet duidelijk. En je lijkt ook haast onwillig om hier informatie over te geven.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Jou hele manier van antwoorden is gebaseerd op verschrikkelijk veel aannames, en ik hoop alleen maar dat je er iets minder doet als je daadwerkelijk een project moet ontwikkelen.

Als je deze hele discussie had willen vermijden had je natuurlijk ook wat meer context kunnen verschaffen.
Gewijzigd op 23/01/2019 12:55:04 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.