Waarom bij de ene wel en bij de andere niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

MrX

MrX

07/07/2005 19:38:00
Quote Anchor link
Een voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  if(!login()) {
    header("Location: index.php?page=index");
    exit;
  }

?>

<html>
<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body style="margin: 0px;">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if ($p == config){
header("Location: index.php?page=admin-config");
}

if ($p == search){
header("Location: index.php?page=admin-search");
}

/* ------------------------- */ ?>

</table>
</body>
</html>

Dit script werkt wel op een site maar op een andere site geeft het steeds een error (Header already sended at head of zoiets)
Waaraan kan dit zijn?
Gewijzigd op 07/07/2005 19:40:00 door MrX
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:34:48
 
Erik Rijk

Erik Rijk

07/07/2005 19:39:00
Quote Anchor link
staat session_start(); helemaal bovenaan?
Gewijzigd op 07/07/2005 19:41:00 door Erik Rijk
 
MrX

MrX

07/07/2005 19:41:00
Quote Anchor link
Ik was te snel met posten, jij was te snel met antwoorden ;)
 
MrX

MrX

07/07/2005 19:43:00
Quote Anchor link
session_start(); word steeds included op elke pagina.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

07/07/2005 19:46:00
Quote Anchor link
en het staat helemaal bovenaan?
 
MrX

MrX

07/07/2005 19:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if (!defined("IN_OK")) {
    die ("Sorry !! <br />Je kan geen rechtstreeks contact maken met deze pagina.");
}

  include("_connect.php");
  if(!check_login()) {
    header("Location: page.php?page=home");
    exit;
  }

?>


_connect.php bevat mijn gegevens naar de database en session_start();

En op mijn site werkt het allemaal perfect, het is op een 2de site dat het niet werkt.
 

07/07/2005 22:28:00
Quote Anchor link
ik weet niet hoe het komt dat ie het soms wel doet en soms niet maar ik heb ook vaak die foutmelding gehad, je moet ff in _connect.php nog boven session_start(); ob_start(); zetten, want dan wordt er niet gebufferd ofzo, is mij verteld, en onder aan de pagina waar _connect.php is geinclude zet je ff ob_end_flush(); neer, ik hoop dat je probleem dan weg is.....
 

07/07/2005 23:12:00
Quote Anchor link
Je mag geen output verzenden voor header().
<html>
<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body style="margin: 0px;"

is uivoer.
Cachen met ob_start en bijbehorende functies is ook een (moeilijkere?) oplossing.
 
MrX

MrX

08/07/2005 16:27:00
Quote Anchor link
Bedankt, de problemen zullen hierbij wel opgelost raken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.