Waarom werkt t niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

03/08/2010 12:10:13
Quote Anchor link
Nu heb ik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<script type="text/javascript">
    function getResult ()
    {
        var url = 'getshouts.php';
        
        new Ajax(url,
        {
            method: 'GET',
            update: $('result')
        }).request();
    }
    
    window.addEvent('domready', function ()
    {
        getResult();
        var interval = setInterval(getResult, 5000);
    });
    </script>


op de pagina 'getshouts.php' wordt via mysql (ja het is me gelukt :D) de berichten uit de database te halen. Nou wordt het op getshouts.php wel weergegeven, maar op de pagina waar de code daarboven staat niet. Wat is er aan de hand en hoe kan ik het fixen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:24:32
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

03/08/2010 12:19:45
Quote Anchor link
wat is "result" ?

Ik neem aan dat je daar een class of id mee bedoeld dus wordt het respectievelijk $(".result") of $("#result");
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

03/08/2010 12:19:51
Quote Anchor link
Laat maar: Al gevonden :o Het werkt op een mootools framework en ik had mijn mootools script niet geinclude.
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

03/08/2010 12:25:00
Quote Anchor link
:)
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

03/08/2010 14:55:04
Quote Anchor link
xD :P
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2010 14:58:00
Quote Anchor link
omdat je topic title nergens over gaat.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

03/08/2010 15:03:47
Quote Anchor link
Het was al opgelost lol
 
Niek s

niek s

03/08/2010 15:18:42
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 03/08/2010 15:03:47:
Het was al opgelost lol


Nou en, je topic titel blijft even slecht. Ookal ist opgelost.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.