Waarom wordt het eindbedrag niet berekent?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lisanne Hoekstra

Lisanne Hoekstra

16/06/2015 13:20:17
Quote Anchor link
beste mensen, ik heb een php bestand op XAMPP waarmee ik nog bezig ben.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<html>
    <head>
        <title>schoenen</title>
        <link href='stijlen.css' rel=stylesheet type='text/css'>
    </head>
    <body>
        <form>
        <body bgcolor= "blue">

        
            
            <h1>schoenen</h1> <img src = "logo.jpg"
            <p>
                <h2>schoenen</h2>
                <label><input type="checkbox" name="schoen1" value="nike"> schoen1 (&euro; 49,00)</label><br>
                <img src = "schoen1.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="schoen2" value="nb"> schoen2 (&euro; 69,00)</label><br>
                <img src = "schoen2.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="schoen3" value="adidas"> schoen3 l00ml (&euro; 69,00)</label><br>
                <img src = "schoen3.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="schoen4" value="schoen4"> THl (&euro; 55,00)</label><br>
                <img src = "schoen4.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="schoen5" value="nike2"> schoen4 (&euro; 45,00)</label><br>
                <img src = "schoen4.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="schoen6" value="nike3"> schoen5 (&euro; 70,00)</label><br>
                <img src = "schoen5.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="schoen7" value="schoen7"> schoen7 (&euro; 35,00)</label><br>
                <img src = "schoen7.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="schoen8" value="Dolce"> Dolce  (&euro; 89,00)</label><br>
                <img src = "schoen8.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="schoen9" value="adidas2"> adidas2 (&euro; 99,00)</label><br>
                <img src = "adidass.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="adidas3" value="VR"> adidas33 (&euro; 55,00)</label><br>
                <img src = "adidasn.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="nb" value="nb"> newbalance4 (&euro; 119,00)</label><br>
                <img src = "nbbb.jpg" height="150" width="150">
                
                <label><input type="checkbox" name="thh" value="thhh"> hilfiger (&euro; 49,00)</label><br>
                <img src = "THEN.jpg" height="150" width="150">







                </p>
            <p>
                <h2>Anderen kochten ook...</h2>
                <label><input type="checkbox" name="vest">vest (&euro; 9,00)</label><br> <img src= "dfffg.jpg" height= "150" width="150">
                <label><input type="checkbox" name="broek">broekk(&euro; 15,00)</label><br> <img src= "extra.jpg" height= "150" width="150"
            </p>
            
            <input type="submit" name="berekenPrijs" value="Bereken prijs">

        </form>
    </body>
</html>



**Dit bestand opent prima met foto's en alles op mijn localhost, maar wanneer ik de 'checkboxen' aanklik en daarna klik op 'bereken prijs' wordt het bedrag niet berekend. ik snap niet wat ik fout doe of wat ik mis.
- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/06/2015 16:27:00 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:54:43
 
Robert Verweg

Robert Verweg

16/06/2015 13:31:19
Quote Anchor link
Lisanne

Heb je dit gekopieerd van een website?

Waar is het php gedeelte?

Robert
 
Lisanne Hoekstra

Lisanne Hoekstra

16/06/2015 13:32:04
Quote Anchor link
Hoi, nee gekopieerd van mijn eigen bestand op Notepad++

Toevoeging op 16/06/2015 13:32:39:

Ik heb het alleen opgeslagen als PHP bestand.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/06/2015 13:43:19
Quote Anchor link
Ik zie alleen een <form> tag staan. Normaal geef je hierin aan waar je het formulier naartoe stuurt, alwaar de verwerking plaatsvindt. Deze afhandeling zul je zelf moeten maken... HTML (of PHP, for that matter) doet dit niet automagisch vanzelf.
Gewijzigd op 16/06/2015 13:44:51 door Thomas van den Heuvel
 
Lisanne Hoekstra

Lisanne Hoekstra

16/06/2015 13:47:23
Quote Anchor link
Hoe maak ik het verder af? Ik ben nog maar een beginner-level >.<
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/06/2015 13:52:35
Quote Anchor link
Je zult eerst moeten controleren of je formulier verstuurd is, en dan de waardes optellen.

Maar gezien je nieuw bent in PHP lijkt een tutorial eerst op zijn plaats. Kijk daarvoor eens naar www.phptuts.nl. Daar is een beginnerstutorial te vinden.
 
Lisanne Hoekstra

Lisanne Hoekstra

16/06/2015 13:54:29
Quote Anchor link
@Aar het is helemaal duidelijk. ik zie waar het mis is gegaan. Bedankt voor jullie snelle reacties! Dit forum kan gesloten worden... :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/06/2015 14:00:00
Quote Anchor link
Veel succes!

Het topic laat ik open staan, mocht je verder relevante vragen hierover hebben, dan horen we die hier wel. En anders zinkt dit topic wel omlaag in het forum.
 
Paco de Wulp

Paco de Wulp

16/06/2015 14:34:13
Quote Anchor link
Hopelijk blijft dit forum nog even bestaan! :-)

P.S. Vorig jaar waren we nog naar een ander forum geweest: 'Forum Romanum'
Gewijzigd op 16/06/2015 14:36:00 door Paco de Wulp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.