Waarom zegt hij dat ie leeg is

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

12/09/2014 22:46:48
Quote Anchor link
Hey,

ik heb van alles geprobeerd wanneer ik de validatie weg haal en de gegevens uitprint. zegt ie wat er is ingevuld en als de validatie er in staat zegt ie dat de velden leeg zijn terwijl ze ik heb ingevuld

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
include 'includes/overall/header.php';
protected_page();

if (isset($_POST['update_profile'])) {
    
    $profile_data = array(
        $email = $_POST['email'],
        $first_name = $_POST['first_name'],
        $last_name = $_POST['last_name']
    );

    
    if (empty($profile_data['email'])) {
        $error[] = 'Fill in a email';
    }
if (empty($profile_data['first_name'])) {
        $error[] = 'Fill in a first name';
    }
else {
        if (email_exist($profile_data['email']) && $profile_data['email'] != $data['email']) {
            $error[] = 'This email already exist.';
        }
if (strlen($profile_data['first_name']) < 3 || strlen($profile_data['$first_name']) > 30) {
            $error[] = 'This first name is to short or to long, it must be between a range of 3 and 30.';
        }
    }

?>


<h1><?php echo $user_data['first_name'] ?> his profile</h1>

<?php
    if (empty($error) == false) {
        echo error_handeling($error);
    }
else {
        //update_profile($profile_data);
        print_r($profile_data);
    }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 05:01:26
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2014 23:02:56
Quote Anchor link
Wat probeer je op regel 7?
Je vult daar een array() met toekenningen.
Heel vreemd.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

12/09/2014 23:18:49
Quote Anchor link
Santhe srry voor alle ongemak maar het is allemaal gefixt ik zat helemaal verkeerd maar het is opgelost

Toevoeging op 12/09/2014 23:19:50:

Wat mij betreft mag dit een closed topic worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/09/2014 23:50:03
Quote Anchor link
Hoe heb je het opgelost? Misschien wel interessant om even te delen?
 
Pipo Clown

Pipo Clown

13/09/2014 09:33:40
Quote Anchor link
Pas het onderstaande eens aan :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    $profile_data = array(
        'email' => $_POST['email'],
        'first_name' => $_POST['first_name'],
        'last_name' => $_POST['last_name']
    );
 
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

13/09/2014 09:51:07
Quote Anchor link
@- Aar - Het was vanwege sommige variable die ik de verkeerde naam had gegeven. altijd weer zo'n faal heb ik dus altijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.