Wachten tot de submit knop ingedrukt is

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Toine van der Ven

Toine van der Ven

16/11/2011 14:47:59
Quote Anchor link
Hoe maak ik het mogelijk dat mijn script wacht totdat de submitknop ingedrukt is??

Ik heb een formulier gedefinieerd met daarin een tabel met daarin enkele invulvelden zoals;
<form action="?pid=Ledenlijst" name="Ledenlijst" method="post" >
<table width="100%" border="1" class="fancy">
<caption align="top"><h1>Beschikbare velden</h1></caption>
<tr>
<td><input name="$VL" type="checkbox" id="$VL"></td>
<td>VL</td>
<td><input name="$Voornaam" type="checkbox" id="$Voornaam"></td>
<td>Voornaam</td>
</tr>
<tr>
<td><input name="Submit" type="submit" value="Verstuur"></td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td><input name="Reset" type="reset" value="Wissen"></td>
</tr>
</table>
</form>

D.m.v. deze antwoorden maak ik een query aan welke ik pas wil gaan gebruiken nadat ik op submit druk.

Op dit moment wordt het gehele script in een klap uitgevoerd.

Toine
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:10:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2011 14:50:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.