wachtwoord controle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »
Henke van der bunt

Henke van der bunt

28/02/2011 21:19:37
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb hier een registratieformulier.
hoe kan ik hier wachtwoord controle op maken?

Formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
<form action="#" method="post" id="contactform">
 Gebruikersnaam: <br />
 <
div id="inputnaam" style="float: left;"><input type="text" name="naam" value="<?php echo $_POST['naam']; ?>" class="text" /></div><div id="naam" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
 Wachtwoord:<br />
 <
div id="inputwachtwoord" style="float: left;"><input type="password" name="wachtwoord" value="<?php echo $_POST['wachtwoord']; ?>" class="text" /></div><div id="wachtwoord" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
Wachtwoord (controle):<br />
 <
div id="inputwachtwoord" style="float: left;"><input type="password" name="wachtwoord" value="<?php echo $_POST['wwcontrole']; ?>" class="text" /></div><div id="wachtwoord" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
 Email adres:<br />
 <
div id="inputemail" style="float: left;"><input type="text" name="email" value="<?php echo $_POST['email']; ?>"  class="text" /></div><div id="mail" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br /><br />
<
input type="checkbox" name="check" />Ik ga akkoord met de <a onclick="document.getElementById('av').style.display = 'block';">algemene voorwaarden</a><br />
 <
div id="av" style="display: none;">De voorwaarden die hieronder worden genoemd, zijn geldig op de gehele site. <br /><textarea name="Naam" readonly='readonly' rows='8' style="color: #ACA899; cursor: default; width: 100%;">
?>


Submit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
 if (isset($_POST['submit']))
 {

     if (empty($_POST['naam']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een gebruikersnaam in!</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['wachtwoord']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een wachtwoord in!</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['email']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een email adres in!</center><br></div>';
     }
elseif (!eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,4})$", $_POST['email'])) {
         echo '<div id="rederror"><center>Vul een geldig email adres in!</center></div><br>';
     }
elseif (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM leden WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_POST['naam']) . "'")) != '0')
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Er bestaat al een lid met de naam ' . htmlentities($_POST['naam']) . '</center></div>';
     }
elseif (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM leden WHERE email = '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "'")) != '0')
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Er bestaat al een lid met het emailadres ' . htmlentities($_POST['email']) . '</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['check'])){
        echo '<div id="rederror"><center>Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden</center></div><br>';
    }
else{
        $naam = $_POST['naam'];
        $naam = str_replace(".",'',$naam);
         mysql_query("INSERT INTO leden (naam, wachtwoord, email, status, ingelogd, ref, ip) VALUES ('" . mysql_real_escape_string(trim($naam)) . "', '" . mysql_real_escape_string(md5(sha1($_POST['wachtwoord']))) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "', '0', '1','" . $_SESSION['ref'] . "','" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "')") or die(mysql_error());
         $_SESSION['login'] = $_POST['naam'];
         mysql_query("INSERT INTO pb (afzender,bericht,voor,onderwerp,tijd) VALUES ('Roel','Hallo " . $_SESSION['login'] . ",<br /><br />Welkom op Frixis<br />Wil je meteen beginnen met het bouwen van je website? <a href=\"hoemaakik\">Klik hier</a> om te kijken hoe je snel kunt beginnen!<br />Indien je vragen hebt, mag je mij altijd een berichtje sturen!<br /><br />Met vriendelijke groeten,<br />Georg<br />Talk-it','".$_SESSION['login']."','Welkom op Frixis',now())") or die(mysql_error());
         mysql_query("INSERT INTO paginainstelling (titel,eigenaar,menu) VALUES ('Mijn eerste pagina','" . mysql_real_escape_string($_POST['naam']) . "','0')") or die(mysql_error());
         echo '<div id="greenerror"><center>Je bent aangemeld, <a href="accountinstellingen">klik hier</a></center></div><br>';
     }
 }

?>


Mvg, Henke
Gewijzigd op 28/02/2011 21:21:03 door Henke van der bunt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:07:46
 
Kris Peeters

Kris Peeters

01/03/2011 13:18:35
Quote Anchor link
Een aantal dingen:
- Om te beginnen: nooit controleren op de waarde van de submit knop.
vervang
if (isset($_POST['submit'])) {
door
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {

- Zet je code tussen [code][/code], niet tussen <?php ?>, wanneer het geen php is.
- Zou je niet een aantal van die errors groeperen?
Nu kan je bv. mogelijk omwille van drie verschillende redenen iets fout doen met je e-mail adres. En telkens moet je dan opnieuw proberen, opnieuw verzenden...
Een beetje van het goede te veel, nee?

Je zou kunnen afstappen van dat if/elseif/elseif/elseif...
Je zou kunnen al die elseif() vervangen door if(); nu ja, toch de meeste.
En dan krijgt de gebruiker direct al de fouten ipv. telkens 1 tegelijk.
Gewijzigd op 01/03/2011 13:20:05 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.