wachtwoord controle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »
Henke van der bunt

Henke van der bunt

28/02/2011 21:19:37
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb hier een registratieformulier.
hoe kan ik hier wachtwoord controle op maken?

Formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
<form action="#" method="post" id="contactform">
 Gebruikersnaam: <br />
 <
div id="inputnaam" style="float: left;"><input type="text" name="naam" value="<?php echo $_POST['naam']; ?>" class="text" /></div><div id="naam" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
 Wachtwoord:<br />
 <
div id="inputwachtwoord" style="float: left;"><input type="password" name="wachtwoord" value="<?php echo $_POST['wachtwoord']; ?>" class="text" /></div><div id="wachtwoord" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
Wachtwoord (controle):<br />
 <
div id="inputwachtwoord" style="float: left;"><input type="password" name="wachtwoord" value="<?php echo $_POST['wwcontrole']; ?>" class="text" /></div><div id="wachtwoord" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
 Email adres:<br />
 <
div id="inputemail" style="float: left;"><input type="text" name="email" value="<?php echo $_POST['email']; ?>"  class="text" /></div><div id="mail" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br /><br />
<
input type="checkbox" name="check" />Ik ga akkoord met de <a onclick="document.getElementById('av').style.display = 'block';">algemene voorwaarden</a><br />
 <
div id="av" style="display: none;">De voorwaarden die hieronder worden genoemd, zijn geldig op de gehele site. <br /><textarea name="Naam" readonly='readonly' rows='8' style="color: #ACA899; cursor: default; width: 100%;">
?>


Submit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
 if (isset($_POST['submit']))
 {

     if (empty($_POST['naam']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een gebruikersnaam in!</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['wachtwoord']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een wachtwoord in!</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['email']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een email adres in!</center><br></div>';
     }
elseif (!eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,4})$", $_POST['email'])) {
         echo '<div id="rederror"><center>Vul een geldig email adres in!</center></div><br>';
     }
elseif (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM leden WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_POST['naam']) . "'")) != '0')
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Er bestaat al een lid met de naam ' . htmlentities($_POST['naam']) . '</center></div>';
     }
elseif (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM leden WHERE email = '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "'")) != '0')
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Er bestaat al een lid met het emailadres ' . htmlentities($_POST['email']) . '</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['check'])){
        echo '<div id="rederror"><center>Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden</center></div><br>';
    }
else{
        $naam = $_POST['naam'];
        $naam = str_replace(".",'',$naam);
         mysql_query("INSERT INTO leden (naam, wachtwoord, email, status, ingelogd, ref, ip) VALUES ('" . mysql_real_escape_string(trim($naam)) . "', '" . mysql_real_escape_string(md5(sha1($_POST['wachtwoord']))) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "', '0', '1','" . $_SESSION['ref'] . "','" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "')") or die(mysql_error());
         $_SESSION['login'] = $_POST['naam'];
         mysql_query("INSERT INTO pb (afzender,bericht,voor,onderwerp,tijd) VALUES ('Roel','Hallo " . $_SESSION['login'] . ",<br /><br />Welkom op Frixis<br />Wil je meteen beginnen met het bouwen van je website? <a href=\"hoemaakik\">Klik hier</a> om te kijken hoe je snel kunt beginnen!<br />Indien je vragen hebt, mag je mij altijd een berichtje sturen!<br /><br />Met vriendelijke groeten,<br />Georg<br />Talk-it','".$_SESSION['login']."','Welkom op Frixis',now())") or die(mysql_error());
         mysql_query("INSERT INTO paginainstelling (titel,eigenaar,menu) VALUES ('Mijn eerste pagina','" . mysql_real_escape_string($_POST['naam']) . "','0')") or die(mysql_error());
         echo '<div id="greenerror"><center>Je bent aangemeld, <a href="accountinstellingen">klik hier</a></center></div><br>';
     }
 }

?>


Mvg, Henke
Gewijzigd op 28/02/2011 21:21:03 door Henke van der bunt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:19:14
 
Kris Peeters

Kris Peeters

01/03/2011 13:18:35
Quote Anchor link
Een aantal dingen:
- Om te beginnen: nooit controleren op de waarde van de submit knop.
vervang
if (isset($_POST['submit'])) {
door
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {

- Zet je code tussen [code][/code], niet tussen <?php ?>, wanneer het geen php is.
- Zou je niet een aantal van die errors groeperen?
Nu kan je bv. mogelijk omwille van drie verschillende redenen iets fout doen met je e-mail adres. En telkens moet je dan opnieuw proberen, opnieuw verzenden...
Een beetje van het goede te veel, nee?

Je zou kunnen afstappen van dat if/elseif/elseif/elseif...
Je zou kunnen al die elseif() vervangen door if(); nu ja, toch de meeste.
En dan krijgt de gebruiker direct al de fouten ipv. telkens 1 tegelijk.
Gewijzigd op 01/03/2011 13:20:05 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.