wachtwoord controle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »
Henke van der bunt

Henke van der bunt

28/02/2011 21:19:37
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb hier een registratieformulier.
hoe kan ik hier wachtwoord controle op maken?

Formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
<form action="#" method="post" id="contactform">
 Gebruikersnaam: <br />
 <
div id="inputnaam" style="float: left;"><input type="text" name="naam" value="<?php echo $_POST['naam']; ?>" class="text" /></div><div id="naam" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
 Wachtwoord:<br />
 <
div id="inputwachtwoord" style="float: left;"><input type="password" name="wachtwoord" value="<?php echo $_POST['wachtwoord']; ?>" class="text" /></div><div id="wachtwoord" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
Wachtwoord (controle):<br />
 <
div id="inputwachtwoord" style="float: left;"><input type="password" name="wachtwoord" value="<?php echo $_POST['wwcontrole']; ?>" class="text" /></div><div id="wachtwoord" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
 Email adres:<br />
 <
div id="inputemail" style="float: left;"><input type="text" name="email" value="<?php echo $_POST['email']; ?>"  class="text" /></div><div id="mail" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br /><br />
<
input type="checkbox" name="check" />Ik ga akkoord met de <a onclick="document.getElementById('av').style.display = 'block';">algemene voorwaarden</a><br />
 <
div id="av" style="display: none;">De voorwaarden die hieronder worden genoemd, zijn geldig op de gehele site. <br /><textarea name="Naam" readonly='readonly' rows='8' style="color: #ACA899; cursor: default; width: 100%;">
?>


Submit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
 if (isset($_POST['submit']))
 {

     if (empty($_POST['naam']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een gebruikersnaam in!</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['wachtwoord']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een wachtwoord in!</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['email']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een email adres in!</center><br></div>';
     }
elseif (!eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,4})$", $_POST['email'])) {
         echo '<div id="rederror"><center>Vul een geldig email adres in!</center></div><br>';
     }
elseif (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM leden WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_POST['naam']) . "'")) != '0')
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Er bestaat al een lid met de naam ' . htmlentities($_POST['naam']) . '</center></div>';
     }
elseif (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM leden WHERE email = '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "'")) != '0')
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Er bestaat al een lid met het emailadres ' . htmlentities($_POST['email']) . '</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['check'])){
        echo '<div id="rederror"><center>Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden</center></div><br>';
    }
else{
        $naam = $_POST['naam'];
        $naam = str_replace(".",'',$naam);
         mysql_query("INSERT INTO leden (naam, wachtwoord, email, status, ingelogd, ref, ip) VALUES ('" . mysql_real_escape_string(trim($naam)) . "', '" . mysql_real_escape_string(md5(sha1($_POST['wachtwoord']))) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "', '0', '1','" . $_SESSION['ref'] . "','" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "')") or die(mysql_error());
         $_SESSION['login'] = $_POST['naam'];
         mysql_query("INSERT INTO pb (afzender,bericht,voor,onderwerp,tijd) VALUES ('Roel','Hallo " . $_SESSION['login'] . ",<br /><br />Welkom op Frixis<br />Wil je meteen beginnen met het bouwen van je website? <a href=\"hoemaakik\">Klik hier</a> om te kijken hoe je snel kunt beginnen!<br />Indien je vragen hebt, mag je mij altijd een berichtje sturen!<br /><br />Met vriendelijke groeten,<br />Georg<br />Talk-it','".$_SESSION['login']."','Welkom op Frixis',now())") or die(mysql_error());
         mysql_query("INSERT INTO paginainstelling (titel,eigenaar,menu) VALUES ('Mijn eerste pagina','" . mysql_real_escape_string($_POST['naam']) . "','0')") or die(mysql_error());
         echo '<div id="greenerror"><center>Je bent aangemeld, <a href="accountinstellingen">klik hier</a></center></div><br>';
     }
 }

?>


Mvg, Henke
Gewijzigd op 28/02/2011 21:21:03 door Henke van der bunt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:26:16
 
Kris Peeters

Kris Peeters

01/03/2011 13:18:35
Quote Anchor link
Een aantal dingen:
- Om te beginnen: nooit controleren op de waarde van de submit knop.
vervang
if (isset($_POST['submit'])) {
door
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {

- Zet je code tussen [code][/code], niet tussen <?php ?>, wanneer het geen php is.
- Zou je niet een aantal van die errors groeperen?
Nu kan je bv. mogelijk omwille van drie verschillende redenen iets fout doen met je e-mail adres. En telkens moet je dan opnieuw proberen, opnieuw verzenden...
Een beetje van het goede te veel, nee?

Je zou kunnen afstappen van dat if/elseif/elseif/elseif...
Je zou kunnen al die elseif() vervangen door if(); nu ja, toch de meeste.
En dan krijgt de gebruiker direct al de fouten ipv. telkens 1 tegelijk.
Gewijzigd op 01/03/2011 13:20:05 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.