wachtwoord terug halen!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »
M Rodrigo

M Rodrigo

08/12/2007 23:13:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb nu een script waar ik wil dat als je je wachtwoord vergeet dat je het terug kan vragen. Maar het lukt niet goed ik krijg een foutmelding:

Use of undefined constant MAIL_FROM - assumed 'MAIL_FROM' in ?:\??\??\????r\???\classes\system.php:515

hier de scriptj:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php

//////////////////////////////////////////////////////////////////////
    // Send forgot password email
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////

    function sendForgotPasswordEmail($email) {

        $email = addslashes($_POST["email"]);
        if ($email == "")
            die("Error: Empty e-mail address");

        $query = "SELECT * FROM tb_empire WHERE email='$email'";
        $rs = $this->DB->Execute($query);

        if (!$rs->EOF) {

            $newpassword = $this->generatePassword();

            $activation_hash = md5(time(NULL) . $email);

            $mail = new PHPMailer();
            $mail->From = MAIL_FROM;
            $mail->FromName = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;
            $mail->Host = MAIL_SMTP;
            $mail->Mailer = "smtp";

            $mail->AddAddress($email);

            $mail->Body = str_replace("{password}", $newpassword, TPL_MAIL_CONTENT_FORGETPASSWORD);
            $mail->Subject = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;

            if (!$mail->Send())
                die("Error while sending email, retry or contact administrator");

            $query = "UPDATE tb_empire SET password='" . md5($newpassword) . "' WHERE email='$email'";
            $DB->Execute($query);

            return true;
        }
    }


?>


wat is hier nu fout ???????
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:03:57
 

08/12/2007 23:15:00
Quote Anchor link
MAIL_FROM is niet gedefineert, dus het heeft geen waarde.
 
M Rodrigo

M Rodrigo

08/12/2007 23:17:00
Quote Anchor link
Kunt u het uitleggen want ik heb dit script niet zelf geschreven en ik ben niet zo goed in PHP. ? wat moet er dan nog gebeuren
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
PHP Newbie

PHP Newbie

08/12/2007 23:26:00
Quote Anchor link
Het is hier niet zo formeel dat we U gebruiken, dus zeg maar gewoon "je" ;-)

Je moet de functie define() hebben. Hiermee kun je een constante definiëren. In jouw geval:

define('MAIL_FROM', '[email protected]');
 
M Rodrigo

M Rodrigo

09/12/2007 10:27:00
Quote Anchor link
en nu krijg ik

Use of undefined constant MAIL_SMTP - assumed 'MAIL_SMTP' in ?:\???\???\?????\?????\classes\system.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php

//////////////////////////////////////////////////////////////////////
    // Send forgot password email
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////

    function sendForgotPasswordEmail($email) {

        $email = addslashes($_POST["email"]);
        if ($email == "")
            die("Error: Empty e-mail address");

        $query = "SELECT * FROM tb_empire WHERE email='$email'";
        $rs = $this->DB->Execute($query);

        if (!$rs->EOF) {

            $newpassword = $this->generatePassword();

            $activation_hash = md5(time(NULL) . $email);

            $mail = new PHPMailer();
            define('MAIL_FROM','[email protected]');
            $mail->FromName = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;
            $mail->Host = MAIL_SMTP;
            $mail->Mailer = "smtp";

            $mail->AddAddress($email);

            $mail->Body = str_replace("{password}", $newpassword, TPL_MAIL_CONTENT_FORGETPASSWORD);
            $mail->Subject = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;

            if (!$mail->Send())
                die("Error while sending email, retry or contact administrator");

            $query = "UPDATE tb_empire SET password='" . md5($newpassword) . "' WHERE email='$email'";
            $DB->Execute($query);

            return true;
        }
    }

?>


wat is er nu weer aan de hand ???
 

09/12/2007 10:31:00
Quote Anchor link
Zelfde fout dus zelfde oplossing.
MAIL_SMTP is ook niet gedefineerd. Zelfde regel als Herjan alleen dan met MAIL_SMTP en waarde localhost (vermoed ik).
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/12/2007 10:31:00
Quote Anchor link
Precies hetzelfde, alleen nu bij MAIL_SMTP: Je gebruikt een constante die niet gedefinieerd is...
 
M Rodrigo

M Rodrigo

09/12/2007 10:48:00
Quote Anchor link
Sorry maar nu krijg ik weer een andere fout

Undefined variable: DB in ?:\???\???\????\??????\classes\system.php:36

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
    // Send forgot password email
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////

    function sendForgotPasswordEmail($email) {

        $email = addslashes($_POST["email"]);
        if ($email == "")
            die("Error: Empty e-mail address");

        $query = "SELECT * FROM tb_empire WHERE email='$email'";
        $rs = $this->DB->Execute($query);

        if (!$rs->EOF) {

            $newpassword = $this->generatePassword();

            $activation_hash = md5(time(NULL) . $email);

            $mail = new PHPMailer();
            define('MAIL_FROM','[email protected]');
            $mail->FromName = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;
            define('Host','localhost');
            $mail->Mailer = "smtp";

            $mail->AddAddress($email);

            $mail->Body = str_replace("{password}", $newpassword, TPL_MAIL_CONTENT_FORGETPASSWORD);
            $mail->Subject = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;

            if (!$mail->Send())
                die("Error while sending email, retry or contact administrator");

            $query = "UPDATE tb_empire SET password='" . md5($newpassword) . "' WHERE email='$email'";
            $DB->Execute($query);

            return true;
        }
    }


?>


(en bij define('mail_from',[email protected]) in plaats van de email moet toch staan $email omdat hij de emails van de database moet halen of heb ik het fout)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/12/2007 10:55:00
Quote Anchor link
De foutmelding lijkt me toch duidelijk genoeg: 'Undefined variabele: DB', er wordt zelfs een regelnummer bijgegeven!

Kortom, de variabele $DB bestaat niet. Waarschijnlijk heb je die dus nog nergens aangemaakt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.