wachtwoord vergeten script

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

J C

J C

02/02/2010 23:44:00
Anchor link
Werkzaamheden:
Ik ben opzoek naar iemand die een script kan schrijven waarmee klanten hun wachtwoord kunnen opvragen.

Om een wachtwoord te kunnen opvragen heeft men het juiste emailadres nodig. Het emailadres is al bij ons bekend dus moet uit de db worden gehaald. Het wachtwoord moet worden verstuurd naar dat emailadres.

Het wachtwoord staat in de DB door middel van MD5.


Prijsopgave gevraagd Het gaat hier om een eenmalige opdracht
Gewijzigd op 06/01/2016 20:06:48 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:20:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2010 23:51:00
Anchor link
Dat is niet zo heel lastig te doen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php

// Als het gaat om bevestigen van het mailtje
if($_GET['actie'] == "bevestigen")
{

    $activatiecode = sqlsafe($_GET['code']);
    $select_code = "SELECT * FROM `".$ledentabel."` WHERE `vergeetcode` = '".$activatiecode."'";
    $query_code = mysql_query($select_code) or die (mysql_error());
    $show_code = mysql_fetch_assoc($query_code);

    if(mysql_num_rows($query_code) == "0")
    {

        echo "<div style=\"color:red;\">U heeft een verkeerde activatiecode ingevuld, of uw heeft reeds een bevestiging gedaan!</div>";
    }

    else
    {
        // Email selecteren
        $res = mysql_query("SELECT * FROM `".$ledentabel."` WHERE `vergeetcode` = '".$activatiecode."'");
        $show = mysql_fetch_assoc($res);
                    
        // Password maken
        $pass = randomcode(10);
                    
        // Melding geven
        echo "Er is een mail met een nieuw wachtwoord gestuurd.";
                    
        // Database updaten
        mysql_query("UPDATE `".$ledentabel."` SET `vergeetcode` = '', password = '".md5($pass)."' WHERE `vergeetcode` = '".$activatiecode."'");
                                        
        // Mail versturen
        $aan = $show['emailadres'];
        $onderwerp = "Nieuw wachtwoord";
        $bericht = "Beste,<br /><br />Via wachtwoord vergeten op ".$eigen_site." heeft u een nieuw wachtwoord aangevraagd.<br /><br /><strong>U kunt nu inloggen met het wachtwoord:</strong> ".$pass."<br /><br />Met vriendelijke groet,<br /><br />".$eigen_naam;
        $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $headers .= "From: ".$eigen_naam." <".$eigen_mail.">\r\n";
        mail($aan, $onderwerp, $bericht, $headers);
    }
}

else
{

    if(($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") && ($_POST['vergeten']))
    {

        $que = mysql_query("SELECT * FROM `".$ledentabel."` WHERE emailadres = '".sqlsafe($_POST['emailadres'])."'");
                    
        if(mysql_num_rows($que) == 0)
        {

            echo "<p>Het ingevuld emailadres is niet geldig of staat niet in de database!</p>";
        }

        else
        {
            // Code
            $activatiecode = randomcode(10);
                        
            // Melding
            echo "<p>Er is een bevestigingsmail naar je e-mailadres gestuurd.</p>";
                    
            // Database updaten dus code inserten
            mysql_query("UPDATE `".$ledentabel."` SET `vergeetcode` = '".$activatiecode."' WHERE `emailadres` = '".sqlsafe($_POST['emailadres'])."'");
                    
            // Mail versturen
            $aan = sqlsafe($_POST['emailadres']);
            $onderwerp = "Wachtwoord vergeten";
            $bericht = "Beste,<br /><br />Via de website ".$eigen_site." is aangegeven dat u uw wachtwoord vergeten bent.<br /><br />Wanneer dit het geval is, dient u op onderstaande link te klikken. Wanneer dit niet zo is, kunt u deze mail als niet verzonden beschouwen.<br /><br />Link: <a href=\"".$eigen_url."addons/wachtwoordvergeten.php?actie=bevestigen&code=".$activatiecode."\">".$eigen_url."addons/wachtwoordvergeten.php?actie=bevestigen&code=".$activatiecode."</a><br /><br />Met vriendelijke groet,<br /><br />".$eigen_naam;
            $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
            $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
            $headers .= "From: ".$eigen_naam." <".$eigen_mail.">\r\n";
            mail($aan, $onderwerp, $bericht, $headers);
        }
    }

    else
    {
        echo "<p>Vul hieronder uw emailadres in. Er zal een link naar je emailadres gestuurd worden. Wanneer u hier op klikt wordt er een nieuw wachtwoord aangemaakt.</p><br />";
        echo "<p><form method=\"post\" action=\"\">E-mailadres:&nbsp;&nbsp;<input type=\"text\" name=\"emailadres\" /><br /><br /><input type=\"submit\" name=\"vergeten\" value=\"Verstuur\" /></form></p>";                
    }
}

?>


Script komt overigens uit MultiSess 'add-ons' overzicht en moet nog ligt worden bijgeschaafd...
En de credits gaan naar M.Poelman
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
J C

J C

02/02/2010 23:57:00
Anchor link
Wauw dat is snel, heel erg bedankt, ik ga er eens mee stoeien.
 
J C

J C

03/02/2010 00:14:00
Anchor link
Ik heb dit bovenin het ebstand gezet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$ledentabel
= "kl_overzicht";
$eigen_site = "www.jcsl.nl/klanten";
$eigen_naam = "J.S. Coolen";
$eigen_mail = "[email protected]";
?>


En waar nodig de QRY aangepast.

Ik krijg nu als foutmelding:
Fatal error: Call to undefined function sqlsafe() in /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php on line 51

regel 50 t/m 52:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
{
        $que = mysql_query("SELECT * FROM `".$ledentabel."` WHERE kl_overzicht_email = '".sqlsafe($_POST['emailadres'])."'");
  
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2010 00:23:00
Anchor link
Daarom zeg ik ook: Zelf even bijschaven.
het script gebruikt een functie sqlsafe() die gelijk staat aan mysql_real_escape_string()
 
Mr.Ark

Mr.Ark

03/02/2010 00:27:00
Anchor link
Kan je net zo goed even opnieuw scripten, dit lijkt natuurlijk nergens op.
 
J C

J C

03/02/2010 00:31:00
Anchor link
@AAR
Dus ik moet een functie maken waarin ik aangeef dat sqlsafe() gelijk is aan
mysql_real_escape_string() ?

@ Mr.Ark
Ik ben blij met wat ik aangeboden krijg. Ik vind het zelf nog een beetje te moeilijk.

Ik heb ook nog een probleem met het script
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php:85) in /home/jcsl/public_html/klanten/inlog/func.toegang.php on line 72

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php:85) in /home/jcsl/public_html/klanten/inlog/func.toegang.php on line 73

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php:85) in /home/jcsl/public_html/klanten/inlog/func.toegang.php on line 74

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php:85) in /home/jcsl/public_html/klanten/inlog/func.toegang.php on line 75

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php:85) in /home/jcsl/public_html/klanten/inlog/func.toegang.php on line 76

72 t/m 76 (func.toegang
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    setcookie ("SKL_id", 0, $time, "/");
    setcookie ("SKL_klnr", 0, $time, "/");
    setcookie ("SKL_pass", 0, $time, "/");
    setcookie ("SKL_key", 0, $time, "/");
    setcookie ("SKL_time", 0, $time, "/");
?>


Dit is het script zover:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<?php

$ledentabel
= "kl_overzicht";
$eigen_site = "www.jcsl.nl/klanten";
$eigen_naam = "J.S. Coolen";
$eigen_mail = "[email protected]";
$eigen_url = "http://www.jcsl.nl/klanten/index.php";


// Als het gaat om bevestigen van het mailtje
if($_GET['actie'] == "bevestigen")
{

    $activatiecode = sqlsafe($_GET['code']);
    $select_code = "SELECT * FROM `".$ledentabel."` WHERE `kl_overzicht_vergeetcode` = '".$activatiecode."'";
    $query_code = mysql_query($select_code) or die (mysql_error());
    $show_code = mysql_fetch_assoc($query_code);

    if(mysql_num_rows($query_code) == "0")
    {

        $main .= "<div style=\"color:red;\">U heeft een verkeerde activatiecode ingevuld, of uw heeft reeds een bevestiging gedaan!</div>";
    }

    else
    {
        // Email selecteren
        $res = mysql_query("SELECT * FROM `".$ledentabel."` WHERE `kl_overzicht_vergeetcode` = '".$activatiecode."'");
        $show = mysql_fetch_assoc($res);
                    
        // Password maken
        $pass = randomcode(10);
                    
        // Melding geven
        $main .=  "Er is een mail met een nieuw wachtwoord gestuurd.";
                    
        // Database updaten
        mysql_query("UPDATE `".$ledentabel."` SET `kl_overzicht_vergeetcode` = '', kl_overzicht_password = '".md5($pass)."' WHERE `kl_overzicht_vergeetcode` = '".$activatiecode."'");
                                        
        // Mail versturen
        $aan = $show['emailadres'];
        $onderwerp = "Nieuw wachtwoord";
        $bericht = "Beste,<br /><br />Via wachtwoord vergeten op ".$eigen_site." heeft u een nieuw wachtwoord aangevraagd.<br /><br /><strong>U kunt nu inloggen met het wachtwoord:</strong> ".$pass."<br /><br />Met vriendelijke groet,<br /><br />".$eigen_naam;
        $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $headers .= "From: ".$eigen_naam." <".$eigen_mail.">\r\n";
        mail($aan, $onderwerp, $bericht, $headers);
    }
}

else
{

    if(($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") && ($_POST['vergeten']))
    {

        $que = mysql_query("SELECT * FROM `".$ledentabel."` WHERE kl_overzicht_email = '".sqlsafe($_POST['emailadres'])."'");
                    
        if(mysql_num_rows($que) == 0)
        {

            $main .=  "<p>Het ingevuld emailadres is niet geldig of staat niet in de database!</p>";
        }

        else
        {
            // Code
            $activatiecode = randomcode(10);
                        
            // Melding
            $main .=  "<p>Er is een bevestigingsmail naar je e-mailadres gestuurd.</p>";
                    
            // Database updaten dus code inserten
            mysql_query("UPDATE `".$ledentabel."` SET `kl_overzicht_vergeetcode` = '".$activatiecode."' WHERE `emailadres` = '".sqlsafe($_POST['emailadres'])."'");
                    
            // Mail versturen
            $aan = sqlsafe($_POST['emailadres']);
            $onderwerp = "Wachtwoord vergeten";
            $bericht = "Beste,<br /><br />Via de website ".$eigen_site." is aangegeven dat u uw wachtwoord vergeten bent.<br /><br />Wanneer dit het geval is, dient u op onderstaande link te klikken. Wanneer dit niet zo is, kunt u deze mail als niet verzonden beschouwen.<br /><br />Link: <a href=\"".$eigen_url."klantenpagnia=ww_vergeten&actie=bevestigen&code=".$activatiecode."\">".$eigen_url."klantenpagnia=ww_vergeten&actie=bevestigen&code=".$activatiecode."</a><br /><br />Met vriendelijke groet,<br /><br />".$eigen_naam;
            $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
            $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
            $headers .= "From: ".$eigen_naam." <".$eigen_mail.">\r\n";
            mail($aan, $onderwerp, $bericht, $headers);
        }
    }

    else
    {
        $main .=  "<p>Vul hieronder uw emailadres in. Er zal een link naar je emailadres gestuurd worden. Wanneer u hier op klikt wordt er een nieuw wachtwoord aangemaakt.</p><br />";
        $main .=  "<p><form method=\"post\" action=\"\">E-mailadres:&nbsp;&nbsp;<input type=\"text\" name=\"emailadres\" /><br /><br /><input type=\"submit\" name=\"vergeten\" value=\"Verstuur\" /></form></p>";                
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2010 00:32:00
Anchor link
Mr.Ark schreef op 03.02.2010 00:27:
Kan je net zo goed even opnieuw scripten, dit lijkt natuurlijk nergens op.

Be my guest.... :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2010 00:36:00
Anchor link
@ J.S Coolen:
Je kan oof sqlsafe() hernoemen naar mysql_real_escape_string().
Die errors komen waarschijnlik omdat er HTML of whitespace voor of na je wachtwoordvergeten.php-script staan.
Soms helpt het om het even opnieuw op te slaan met notepad (vanwege de B-O-M).

Hm, kutbump hier :/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
J C

J C

03/02/2010 00:42:00
Anchor link
Bedankt.

Ik ben nu al een heel stuk verder.

Ik kan de mail versturen en hij komt ook aan,
Alleen als ik de link aanklik geeft hij aan dat de code fout is. eens kijken hoe dat komt.

Ik snap de header foutmelding al want ik include dit bestand in deze index.php.

Waarbij het script in de main komt.

http://www.jcsl.nl/klanten/index.txt (indexscript)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2010 00:44:00
Anchor link
Even een goede tip. Sla NOOIT passwoorden op in een cookie. Dat doe je namelijk in jouw eigen login-systeem.
 
J C

J C

03/02/2010 00:49:00
Anchor link
dus eigenlijk is het hele inlogsysteem slecht?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2010 00:53:00
Anchor link
Ik zeg niet 'helemaal', maar paswoorden zet je NOOIT in een cookie of een session.

Probeer anders MultiSess eens (zie eerdere link in dit topic).
Dit werkt wel veiliger.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
J C

J C

03/02/2010 00:56:00
Anchor link
OK ik ga eerst dit eens proberen aan de praat te krijgen en dan door naar het volgende project.

Inmiddels krijg ik wel de goede code door via de email alleen als ik erop klik dan gebeurt er niks.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2010 00:58:00
Anchor link
Daarom is foutafhandeling wel altijd tof om te hebben.
 
J C

J C

03/02/2010 00:59:00
Anchor link
er komt alleen geen foutmelding.

BEhlave dan deze die er de hele tijd zijn.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php:82) in /home/jcsl/public_html/klanten/inlog/func.toegang.php on line 72

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php:82) in /home/jcsl/public_html/klanten/inlog/func.toegang.php on line 73

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php:82) in /home/jcsl/public_html/klanten/inlog/func.toegang.php on line 74

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php:82) in /home/jcsl/public_html/klanten/inlog/func.toegang.php on line 75

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jcsl/public_html/klanten/includes/wachtwoord_vergeten.php:82) in /home/jcsl/public_html/klanten/inlog/func.toegang.php on line 76
 
Mr.Ark

Mr.Ark

03/02/2010 01:01:00
Anchor link
Aar schreef op 03.02.2010 00:32:
Mr.Ark schreef op 03.02.2010 00:27:
Kan je net zo goed even opnieuw scripten, dit lijkt natuurlijk nergens op.

Be my guest.... :-)


Ok ^^, maar wel me eigen versie.

Heb er 15 minuutjes over gedaan, dus kunnen paar typo's inzitten. Maar ga daar niet vanuit.

Let op: Code is niet getest.
Let op: Lees de code door en pas het zodanig aan.
Let op: Code kan je zelf nog verder uitbouwen met checks.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?PHP

# Connectie met de database maken
# Zet hier ook je error_reporting(E_ALL) & ini_set('display_errors', 1) in

require_once '....';

# Error is false
$Error = false;
# Array voor de berichten
$Message = array();

# Kijken of er gepost wordt
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    # Kijken of email leeg is
    if(empty($_POST['email']))
    {

        # Geen email adres ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een email adres in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of het email adres geldig is
    if(preg_match('/^[^0-9][A-z0-9_]+([.][A-z0-9_]+)*[@][A-z0-9_]+([.][A-z0-9_]+)*[.][A-z]{2,4}$/', $_POST['email']))
    {

        # Email adres is niet geldig
        $Message[] = 'Vul A.U.B een geldig email adres in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of error false is
    if($Error == false)
    {

        # Query uitvoeren
        $Query =
        "
            SELECT
                id,
                email
            FROM
                gebruikers
            WHERE
                email = '"
.mysql_real_escape_string(trim($_POST['email']))."'
        "
;
        
        # Resultaat van de query
        $Result = mysql_query($Query);
        
        # Kijken of de query is gelukt
        if(!$Result)
        {

            # Foutje in de query
            $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();
        }

        else
        {
            # Kijken of het email adres voorkomt
            if(mysql_num_rows($Result) == 0)
            {

                # Email adres komt niet voor in de database
                $Message[] = 'Dit email adres komt niet voor in onze database.';
            }

            else
            {
                # Rij fetchen
                $Row = mysql_fetch_assoc($Result);
                
                # Nieuw wachtwoord aanmaken
                $Nieuw_ww = mt_srand((double)microtime()*100000);
                                
                while(strlen($Nieuw_ww) <= 6) # Aantal tekens/cijfers dat wordt gebruikt
                {
                    $i = chr(mt_rand(0,255));
                                                              
                    if(preg_match('/^[a-z0-9]$/', $i)) # Alleen letters en cijfers
                    {
                        $Nieuw_ww = $Nieuw_ww.$i;
                    }
                }

                
                # Query uitvoeren
                $Query =
                "
                    UPDATE
                        gebruikers
                    SET
                        wachtwoord = '"
.md5($Nieuw_ww)."'
                    WHERE
                        id = '"
.intval($Row['id'])."'
                "
;
                
                # Kijken of de query is gelukt
                if(!$Result)
                {

                    # Foutje in de query
                    $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();
                }

                else
                {
                    # Persoon waar het naartoe gestuurd moet worden
                    $Receiver       = $Row['email'];
                    # Onderwerp van de mail
                    $Subject        = 'Wachtwoord Reset';
                    # Headers die we meesturen met de mail
                    $Headers        = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
                                      'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
                                      'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
                                      'Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1' . "\r\n" .
                                      'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
                                      'X-Priority: 1' . "\r\n" .
                    $Mail            = '<h3>Wachtwoord Reset</h3>
<p>Beste '
.$Row['email'].',</p>
<p>U wachtwoord is reeds gereset door: '
.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'<br>U nieuwe wachtwoord: '.$Nieuw_ww.'<br/>
Komt u ip adres niet overeen met die in deze email, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.</p>
<p>Met vriendelijke groet,</p>
<p>Het Team !</p>'
;
                    
                    # Kijken of de mail verstuurd wordt
                    if(mail($Receiver, $Subject, $Mail, $Headers))
                    {

                        # Mail succesvol verstuurd
                        $Message[] = 'U ontvangt binnen nu en 10 minuten uw nieuwe wachtwoord op het volgende adres: '.$_POST['email'];
                    }

                    else
                    {
                        # Fout met versturen email
                        $Message[] = 'Er is een fout opgetreden met het versturen van de mail, neem zo spoedig mogelijk contact met ons op.';
                    }
                }
            }
        }
    }
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Wachtwoord Vergeten</title>
</head>

<body>
<h3>Wachtwoord Vergeten</h3>
<?PHP

# Kijken of er berichten zijn
if(!empty($Message))
{

    # Berichten laten zien
    foreach($Message as $Msg)
    {

        echo $Msg.'<br/>';
    }
}


?>

<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  Email adres:
  <input type="text" name="email" id="email" />
  <input type="submit" name="button" id="button" value="Submit" />
</form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
J C

J C

03/02/2010 01:21:00
Anchor link
Ik ga hier ook eens mee aan de slag. Kijken of ik deze wel werkend kan krijgen.



Edit: [email protected] is geen gelding emailadres?? Is dat te kort voor het script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2010 01:24:00
Anchor link
Er zit geen limietcheck in, zie ik.
 
J C

J C

03/02/2010 01:26:00
Anchor link
Het probleem zit hem in dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
 # Kijken of het email adres geldig is
    if(preg_match('/^[^0-9][A-z0-9_]+([.][A-z0-9_]+)*[@][A-z0-9_]+([.][A-z0-9_]+)*[.][A-z]{2,4}$/', $_POST['email']))
    {

        # Email adres is niet geldig
        $Message[] = 'Vul A.U.B een geldig email adres in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

?>


Kan het zijn dat het komt omdat mijn emailadres hetzelfde is als het domein?
 
J C

J C

03/02/2010 01:33:00
Anchor link
Ik heb nu verschillende adressen gebruikt, maar geen enkel adres is een geldig emailadres.

fout gevonden. Zat het in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
 if(preg_match('/^([a-z0-9])(([-a-z0-9._])*([a-z0-9]))*\@([a-z0-9])*(\.([a-z0-9])([-a-z0-9_-])([a-z0-9])+)*$/i', $_POST['email']))
    
?>


Het wachtwoord wordt op dit moment nog niet aangepast in de database
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J C
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.