Walk back

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniel

Daniel

26/04/2006 09:08:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ben opzoek naar een script die een walk back genereerd.

Met een walk back bedoel ik:

Home -> Reintergratie -> Afdeling B

Dit zijn dan allemaal linkjes.

Wie zou mijn hier mee kunnen helpen?

MvG,

Methocolos
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:15:36
 

26/04/2006 09:13:00
Quote Anchor link
Dat heten dus breadcrumbs tik dat maar eens in in je zoekmachine
 
Daniel

Daniel

26/04/2006 09:13:00
Quote Anchor link
Ty dacht al dat ik een verkeerde benaming had :P

zal daar eens opzoeken.
 
ArendJan

ArendJan

26/04/2006 10:18:00
Quote Anchor link
Is je website dan erg groot? Voor een simpele website is het nl. onnodig... maar dat zal wel... :)
 
Daniel

Daniel

26/04/2006 10:59:00
Quote Anchor link
Is een website voor het bedrijf waar ik stage loop. De website wordt inderdaad groot (een beetje te groot als je het mij vraagt :P)
 
Toine vd P

Toine vd P

26/04/2006 11:27:00
Quote Anchor link
je kunt met Javascript wel een hoop doen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "<a href=\"Javascrip't:history.go(-1)\" target=\"_self\">Klik hier om terug te gaan</a>";
?>


die -1 ku je ook vervangen met 03 b.v.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/04/2006 11:36:00
Quote Anchor link
Dat is niet wat hij zoekt, het gaat hem om de 'afdeling' van de website waar je op dat moment bent, niet waar je vorige keer geweest bent, want als je bijvoorbeeld via google nu op een subpagina van hem komt, heb je helemaal niks aan die navigatie, omdat je gewoon terug naar google wordt gestuurd.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

26/04/2006 11:53:00
Quote Anchor link
Via session's moet het inprincipe ook kunnen. Maar goed, lijkt me een kl... werk om te doen
 
- wes  -

- wes -

26/04/2006 11:55:00
Quote Anchor link
niet echt, puur een iets van sessions zetten, bij een doorlinken kijken offie bestaat, zoniet maken, indien wel, aanvullen. zelfde met pagina terug
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.