wamp 403

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »
Jan R

Jan R

12/02/2017 11:44:32
Quote Anchor link
Hi
Ik heb in wamp meerdere virtuele servers draaien.
Net eentje toegevoegd.
Hieronder de instellingen. De eerste werkt goed. De tweede echter geeft steeds 403 terug.

httpd-vhosts.conf
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<VirtualHost *:80>
    ServerAdmin [email protected]
    DocumentRoot "d:/Dropbox/WebSites/one/janr.be/"
    ServerName janr.local
    ErrorLog "errorjanr.log"
    CustomLog "customjanr.log" common
    <Directory "D:\Dropbox\WebSites\one\janr.be">
        Require local
        Order Deny,Allow
        Allow from all
    </Directory>
</VirtualHost>
<VirtualHost *:80>
    ServerAdmin [email protected]
    DocumentRoot "d:/Dropbox/WebSites/School/javascript/"
    ServerName school.local
    ErrorLog "errorSchool.log"
    CustomLog "customSchool.log" common
    <Directory "D:\Dropbox\WebSites\School\javascript">
        Require local
        Order Deny,Allow
        Allow from all
    </Directory>
</VirtualHost>

hosts
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
127.0.0.1       janr.local
127.0.0.1       school.local


Heb ik weer iets over het hoofd gezien?

Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:56:03
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2017 11:46:46
Quote Anchor link
En wat zegt de error_log?
 
Jan R

Jan R

12/02/2017 11:52:44
Quote Anchor link
raar maar waar:
eigenlijk Niets accesslog leeg

apache errorlog
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
[Sun Feb 12 11:51:30.142520 2017] [auth_digest:notice] [pid 10152:tid 596] AH01757: generating secret for digest authentication ...
[Sun Feb 12 11:51:30.167528 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 10152:tid 596] AH00455: Apache/2.4.18 (Win64) PHP/7.0.4 configured -- resuming normal operations
[Sun Feb 12 11:51:30.167528 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 10152:tid 596] AH00456: Apache Lounge VC14 Server built: Dec  9 2015 11:13:29
[Sun Feb 12 11:51:30.167528 2017] [core:notice] [pid 10152:tid 596] AH00094: Command line: 'c:\\wamp64\\bin\\apache\\apache2.4.18\\bin\\httpd.exe -d C:/wamp64/bin/apache/apache2.4.18'
[Sun Feb 12 11:51:30.172529 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 10152:tid 596] AH00418: Parent: Created child process 12840
[Sun Feb 12 11:51:30.618527 2017] [auth_digest:notice] [pid 12840:tid 440] AH01757: generating secret for digest authentication ...
[Sun Feb 12 11:51:30.646994 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 12840:tid 440] AH00354: Child: Starting 64 worker threads.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2017 12:04:07
Quote Anchor link
Is het niet zo dat er een directoryindex zoals een index.php mist?
 
Jan R

Jan R

12/02/2017 12:40:28
Quote Anchor link
Inderdaad. Maar dan had ik toch een "index of" pagina moeten krijgen
 
Willem vp

Willem vp

12/02/2017 13:16:25
Quote Anchor link
Je gebruikt Apache 2.4.

De directives Allow/Deny/Order/Satisfy zijn pre-2.4 en het wordt niet aangeraden die te mixen met Require.
Ik raad je dan ook aan om je access rules even onder de loep te nemen. 'Require local' zou voldoende moeten zijn. Als je zeker wilt weten dat alle niet-expliciet toegestane requests worden geweigerd, zou je nog iets als dit kunnen opnemen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<Directory />
   Require all denied
</Directory>

maar dat zou al standaard in je httpd.conf moeten staan.

Is het juist de bedoeling om iedereen toegang te geven, vervang de 'Require local' dan door 'Require all granted'.

Als je geen directory-index ziet bij een ontbrekende index.php, komt dat waarschijnlijk door een 'Options None'. Door een directive 'Options Indexes' in je directory-tag op te nemen kun je het weer aanzetten.
 
Jan R

Jan R

12/02/2017 14:06:59
Quote Anchor link
Iedereen mag inderdaad toegang hebben. Niet op internet natuurlijk. Dit is enkel lokaal(development)

Maar ik heb het gevonden. Op directory niveau moet ook:
"Options +Indexes" bijkomen

Bedankt voor het meedenken alle 2 :)

Jan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.