wanneer ik open de slide menu de hamburger icon en de title onder(menu) is zichhtbaar? ik wil dat on

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

20/01/2020 10:46:46
Quote Anchor link
Hallo,
deze is mij html code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div id="side-menu" class="side-nav" >
            <a href="#" class="open-slide" onclick="openSlideMenu()" >
                <svg    width="30"  height="30" style="margin-left:-10px;">
        <path d="M0 ,5 30 ,5" stroke="#fff" stroke-width="5"/>
        <path d="M0 ,14 30 ,14" stroke="#fff" stroke-width="5"/>
        <path d="M0 ,23 30 ,23" stroke="#fff" stroke-width="5"/>            
        </svg>
    <div class="menu-bar">Menu</div>
        </a>
                                    
            <a href="#" class="btn-close" onclick="closeSlideMenu()">X </a>    


en deze is javascript code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script>
            function openSlideMenu()  {
            document.getElementById('side-menu') .style.width='250px';
            }
            function closeSlideMenu()  {
            document.getElementById('side-menu') .style.width='0';            
                
                
            }    
        </script>


deze is mij url:http://webdesignleren.com

de probleem is als ik klik op hamburger icon om de slide menu te openen de icon menu en de title onder (menu) blijft zichtbaar. ik wil dat als ik open de slide menu de icon en de title onder(menu) wordt onzichtbaar.
ik heb geprobeerd in css te oplossen de probleem .maar is niet gelukt .

ik denk die kan in javascript. zo welke code ik moet toevoegen in javascript om wanneer ik onclick aan slide menu
de hanmburger icon en de title onder (Menu) wordt onzichtbaar?
dank u wel

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht. Quotes zijn enkel bedoeld om te citeren.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 20/01/2020 12:04:37 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 16:30:23
 
Jan R

Jan R

21/01/2020 10:37:25
Quote Anchor link
probeer eens met display block en none
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.