Wargame gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

21/02/2004 14:29:00
Quote Anchor link
hoi,

kan iemand voor mij een 1voudige wargame maken. met bijvoor beeld:
onloggen
uitloggen
home
uitloggen
attack
shop
bank
casino
hoofdkwartier

of mij uitleggen hoe ik dat moet doen, stuur me een email of meld me aan op msn: bijde met het adres: [email protected]
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:31:34
 
Arend a

Arend a

21/02/2004 14:31:00
Quote Anchor link
Nee.

Tip van het jaar: begin zelf eens, en kijk maar eens naar het eerdere threads over dit onderwerp.
 
Mitch X

Mitch X

21/02/2004 14:47:00
 

22/02/2004 16:15:00
Quote Anchor link
ik ben al een paar maanden bezig maar snap er nog steeds geen donder van, daarom vraag ik het hier
 
Arend a

Arend a

22/02/2004 16:22:00
Quote Anchor link
Mja, leer eerst eens iets simpelers, je kan hier komen als je zelf iets hebt en je daar hulp mee nodig hebt, maar dan moet je zelf wel onderzoek doen, zelf dingen uitvinden en zelf met dingen komen.

Niet dat aan ons overlaten.
 

22/02/2004 16:32:00
Quote Anchor link
jah maar ik weet nie eens hoe ik met html en php codes moet werken
 
Mitch X

Mitch X

22/02/2004 16:35:00
Quote Anchor link
Nou ga dat dan maar eerst leren :)
Je denkt toch niet dat wij één, twee, drie... even een wargame voor je gaan maken?
Begin simpel... lees wat tutorials en probeer ze uit!
(Niet kopieren maar typen he? Leer je het meest van)
Succes!
 

22/02/2004 16:39:00
Quote Anchor link
bedankt voor de tip. maar het probleem is dat ik er al 3 maanden mee zit te kloten we nie eens hoe je een 2de pagina kunt maken en hoe hyperlinks werken, komt misschien omdat ik al 2 jaar met frontpage kloot
 
Mitch X

Mitch X

22/02/2004 16:50:00
Quote Anchor link
Dus je weet zelf helemaal niets? En je wilt wel een wargame hebben?

Ja FrontPage is brak, hebbie niets aan.

Maar denk jij echt dat iemand voor jou enkele uren (oid) gaat werken om een game te maken waar jij dan mee gaat pronken?
 

22/02/2004 16:54:00
Quote Anchor link
neej, ik dacht misschien kunnen jullie een begin voor me maken, ik ben nu bezig script te schrijven voor registreren, activeren en inloggen. maar ja als ik dat heb moet ik nog:
shop
attack en das wat moeilijker en daar wil ik jullie hulp bij hebben als jullie dit zouden willen.
of voeg me ff toe op msn: [email protected] praat wat makkelijker
 
Mitch X

Mitch X

22/02/2004 16:59:00
Quote Anchor link
Nog even een andere vraag: heb je een host dan?
En dan niet de gratis lycos oid want die zuigt... ligt er telkens uit enz..?
 

22/02/2004 17:05:00
Quote Anchor link
ik heb nog geen host, heb nu eerst ff een test host van lycos. zodra ik een goeie wargame heb, koop ik een host en zet ik het script daar op
 
Arend a

Arend a

22/02/2004 17:15:00
Quote Anchor link
Nou, begin eerst maar eens met leren van php.

De mysql php howto, die te vinden is op http://www.phphulp.nl/docs/howto/ is een goede plaats om te starten!
 

22/02/2004 17:23:00
Quote Anchor link
okeej bedankt, maar net als iets overtypen bij tutorials dan krijg ik er allemaal rare cijfers e letters door bij voorbeelden hoe kan dat
 
Mitch X

Mitch X

22/02/2004 17:55:00
Quote Anchor link
Jepz, je kan normaal geen php files openen heb je Apache voor nodig :)
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/101/175
 

22/02/2004 17:58:00
Quote Anchor link
zou je misschien een inlog, uitlog aanmelden en registren voor me willen maken, dan typ ik het over onthoud ik het hopelijk gelijk. want snap er hier geen ...... van
 
Mitch X

Mitch X

22/02/2004 18:34:00
Quote Anchor link
Ik ben er toevallig zelf pas mee bezig geweest dus hier komen ze:

===================
Login.php
===================
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
session_start();
?>

<html>
<head>
<title>Login!</title>
</head>
<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<?
include("connect.php");
// die maakt de DB verbinding

$table = "users";
$nextpage = "..\home.php";




   if ($_POST["username"] && $_POST["pass"] && $_POST[submit])
   {

        
    $sql_db = "SELECT id, username, pass, email, activatie FROM $table WHERE username = '$_POST[username]' AND pass = '$_POST[pass]'";
    $res_db = mysql_query($sql_db);
    $row = mysql_fetch_array($res_db);



    if ($row[activatie] == "0")
    {

    if (mysql_num_rows($res_db) >= 1)
    {

        $_SESSION['id'] = $row[id];
        $_SESSION['username'] = $row[username];

        echo "Je bent nu ingelogt. Klik <a href=$nextpage>hier</a> om verder te gaan.";
    }

    else
    {
        echo "Inloggegevens niet correct!<p>";
        
        echo "Probeer het <a href=\"$PHP_SELF\">opnieuw</a>.";
    }
    }

    else
    {
    echo "Je account is nog niet geactiveerd! Je kunt niet verder!";
}
}

  elseif ($_POST[submit])
  {

  echo "Inloggegevens niet correct!<p>";
        
  echo "Probeer het <a href=\"$PHP_SELF\">opnieuw</a>.";
  }

  elseif ($_GET['action'] == "loguit")
  {

  session_unset($_SESSION['id'], $_SESSION['username']);

  echo "Je bent nu uitgelogt. Klik <a href=$nextpage>hier</a> om verder te gaan.";
  }

else
  {
    // formulier
    echo "<table border=0 cellspacing=0 cellpadding=5>";
    echo "<form method=POST action=$PHP_SELF>";

    // loginnaam veld
    echo "<tr><td>Gebruikersnaam:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=text name=username></td></tr>";

    // space
    echo "<tr><td> </td></tr>";
    
    // paswoord veld
    echo "<tr><td>Wachtwoord:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=password name=pass></td></tr>";

    // space
    echo "<tr><td> </td></tr>";

   // registreer
   echo "<tr><td><a href=\"aanmelden.php\">Registreer</a></td></tr>";

    // submit knop
    echo "<tr><td><input type=submit name=submit value=Login></td></tr>";
    
    
    // sluit form & tabel
    echo "</form>";
    echo "</table>";
   }


?>


</body>
</html>
<noscript><noscript><plaintext><plaintext>

=========================
aanmelden.php
==========================
<html>
<head>
<title>Aanmelden</title>
</head>
<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?

include("connect.php");

// de te gebruiken tabel zetten
$table = "users";
$nextpage = "login.php";

if ($_POST["submit"] && $_POST["new_username"] && $_POST["new_pass"])  
{
  
    $csql = "SELECT id FROM $table WHERE username = '$_POST[new_username]'";
    $cres = mysql_query($csql);
    if (mysql_num_rows($cres) >= 1)
    {

    echo "Gebruikersnaam is al in gebruik! Probeer het <a href=$PHP_SELF>opnieuw</a>.";
    }

    else
    {
    
     $key = md5($_POST[new_username]);
     $sql = "INSERT INTO $table SET id = '', username = '$_POST[new_username]', pass = '$_POST[new_pass]', email = '$_POST[new_email]', activatie = '$key'";
     $res = mysql_query($sql);
    

    if ($res)
    {

    
    $naam = $_POST["na_am"];
    $onderwerp = "De registratie voltooien!";
    $adres = $_POST["new_email"];
    $datum = date("d.m.Y H:i");
    $bericht = "======================================================\n\n";
    $bericht .= "Uw account activeren!\n\n";
    $bericht .= "======================================================\n\n";
    $bericht .= "U heeft een account gemaakt op de site van ......\n";
    $bericht .= "Deze moet alleen nog geactiveerd worden!\n";
    $bericht .= "Dat doet U door op de volgende link te klikken:\n";
    $bericht .= "jewebsiteurlhier/activeer.php?key=$key\n\n";
    $bericht .= "Uw gegevens:\n";
    $bericht .= "Loginnaam = $_POST[new_username]\n";
    $bericht .= "Wachtwoord = $_POST[new_pass]\n\n";
    $bericht .= "Mocht het zo zijn dat uw helemaal van niets weet?\n";
    $bericht .= "Dan kunt U dit bericht gewoon verwijderen!\n\n";
    $bericht .= "Webmaster(s) ..............'\n\n";
    $bericht .= "======================================================\n\n";
    $bericht .= "Einde automatisch gegenereerde bericht!\n\n";
    $bericht .= "======================================================\n\n";
    $header = "From: afzender";

    $mailed = mail($adres, $onderwerp, $bericht, $header);
    
    if ($mailed)
    {
  
    echo "Bedankt voor uw registratie! Er is een email naar u gestuurd met verdere informatie!";
    }

    else
    {
    echo "Helaas het mailen is mislukt! Probeer het <a href=$PHP_SELF>opnieuw</a>";    
    }    
}
}
}

else
{
    if ($_POST["submit"])  
         echo "Velden met een * zijn verplicht!";    
    
    // formulier
    echo "<table border=0 cellspacing=0 cellpadding=5>";
    echo "<form method=POST action=$PHP_SELF>";

    // loginnaam veld
    echo "<tr><td>Gebruikersnaam:*</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=text name=new_username></td></tr>";

    // space
    echo "<tr><td> </td></tr>";
    
    // paswoord veld
    echo "<tr><td>Wachtwoord:*</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=password name=new_pass></td></tr>";

    // space
    echo "<tr><td> </td></tr>";

    // email veld
    echo "<tr><td>Email adres:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=text name=new_email></td></tr>";

    // space
    echo "<tr><td> </td></tr>";

    // submit knop
    echo "<tr><td><input type=submit name=submit value=Registreer!></td></tr>";
    
  
    // sluit form & tabel
    echo "</form>";
    echo "</table>";

}


?>


</body>
</html>
<noscript><noscript><plaintext><plaintext>

====================
activeer.php
===================
<html>
<head>
<title>Activeer</title>
</head>
<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
include("connect.php");

if ($_GET[key]) {
    
    $sql = "SELECT activatie FROM users WHERE activatie = '$_GET[key]'";
    $res = mysql_query($sql);

    if (mysql_num_rows($res) == "0") {
    echo "Uw account is al geactiveerd of uw account bestaat niet!";
    }
else {
    $query = "UPDATE users SET activatie = '0' WHERE activatie = '$_GET[key]'";
    $exe = mysql_query($query);
    echo "Uw account is succesvol geactiveerd!<br>";
    echo "U kunt nu gaan inloggen op de <a href=\"jewebsite\">site</a>.";
    }
}


?>


</body>
</html>
<noscript><noscript><plaintext><plaintext>

=========
connect.php
==========
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
// mysql connectie
$user = "gebruikersnaam";
$dbpass = "passwoord";
$host = "localhost";
$dbdb = "databasenaam";

if (!mysql_select_db($dbdb, mysql_connect($host, $user, $dbpass)))
{

     echo "Database connectie mislukt.";
     exit();
}

?>


==============
MySQL tabel
==============
CREATE TABLE users (
id int(11) auto_increment primary key,
username varchar(200) NOT NULL,
pass varchar(100) NOT NULL,
email varchar(250) NOT NULL,
activatie varchar(50) Default 0
);
Gewijzigd op 22/02/2004 18:35:00 door Mitch X
 

22/02/2004 18:37:00
Quote Anchor link
moet ik dat groene ook weg laten, of moet ik het volledig over typen behalve het gele
 
Mitch X

Mitch X

22/02/2004 18:42:00
Quote Anchor link
Dat gele is commentaar, en dat groene zou ik zeker niet weglaten!
 

22/02/2004 18:47:00
Quote Anchor link
en hoe zet ik hyperlinks van het ene naar het andere
 

22/02/2004 18:51:00
Quote Anchor link
sry voor de dubbele post maar dit komt er te staan als ik klaar ben


= 1) { $_SESSION['id'] = $row[id]; $_SESSION['username'] = $row[username]; echo "Je bent nu ingelogt. Klik hier om verder te gaan."; } else { echo "Inloggegevens niet correct!
"; echo "Probeer het opnieuw."; } } else { echo "Je account is nog niet geactiveerd! Je kunt niet verder!"; } } elseif ($_POST[submit]) { echo "Inloggegevens niet correct!

"; echo "Probeer het opnieuw."; } elseif ($_GET['action'] == "loguit") { session_unset($_SESSION['id'], $_SESSION['username']); echo "Je bent nu uitgelogt. Klik hier om verder te gaan."; } else { echo ""; echo "
"; echo " Gebruikersnaam:
"; echo "
"; echo "
"; echo " Wachtwoord:
"; echo "
"; echo "
"; echo " Registreer
"; echo "
"; echo "
"; echo " "; } ?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.