wat betekent /\bno-js\b/ ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

25/10/2016 18:17:31
Quote Anchor link
hallo,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<script>(function(html){html.className = html.className.replace(/\bno-js\b/,'js')})(document.documentElement);

wat betekent precies bno-js precies en \b/ in deze code boven.
ik begrijp dat eersten value \bno-js moet vervangt worden met 'js'
ik heb in google gezocht maar ik kunde niet de juiste uitlegging vinden
dank u wel
johannes
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 00:28:47
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

25/10/2016 18:33:17
Quote Anchor link
Zoek eens iets op over regexes:
\b is word boundary, no-js betekent no-js.
Deze functie zoekt dus in de className naar no-js, aan het begin, aan het einde, of netjes gescheiden met spaties in het midden en vervangt dit met js.
 
Johannes davidian

johannes davidian

25/10/2016 19:01:05
Quote Anchor link
dank u wel
johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.