Wat doe ik fout..

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Sander van Viegen

Sander van Viegen

28/01/2014 12:16:25
Anchor link
Ik heb het volgende script zie hier onder, nou heb ik de gebruikersnaam en wachtwoord uit de controle gehaald en bovenaan neergezet en krijg de volgende foutmeldeing:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
voordat ik die code verplaats verwees de pagina mij wel door, iemand een idee
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at F:\Website\new_admin\index.php:16) in F:\Website\new_admin\index.php on line 21


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
session_start();

$password = "xxx";
$user = "xxx";
?>

<!DOCTYPE html>
<html lang="en"><head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">  
<meta charset="utf-8">
<title>Login</title>
<link href="include/css/admin_style.css" rel="stylesheet">
</head>
<body>
<div id="stylized" class="myform">  
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
if ($_POST['gebruikersnaam'] == $user && $_POST['wachtwoord'] == $password){
     $_SESSION['login'] = true;
    
  header('Location: doorverwijzingspagina.php');
     exit;
}
else {
     if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
         echo "<span class='error'>Foutieve gegevens</span>";
}
}}

?>

<form id="form" name="form" method="post" action="">
<div id="loginform"></div>
<h1>Sign-up form</h1>
<p>This is the basic look of my form without table</p>

<label>Name
<span class="small">Add your name</span>
</label>
<input type="text" name="gebruikersnaam">

<label>Password
<span class="small">Min. size 6 chars</span>
</label>
<input type="password" name="wachtwoord">

<button name="inloggen" type="submit">Sign-in</button>
<div class="spacer"></div>

</form>
</div>
Gewijzigd op 28/01/2014 12:17:13 door Sander van Viegen
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 19:27:33
 
Michael -

Michael -

28/01/2014 12:20:07
Anchor link
Pas je titel aan naar een passende titel. Je huidige titel zegt niks over te probleem.

Je moet een header() altijd plaatsen voordat er output is. Dus voor html, voor een echo, voor print, etc.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2014 12:20:50
Anchor link
Modedit door: - Aar -:
Bij deze het verzoek om een goede topictitel te verzinnen die je vraagstelling en/of probleem aangeeft. Een titel zoals 'Wat doe ik fout..' geeft dit niet duidelijk aan.

Je kan je titel aanpassen door je bericht aan te passen.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 28/01/2014 12:21:43 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/01/2014 12:22:27
Anchor link
De titel van je topic is zinloos. Geef je topic een relevant goede titel. Verder is jouw probleem het meest voorkomend op dit forum. Heb je al gezocht naar andere topics?
 
Ivo P

Ivo P

28/01/2014 12:23:57
 
Niek Kasius

Niek Kasius

21/02/2014 16:42:56
Anchor link
Ja die niets zeggende titels van sommige vragen zie je wel vaker hier, En me afgevraagd waarom dat er boven aan het invul formulier niet iets staat, Bijvoorbeeld: geef in de titel duidelijke aan wat voor een soort probleem je hebt, Want ik heb een probleem kunnen we niks mee of iets dergelijks. of een keuze menu met bepaalde probleem titels.
Gewijzigd op 21/02/2014 16:46:08 door Niek Kasius
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/02/2014 17:46:11
Anchor link
Volkomen eens.

Maar dit had ook in het Bugs en Feature forum worden gepost. Het is namelijk overbodig om een oud topic hier voor te kicken.

Toevoeging op 21/02/2014 17:47:41:

Slotje
Gewijzigd op 21/02/2014 17:47:15 door - Ariën -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.