wat doe ik verkeerd iemand een idee

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Yannick decock

yannick decock

11/02/2021 16:36:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$servername
= "localhost";
$username = "";
$password = "";
$dbname = "";

// Create connection
$con = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($con->connect_error) {
  die("Connection failed: " . $con->connect_error);
}


?>





Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
include("_include-connection.php");

if(isset($_SESSION['loginUserId']) AND is_numeric($_SESSION['loginUserId']) AND check_login() AND !isset($custom_date) AND !isset($custom_data) AND (!isset($nomysql) OR !$nomysql)) {
    $extendedUserFields = "";
    if(isset($additionalRequiredUserFields) AND is_array($additionalRequiredUserFields)) {
        foreach($additionalRequiredUserFields as $value) {
            $extendedUserFields .= ", " . $value;
        }
    }

    $query = "SELECT id, login, account, UNIX_TIMESTAMP(signup) AS signup, UNIX_TIMESTAMP(online) AS online, IP, " .  
    " WHERE id=".$_SESSION['loginUserId']." AND ua.uid=account" . " LIMIT 1";
    
    $query = mysqli_query($con, "object", null, 'User');
}


?>
Gewijzigd op 11/02/2021 17:12:08 door Yannick decock
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:13:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2021 16:57:43
Quote Anchor link
Kan je wat meer vertellen? Enkel een code dumpen is niet de bedoeling.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/02/2021 16:59:43
Quote Anchor link
WHERE id=

En wat Ariën zegt ...
Gewijzigd op 11/02/2021 17:00:10 door Ozzie PHP
 
Yannick decock

yannick decock

11/02/2021 17:13:48
Quote Anchor link
voila heb het iets anders gezet ik heb als ik nu naar een pagina ga

Warning: mysqli_query() expects at most 3 parameters, 4 given in config.php on line 14



$query = mysqli_query($con, "object", null, 'User');
Gewijzigd op 11/02/2021 17:15:06 door yannick decock
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2021 17:16:39
Quote Anchor link
Heb je het al vertaald?

Waarschuwing: mysqli_query() verwacht maximaal 3 parameters, 4 gegeven in config.php op regel 14

Verder klopt er weinig van.
Je doet niks met met de SQL-opdracht (hoewel $sql beter zou zijn geweest).

Hoe kom je op Object, null en user?
Gewijzigd op 11/02/2021 17:20:23 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

11/02/2021 19:55:57
Quote Anchor link
Wat je verkeerd doet is halve PHP code op dit forum gooien met de breedst mogelijke hulpvraag, zonder er bij te vertellen wat de code zou moeten doen. Daarbij ga je ook nog eens niet in op vragen van behulpzame mensen. Als je dit in een professionele setting zou doen, zou je de proefperiode niet halen.
Gewijzigd op 11/02/2021 19:56:45 door Ad Fundum
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.