wat doet : htmlentities()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark

Mark

09/02/2009 18:21:00
Quote Anchor link
iemand enig idee wat dit precies doet?

htmlentities(strip_tags($_POST['bericht']))

mvg, mark
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:14:22
 
Timen kut

Timen kut

09/02/2009 18:24:00
Quote Anchor link
php.net weet het vast :)
 
Mark

Mark

09/02/2009 18:28:00
Quote Anchor link
'k ben geen kei in engels...
 
- SanThe -

- SanThe -

09/02/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 09.02.2009 18:28:
'k ben geen kei in engels...
Ik ook niet, maar ik moet het ook zelf even doorspitten. Gewoon doen zou ik zeggen. Anders is er nog een vertaler op internet.
http://babelfish.altavista.com/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Mark

Mark

09/02/2009 18:42:00
Quote Anchor link
die doen het bij mij niet, me broer heeft net filter op internet gezet die proxy blokeerd, een vertaal website is een proxy! maar, als iemand enig idee heeft zou die het dan misschien kunnen zeggen?
 

09/02/2009 18:45:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 09.02.2009 18:42:
die doen het bij mij niet, me broer heeft net filter op internet gezet die proxy blokeerd, een vertaal website is een proxy! maar, als iemand enig idee heeft zou die het dan misschien kunnen zeggen?

Hoezo heeft hij dat dan gedaan?
Heeft hij dat dan ook op http://translate.google.com/ gedaan?
Je kunt op php.net ook aangeven dat de pagina in het nederlands moet bij het vakje bij 'view this page in'.
Verder lijkt het me toch goed dat je het gewoon probeert te lezen.
 
Mark

Mark

09/02/2009 18:50:00
Quote Anchor link
ik ben al aant proberen, en me broer haalt de proxy's zometeen weer uit de blok, maar toch ik snap php.net nooit zo goed...
 
Eddy E

Eddy E

09/02/2009 18:52:00
Quote Anchor link
Googlen?

http://www.google.nl/search?hl=nl&client=opera&rls=nl&hs=0Ya&q=php+htmlentitie&btnG=Zoeken&meta=lr%3Dlang_nl

Gewoon alleen zoeken op nederlandstalige sites.
Eerste hit is redelijk duidelijk.
Google daarna op 'entitie', want dat is ook niet echt een veel voorkomend nederlands woord.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/02/2009 18:54:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 09.02.2009 18:50:
ik ben al aant proberen, en me broer haalt de proxy's zometeen weer uit de blok, maar toch ik snap php.net nooit zo goed...

Nu we het toch over taal hebben. Gebruik hier op het forum gewoon Nederlands. Dat is dus met hoofdletters, punten, komma's en al dat soort dingen. Nu zijn je posts nauwelijks te begrijpen.

SanThe.
 
Mark

Mark

09/02/2009 19:09:00
Quote Anchor link
Oke is snap wat het doet, maar doet het niet precies hetzelfde als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
nl2br($output)
 
Timen kut

Timen kut

09/02/2009 19:11:00
Quote Anchor link
nl2br maakt enters.. HTMLentities niet
 
Mark

Mark

09/02/2009 19:12:00
Quote Anchor link
Owja, klopt:)

Maar, bedankt! Ik snap het!

Groeten.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

09/02/2009 19:42:00
Quote Anchor link
Al van php.net gehoord?

-edit-

Vorige reacties niet gelezen. (dacht eens origineel te zijn ><')
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.