wat is hier fout aan? :(

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

The Pope

The Pope

23/04/2005 12:54:00
Quote Anchor link
kan iemand mij vertellen wat hier fout aan is?

http://braincorner.freecoolsite.com/fout.php

EDIT: server van phphulp kon het script niet helemaal omzetten :(
Gewijzigd op 23/04/2005 12:58:00 door The Pope
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:38:09
 
Mitch X

Mitch X

23/04/2005 13:02:00
Quote Anchor link
Ze ondersteunen geen PHP?
 
The Pope

The Pope

23/04/2005 13:06:00
Quote Anchor link
mijn server heeft de nieuwste php versie beschikbaar gesteld
 
Mitch X

Mitch X

23/04/2005 13:11:00
Quote Anchor link
Waarom wordt je PHP code dan niet geparsed?
 
The Pope

The Pope

23/04/2005 13:14:00
Quote Anchor link
omdat ik het script gewoon in een design stand heb geplakt, en niet in de source.
er is iets fout met de code die je ziet, en wil graag weten wat. Want ik weet het zelf niet :(
 
Mitch X

Mitch X

23/04/2005 13:25:00
Quote Anchor link
Wat is de foutmelding?

Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php if $ip = "82.74.117.14"; echo "<form name="upload formulier" enctype="multipart/form-data" method="post" action="[code]<?php echo $_SERVER['$PHP_SELF'] ?\>">
<input type="
file" name="source_file">
<br>
<input type="
submit" name="submit" value="Submit">
</form><br /> "

else echo "ftp uploaden is alleen voor de admin comp. toegestaan";
?>



Edit: De fout lijkt me duidelijk.
Gewijzigd op 23/04/2005 13:26:00 door Mitch X
 
The Pope

The Pope

23/04/2005 13:34:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, expecting `'('' in /home/www/braincorner.freecoolsite.com/ftp/ftp.php on line 2

dit is de foutmelding als je het script in de source gebruikt
 
Mitch X

Mitch X

23/04/2005 13:41:00
Quote Anchor link
1. Ik zou eens PHP gaan leren
2. Ik zou even op mij stemmen links ;)
3. Ik zou deze code gebruiken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if( $ip == '82.74.117.14' )
{

    echo '<form name="upload formulier" enctype="multipart/form-data" method="post" action="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '">';
    echo '<input type="file" name="source_file"><br>';
    echo '<input type="submit" name="submit" value="Submit"></form><br />';
}

else
    echo 'Ftp uploaden is alleen voor de admin comp. toegestaan!';
?>
Gewijzigd op 23/04/2005 13:42:00 door Mitch X
 
Zim Zim

Zim Zim

23/04/2005 17:57:00
Quote Anchor link
Quote:
2. Ik zou even op mij stemmen links ;)

Ik denk dat dat het handigste is om mee te beginnen...

en Mitch waarom wil je zo graag dat iedereen op jou stemt? weddenschap afgesloten?
 
Mitch X

Mitch X

23/04/2005 19:26:00
Quote Anchor link
Nee, waarom zou Bas moeten winnen? :P
Ik ben veel aardiger ^^
 
Onbekend onbekend

onbekend onbekend

23/04/2005 19:47:00
Quote Anchor link
Mitch:
Nee, waarom zou Bas moeten winnen? :P
Ik ben veel aardiger ^^


De poll gaat om de admin die het liefste is, niet wie het aardigste is... ;-)
 
Mitch X

Mitch X

23/04/2005 19:58:00
Quote Anchor link
Dan ben ik lieverder [red]Grr![/red]
 
Onbekend onbekend

onbekend onbekend

23/04/2005 20:06:00
Quote Anchor link
Mitch:
Dan ben ik lieverder [red]Grr![/red]


Dan kan je wel dwars gaan lopen doen, maar daar schiet je dus niets mee op hé...

Ik stem op Bas!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.