wat moet ik hier invullen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Arjan

arjan

19/11/2006 11:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
/*
Dit is het configuratie bestand van Arjan's Nieuwsysteem. Hier kun je instellingen veranderen die invloed hebben op de werking van het nieuwssysteem. De minimale vereiste voor het draaien van mijn nieuwssysteem is dat je weet of je een (mysql) database hebt, hoe je daar op moet inloggen en hoe je deze dient te gebruiken.
*/

// Vind je die anonieme posters vervelend? Zet de waarde op 'false'. Registeren en inloggen word dan verplicht.

define("anoniemposten", false);

// In het archief kan je kiezen hoeveel berichten je per pagina wilt hebben.
define("berichtenperpagina", 5);

// Als er geen bron is ingevoerd bij een nieuw bericht dan word de onderstaande informatie gebruikt. Deze informatie word ook gebruikt voor het emailen!
define("naamwebsite", "i-cey.net");
define("urlwebsite", "http://www.i-cey.net");
define("urlnaarnieuws", "http://test.i-cey.net/nieuws.php");

// Jou persoonlijke gegevens.
define("naamwebmaster", "Arjan Kapteijn");
define("emailwebmaster", "[email protected]");

// Database gegevens.
$db_host = 'localhost'; // je eigen server
$db_user = ';     // je eigen gebruikersnaam
$db_pass = '';     // je eigen password
$db_name = '';     // je eigen database naam
  
mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass) or die('
Er kon geen verbinding met de server worden gemaakt.');
mysql_select_db($db_name) or die('
Ik kon de juiste database niet vinden.');
*****************
                           *
                          
unset($db_host);
unset($db_user);
unset($db_pass);
unset($db_name);
?>



***************
moet ik tussen de sterretje de root (bijv: ftp://123.456.789/blabla) invullen of invullen waar mijn database te vinden is ?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 23:42:50
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/11/2006 12:02:00
Quote Anchor link
Huh? Ik begrijp je vraag niet?

De host waar je database te vinden is, staat toch gewoon in $db_host? Er ontbreekt alleen een ' in je script, op regel 20.
 
Arjan

arjan

19/11/2006 12:05:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 19.11.2006 12:02:
Huh? Ik begrijp je vraag niet?

De host waar je database te vinden is, staat toch gewoon in $db_host? Er ontbreekt alleen een ' in je script, op regel 20.

wat er onder dat rijtje sterretjes staat<

unset($db_host);
unset($db_user);
unset($db_pass);
unset($db_name);
?>
daar moet ik achter de ; toch invullen welke database en welk wachtwoord ed?
of ben ik nou gek?
 
Mark D

Mark D

19/11/2006 12:07:00
Quote Anchor link
Dit is het enige wat je moet aanpassen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$db_host
= 'localhost'; // je eigen server
$db_user = ';     // je eigen gebruikersnaam
$db_pass = '';     // je eigen password
$db_name = '
';     // je eigen database naam
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/11/2006 12:09:00
Quote Anchor link
@robert: nee, daar worden alleen de gebruikte variabelen ge-unset, zodat ze dus geen waarde meer hebben. Daar hoef je helemaal niets mee te doen.
 
Arjan

arjan

19/11/2006 12:14:00
Quote Anchor link
wat mark zegt dacht ik ook maar wat blanche zegt kan ook kloppen wat is het nou?
 
Mark D

Mark D

19/11/2006 12:17:00
Quote Anchor link
@robert, naar mijn weten zeggen we hetzelfde hoor ;)

Edit:
typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
Arjan

arjan

19/11/2006 12:19:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 19.11.2006 12:17:
@robert, naar mijn weten zeggen we hetzelfde hoot ;)

yup :D
weet je ik vul dat gewoon in want het is voor mij ook de eerste keer dat ik met een groot systeem werk dus trial en error ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2006 13:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$db_host
= 'localhost'; // je eigen server
$db_user = '';     // je eigen gebruikersnaam
$db_pass = '';     // je eigen password
$db_name = '';     // je eigen database naam
?>

Het staat er toch achter wat je er mee moet doen.
 
Arjan

arjan

19/11/2006 13:04:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2006 13:03:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$db_host
= 'localhost'; // je eigen server
$db_user = '';     // je eigen gebruikersnaam
$db_pass = '';     // je eigen password
$db_name = '';     // je eigen database naam
?>

Het staat er toch achter wat je er mee moet doen.

daat had ik het dan ook niet over :D
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

19/11/2006 14:48:00
Quote Anchor link
robert schreef op 19.11.2006 12:19:
Mark schreef op 19.11.2006 12:17:
@robert, naar mijn weten zeggen we hetzelfde hoot ;)

yup :D
weet je ik vul dat gewoon in want het is voor mij ook de eerste keer dat ik met een groot systeem werk dus trial en error ;)


was je ooit van plan om php te leren dan?
zo ja moet je het zowiezo eerst proberen voor dat je iemand anders om een oplossing vraagt ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.