wat moet ik in deze php stuk invullen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin .

robin .

12/01/2008 14:18:00
Quote Anchor link
hallo.

wie kan ff zeggen wat ik hier moet in vullen bedankt

$dbres = mysql_query("SELECT `login` FROM `[temp]` WHERE `area`='signup' AND `id`='$id' AND `code`='$code'");
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin .
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:29:28
 

12/01/2008 14:23:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je wat je daar moet invullen?


Dit topic lijkt ook heel erg op wat moet ik hier invullen?. Bump?
 
Robin .

robin .

12/01/2008 14:25:00
Quote Anchor link
oo sorry maar ik weet neit wat ik moet invullen bij were from [user] ...
enzo
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

12/01/2008 14:28:00
Quote Anchor link
Waarom staan je where statements tussen quotes?
 

12/01/2008 14:31:00
Quote Anchor link
robin schreef op 12.01.2008 14:25:
oo sorry maar ik weet neit wat ik moet invullen bij were from [user] ...
enzo

En dus open je maar een nieuw topic?
Lees dan effe wat ik zeg in je oude topic....
Edit: En met Thomas hieronder ben ik het volkomen eens.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

12/01/2008 14:36:00
Quote Anchor link
Waarom neem je trouwens zelf niet gewoon de moeite om er even naar te kijken. Ik ben ook niet de beste maar ik kijk wel eerst even zelf. En snuffel even rond. Maar ik krijg niet echt de indruk dat jij dat ook hebt gedaan.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

12/01/2008 14:41:00
Quote Anchor link
RTFM
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/01/2008 14:42:00
Quote Anchor link
Niet twee topics openen over dezelfde vraag. Topic closed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.