wat scheelt er aan deze opdracht?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny A-noniem

Danny A-noniem

07/02/2013 21:53:40
Quote Anchor link
hallo
ik heb de volgende regel,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_query("UPDATE inlogdata SET Leeftijd = '".$field_1."'");

hiermee krijgen alle regels de zelfde leeftijd in de database...

wat de bedoeling is, dat er slechts 1 regel word aangepast en wel die van diegeen die er dan aanzit.
deze info haal ik uit de sessie profielnaam.
echter krijg ik hem niet werkend.
heb al diverse geprobeerd, maar deze lijkt mij de meest logische volgorde.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_query("UPDATE inlogdata WHERE Profielnaam = '".$_SESSION['Profielnaam']."' SET Leeftijd = '".$field_1."'");
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 17:46:12
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2013 21:55:43
Quote Anchor link
UPDATE ... SET ... = ... WHERE ... = ...
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

08/02/2013 09:15:53
Quote Anchor link
toppie dankjewel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.